FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 28 maj 2014, 22:40

Prije svega da kazem da sam sretan zbog pobjede danas i vjerovatno povratkom u PL sto cemo potvrditi sad u Subotu nadam se, mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje i onda kao slag na tortu proslavit povratak i ciljati sledece sezone ka vrhu jer sumnjam da cemo se borit za opstanak. Svaka cast danas za posjetu i navijanje danas sam se osjecao kao na Tusnju jer nas je bilo bas punoo, odmorite se do Subote a onda spektakl slijedi, i da ne zaboravim svaka cast za grafit jer je stvarno odlican. :clap: :clap: :bih:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 28 maj 2014, 22:46

Navijač sam Gradine,i kao većina Srebreničana volim da Sloboda umjesto Jedinstva uđe u PL.Iskreno se nadam da u PL nećete dogovarati utakmice poput ove danas kod nas,već da će Sloboda imati respektabilan tim koji neće imati potrebe za ovakvim i sličnim lakrdijama ???

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 28 maj 2014, 22:47

:cool: :cool:
slika

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 maj 2014, 22:52

Mujka kao Džeko u Cityu, daje ubrzanje kad ga ubaci u igru :D Jedva čekam subotu i Tušanj, i izgled i slavlje poslije. Dobro promociju napravit, marketing maksimalno, brojka kao protiv Jedinstva dosta sve preko mila majka barem za mene.

Bekiću ističe ugovor sa Svinjom, kakve su šanse da zaigra na Tušnju opet :D

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 28 maj 2014, 22:55

Zoom088 je napisao/la:Ma ko ti je rekao da je kapacitet onog stadiona 7000? :D. Pa nisu mogli igrati PL jer nisu imali 3000 sjedećih mjesta, naknadno ubacili stolice i onu montažnu tribinu.

Oko 2000 ljudi je danas bilo ukupno na utakmici.
Možda bi bilo lijepo da se informišeš prije nego napišeš nešto ;)
Stolice su morale biti sa naslonjačem (nije bilo ni jedna) i trebala je da bude još jedna tribina za gostujuće navijače što je obezbijeđeno ! A ti tu nešto laprdaš
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 maj 2014, 23:00

prije svega cestitam vam na pobjedi velika tri boda i najvjerovatnije ulasku u PL. Prisustvovao sam danasnjoj utakmici i iznio bi neko moje vidjenje iste. Prije svega niste prikazali neku igru koja bi vam ulila optimizam da cete na jesen igrati bitnu ulogu u PL,po ovoj igri sredina tabele je maksimum. Ovo sve je iznio vas predsjednik i msm da bi ste od Imamovica trebali traziti da Tz dobije ulicu Azmira Husica,gledam ciru koji je gotov umro al ima nesto u sebi,al opet kazem Azmir je kreiraoovo sve. I na kraju najezio sam se kad sam pred pocetak utakmice vidio rijeku Fukara koja se slivala prema stadionu,fantasticno je ja vjerujem u ovim trenutcima biti navijac Slobode,al danasnja brojnost je ekstra.Svaka cast!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 maj 2014, 23:03

Jel ovo bio neki vatromet u vezi pobjede :D ?

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 28 maj 2014, 23:08

Asina je napisao/la:Navijač sam Gradine,i kao većina Srebreničana volim da Sloboda umjesto Jedinstva uđe u PL.Iskreno se nadam da u PL nećete dogovarati utakmice poput ove danas kod nas,već da će Sloboda imati respektabilan tim koji neće imati potrebe za ovakvim i sličnim lakrdijama ???
Ne seri.Sloboda s devet igrača može pobijedit Gradinu.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 maj 2014, 23:10

apach1986 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ma ko ti je rekao da je kapacitet onog stadiona 7000? :D. Pa nisu mogli igrati PL jer nisu imali 3000 sjedećih mjesta, naknadno ubacili stolice i onu montažnu tribinu.

Oko 2000 ljudi je danas bilo ukupno na utakmici.
Možda bi bilo lijepo da se informišeš prije nego napišeš nešto ;)
Stolice su morale biti sa naslonjačem (nije bilo ni jedna) i trebala je da bude još jedna tribina za gostujuće navijače što je obezbijeđeno ! A ti tu nešto laprdaš
Oprosti mi na laprdanju, ali znam da je bilo nesto u vezi stolica. Inace, prije toga kad sam dolazio na stadion (dok ste igrali Drugu ligu FBiH) vise od pola tribine (jedine koja je tad postojala) nije imalo stolice.

Lapardam i to da je uslov bio 3000 sjedecih mjesta koje niste imali. Eto nisam napisao u postu koji si citirao da je naknadno izgradjena i montazna tribina. :nene:

I eto, neka za kraj bude...stadion u Srebreniku je kapaciteta 10.000, mozda i vise.

Ziv ti meni bio.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 28 maj 2014, 23:14

Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Halilović - nema šta tražiti u PL
Moranjkić - dobar za klupe
Salihović - isto ko i Moranjkić
Mehanović - nema šta tražiti u PL
Omić - možda što je kapiten izbori prvih 11
Redžepi - klupa
Mehidić - nema šta tražiti u PL
Huseinbašić - klupa
Krpić - nema šta tražiti u PL

Morat ćete mjenjat ekipu iz temelja.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 maj 2014, 23:16

Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?
Rijetke su osobe koje mogu u 20 minuta ocijeniti mogućnosti igrača, stvarno bi se trebao ponuditi nekom klubu dobre pare bi zgrnuo.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 28 maj 2014, 23:19

Coraco je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?
Rijetke su osobe koje mogu u 20 minuta ocijeniti mogućnosti igrača, stvarno bi se trebao ponuditi nekom klubu dobre pare bi zgrnuo.
Prateći Slobodu ove godine a i ove igrače dugi niz godina znam kakvi su. Svaki iole poznavatelj fudbala u BiH će ti isto reći. Reci mi jedan argument zašto neki od navedenih igrača mogu igrati za neki klub koji se bori za Evropu u BiH ja ću ti navesti 10 protuargumenata.
PS. Zaboravio sam Jahića koji nema kvalitet ni za ove lige.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 28 maj 2014, 23:20

Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

To da cemo morat mjenjat ekipu iz temelja je tacno ali gdje bas ova dva igraca da nemaju mjesta u PL sigurno da tu treba jos puno rada ali nisu momci toliko losi barem meni ,opet svako ima svoj stav i misljenje
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 28 maj 2014, 23:21

Poznata mi ta euforija pravo. 10 000 djavola na trgu musala,titovom mostu sve do korza. Cestitke tuzlaci na povratku u PL jer ova liga nije potpuna bez Slobode. Moje misljenje da cete trebati bar 6-7 provjerenih igraca ako mislite nesto iduce sezone
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 maj 2014, 23:23

Danas fantazija, nisam ništa manje ni očekivao. Što se rezultata tiče mislio sam 2:0 ali i tri nije loše :D
Sad slijedi subota,subota će da bude ludilo totalno. Samo da bude lijepo vrijeme to bi nam puno značilo da proslavimo ko ljudi a kako vidim trebalo bi biti.
Ko sazna kad se karte puštaju u prodaju nek javlja, braćo mila oće bit gužva na stadionu u subotu :njanjanja:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 maj 2014, 23:23

Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Skauti na FM-u pa po 3 mjeseca gledaju nekoliko igrača, ovaj za 20 minuta sve skontao. :clap:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 28 maj 2014, 23:26

SaLL/ihovic je napisao/la:
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

To da cemo morat mjenjat ekipu iz temelja je tacno ali gdje bas ova dva igraca da nemaju mjesta u PL sigurno da tu treba jos puno rada ali nisu momci toliko losi barem meni ,opet svako ima svoj stav i misljenje
Mehanović ima 2,3 godine iskustva u Prvoj Ligi BiH u Premijeru nikad nije zagazio djeluje tromo. Možda mu rad sustigne talenat pa napravio nešto. Što se tiče Mehidića pa danas sam za 10 minuta vidio koja je to prevara od igrača. Momak je dvometraš a krilo :lol: to još nisam vidio. Lahko je davati golove u dogovorenim utakmicama u Premijeri isto nema iskustva i teško da će se snaći s odgovornošću tvrdim da on neće kvalitetno odigrati sljedeću sezonu ako ostane. Prije bi od Mehanovića nešto moglo biti nego od njega.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 maj 2014, 23:28

Hadžić - može ostat
Čovjek nije isprljao dres a da ne pričam o tome da je imao koju xtra intervenciju..ne znam po čemu si zaključio da može ostat :hmmmmm:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 maj 2014, 23:30

Vandelanoite je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

Prateći Slobodu ove godine a i ove igrače dugi niz godina znam kakvi su. Svaki iole poznavatelj fudbala u BiH će ti isto reći. Reci mi jedan argument zašto neki od navedenih igrača mogu igrati za neki klub koji se bori za Evropu u BiH ja ću ti navesti 10 protuargumenata.
PS. Zaboravio sam Jahića koji nema kvalitet ni za ove lige.
A reci ti meni gdje si čuo da se mi borimo za Evropu ? :mrgreen: prvo iz ove lige se ne može u Evropu a drugo možda si malo ubrzao riječi predsjednika Husića, čovjek je rekao da ima dugoročan plan da u naredne dvije godine Slobodu vrati u PL a u narednih 5-7 borba za mjesto koje vodi u Evropu.

Kvalitet tih momaka, a jbg neću ja ništa da govorim, nek statistika pokaže:
14 utakmica
12 pobjeda
jedan remi i jedan poraz
datih golova 35
primljenih 6
Za uporedit, opasni Rudar Kakanj je u cijeloj ovoj sezoni dao 36 golova. Niko i ne kaže da su to top igrači, samo ti podcjenjuješ previše.
Lahko je davati golove u dogovorenim utakmicama
Što nije danas onda dao gol ? ti reče da je bila dogovorena

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 maj 2014, 23:32

O kakvim vi dogovorenim utakmicama pisete :? ,ako imas dokaze aktiviraj dupe i idi prijavi da je namjesteno ,ako nemas i bavis se rekla kazala onda bolje da ne pises gluposti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.