Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Možda bi bilo lijepo da se informišeš prije nego napišeš neštoZoom088 je napisao/la:Ma ko ti je rekao da je kapacitet onog stadiona 7000?. Pa nisu mogli igrati PL jer nisu imali 3000 sjedećih mjesta, naknadno ubacili stolice i onu montažnu tribinu.
Oko 2000 ljudi je danas bilo ukupno na utakmici.
Ne seri.Sloboda s devet igrača može pobijedit Gradinu.Asina je napisao/la:Navijač sam Gradine,i kao većina Srebreničana volim da Sloboda umjesto Jedinstva uđe u PL.Iskreno se nadam da u PL nećete dogovarati utakmice poput ove danas kod nas,već da će Sloboda imati respektabilan tim koji neće imati potrebe za ovakvim i sličnim lakrdijama ???
Oprosti mi na laprdanju, ali znam da je bilo nesto u vezi stolica. Inace, prije toga kad sam dolazio na stadion (dok ste igrali Drugu ligu FBiH) vise od pola tribine (jedine koja je tad postojala) nije imalo stolice.apach1986 je napisao/la:Možda bi bilo lijepo da se informišeš prije nego napišeš neštoZoom088 je napisao/la:Ma ko ti je rekao da je kapacitet onog stadiona 7000?. Pa nisu mogli igrati PL jer nisu imali 3000 sjedećih mjesta, naknadno ubacili stolice i onu montažnu tribinu.
Oko 2000 ljudi je danas bilo ukupno na utakmici.
Stolice su morale biti sa naslonjačem (nije bilo ni jedna) i trebala je da bude još jedna tribina za gostujuće navijače što je obezbijeđeno ! A ti tu nešto laprdaš
Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Halilović - nema šta tražiti u PL
Moranjkić - dobar za klupe
Salihović - isto ko i Moranjkić
Mehanović - nema šta tražiti u PL
Omić - možda što je kapiten izbori prvih 11
Redžepi - klupa
Mehidić - nema šta tražiti u PL
Huseinbašić - klupa
Krpić - nema šta tražiti u PL
Morat ćete mjenjat ekipu iz temelja.
Prateći Slobodu ove godine a i ove igrače dugi niz godina znam kakvi su. Svaki iole poznavatelj fudbala u BiH će ti isto reći. Reci mi jedan argument zašto neki od navedenih igrača mogu igrati za neki klub koji se bori za Evropu u BiH ja ću ti navesti 10 protuargumenata.Coraco je napisao/la:Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Rijetke su osobe koje mogu u 20 minuta ocijeniti mogućnosti igrača, stvarno bi se trebao ponuditi nekom klubu dobre pare bi zgrnuo.
To da cemo morat mjenjat ekipu iz temelja je tacno ali gdje bas ova dva igraca da nemaju mjesta u PL sigurno da tu treba jos puno rada ali nisu momci toliko losi barem meni ,opet svako ima svoj stav i misljenjeVandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Mehanović ima 2,3 godine iskustva u Prvoj Ligi BiH u Premijeru nikad nije zagazio djeluje tromo. Možda mu rad sustigne talenat pa napravio nešto. Što se tiče Mehidića pa danas sam za 10 minuta vidio koja je to prevara od igrača. Momak je dvometraš a kriloSaLL/ihovic je napisao/la:To da cemo morat mjenjat ekipu iz temelja je tacno ali gdje bas ova dva igraca da nemaju mjesta u PL sigurno da tu treba jos puno rada ali nisu momci toliko losi barem meni ,opet svako ima svoj stav i misljenjeVandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Čovjek nije isprljao dres a da ne pričam o tome da je imao koju xtra intervenciju..ne znam po čemu si zaključio da može ostatVandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
A reci ti meni gdje si čuo da se mi borimo za Evropu ?Vandelanoite je napisao/la:Prateći Slobodu ove godine a i ove igrače dugi niz godina znam kakvi su. Svaki iole poznavatelj fudbala u BiH će ti isto reći. Reci mi jedan argument zašto neki od navedenih igrača mogu igrati za neki klub koji se bori za Evropu u BiH ja ću ti navesti 10 protuargumenata.Coraco je napisao/la:Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Rijetke su osobe koje mogu u 20 minuta ocijeniti mogućnosti igrača, stvarno bi se trebao ponuditi nekom klubu dobre pare bi zgrnuo.
PS. Zaboravio sam Jahića koji nema kvalitet ni za ove lige.
Što nije danas onda dao gol ? ti reče da je bila dogovorenaLahko je davati golove u dogovorenim utakmicama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.