Mi smo radnicki klub a vi politronski ulizivacki i to cete uvijek ostati od 46 pa do danas.molotovljev je napisao/la:Opet vi poredite dva kluba. Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja: uvijek ste bili i ostali mali radnicki klub.pile87 je napisao/la:Razlika izmedju Zelje i sarajeva je u filozofiji jedne su osnovali UDBA koji ne dusi imaju hiljade ljudskih zivota do pred rat imali psihologa koji je granatirao ovaj grad i koji isto tako ima hiljade ljudskih zivota na dusi.S druge strane Zeljo osnovan od raje radnicke klase i bilo je pokusaja od sve i jedne vlasti da se Zeljo ugasi.Nismo nikada imali posla sa masovnim ubicama i isto tako postoje knjige i neoborivi dokazi da je istina sve ovo gore napisano.
Sarajevo je institucija u svim segmentima, kako za vas tako i za sve bh klubove...
A sto se tice posla sa ubicama, nekako po tvojoj prici ispada kao da bi ja kao navijac FCS
trebao da snosim dio odgovornosti ili griznju savjesti zbog nekog psihopate sa Durmitora.
Bezobrazan si pile....a eto ja necu biti kao ti pa pisati o pojedi im prijeratnim igracima Zelje..
A ti nastavi da foliras ovu cetu partizana....
Moja dresa, boja fesa, boja partijske knjizice uzivajte dupeuvlakaci.