pa vratio se (al na 0 xD tj izasao iz minusazgmiky je napisao/la:kako vratiš u plus, pa jel nisi se vratio?fanatic1991 je napisao/la:@miky jos jedan dobar singl pa da s vratim u plus xD![]()
fućkaš kladionice koje nemaju bahreinsku ligu
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
ajd koji igrac veceras
Igrao sam durant under 31
parker asist preko 5,5
westrbrook asist under 7,5

Igrao sam durant under 31
parker asist preko 5,5
westrbrook asist under 7,5
Danas nije loše prošlo, moglo je i bolje.

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
-
barbarezsergej
- Kontakt:
pa meni isto klizan prolazi gledo sam mec protiv hasea i momak igra odlicno, samo ne znam sta se desi dologopolovu pa ga granolares onako okrenu a mislim i da bautista ima odlicne sanse za prolaz jer berdih ne igra dobro na sljaci ove godine gubio je od berloca, garcie i dimitrova a poraz od nadala mu se moze i oprostit, evo izgubio je i set prosli mec od ovog nedojseva i izgleda bas se mucio u tom mecu, bas prilika za neugodnog spancazgmiky je napisao/la:evo ako mogu jaSTEVEN je napisao/la:Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?![]()
jesu podcijenjeni a posebno bautista, mislim da će namučiti berdycha i moguće i pobjediti ga a što se marcela tiče ovaj klizan igra stvarno dobar turnir i mislim da neće proći španjolac, eto moje skromno mišljenje
Ima li neko kod zena da je podcjenjen sutra.
barbarezsergej je napisao/la:pa meni isto klizan prolazi gledo sam mec protiv hasea i momak igra odlicno, samo ne znam sta se desi dologopolovu pa ga granolares onako okrenu a mislim i da bautista ima odlicne sanse za prolaz jer berdih ne igra dobro na sljaci ove godine gubio je od berloca, garcie i dimitrova a poraz od nadala mu se moze i oprostit, evo izgubio je i set prosli mec od ovog nedojseva i izgleda bas se mucio u tom mecu, bas prilika za neugodnog spancazgmiky je napisao/la:evo ako mogu jaSTEVEN je napisao/la:Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?![]()
jesu podcijenjeni a posebno bautista, mislim da će namučiti berdycha i moguće i pobjediti ga a što se marcela tiče ovaj klizan igra stvarno dobar turnir i mislim da neće proći španjolac, eto moje skromno mišljenje
ma dolgopolov ti se prebaci u WTA mod, usred meca pocne igrat ko zena, vjerojatno mengu dobije. tu na klizana je po meni premala kvota za igrat, zato kaj ocekujem 5 setova, a taj 5. set je uvijek lutrija. ima puno boljih parova sutra za uzet.
a kaj se tice Berdycha i Bautiste Aguta(koji ce mu k ovaj agut u prezimenu
nego dajte neki NBA
reko bi da je kerber najprecjenjenijannoo88 je napisao/la:Ima li neko kod zena da je podcjenjen sutra.
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Svaka cast ma nek si ih podigo da nisi mogu se kladit da bi te oborili,tako to ideBilly je napisao/la:Danas nije loše prošlo, moglo je i bolje.![]()
![]()
![]()
-
Golubovic77
- Kontakt:
Ibaka(12,5) UNDER
Parker(19,5) OVER
Duncan(8,5) OVER
Durant(4,5) UNDER
Parker(19,5) OVER
Duncan(8,5) OVER
Durant(4,5) UNDER
- fanatic1991
- Kontakt:
Al na winnu vazda samo 6 igraca u NBA sranje

Can i have yours?
Can i have yours?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Slazem se sa postom iznad narocito za Klizana. Njega je umalo losi Haase izbacio, kazem losi jer nije imao nekih winnera i dobro kretanje a opet imao 3-4 brejk lopte da servira za mec i pocetkom 5. seta cak gem viska tako da je bolje tu traziti neko iznenadenje ako se tako moze nazvat jer se ne radi o velikim razlikama u kvaliteti. Kod zena bi izdvojio Cibulkovu i Schmiedlovu, ovu drugu vise zbog onog pravila da autsajder koji izbaci ovolikog favorita kao recimo sad Serenu glat pusi u sljedecem krugu pa protiv koga god igrao.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- fanatic1991
- Kontakt:

NBA vjerovatno odmaram xD
Can i have yours?
Can i have yours?
odigrao
westbrook asist under
onog sto zigu onu glumicu poene i asist over
westbrook asist under
- fanatic1991
- Kontakt:
ipak jedan samo da se odigra.... 

Can i have yours?
Can i have yours?
mislim da nije viserammstein je napisao/la:odigrao
westbrook asist under
btw. SAS -OKC manje koseva
bravo miky i billy
Snooker: Australian Open (kvalifikacije)
D. Grace (h-1,5) - N. Elton 1 @1.62
L. Ning - R. Clark 1 @1.53
S. Baird - C. Barber 1 @1.29
S. Donaldson - S. Nasir 1 @1.25
Ukupna kvota: 3.981
Neću trošiti riječi na analize. Ima more parova sutra, bitno je odabrati one valjane. Svi gore spomenuti su veliki favoriti i nadam se da neće biti previše grčeva. Trudio sam se složiti pristojnu kvotu, tko hoće nek prati na par eura, tko neće - sretno mu sa slaganjem dobitnog
Tečajevi preuzeti iz Marathonbet-a
Sretno nam!
Neću trošiti riječi na analize. Ima more parova sutra, bitno je odabrati one valjane. Svi gore spomenuti su veliki favoriti i nadam se da neće biti previše grčeva. Trudio sam se složiti pristojnu kvotu, tko hoće nek prati na par eura, tko neće - sretno mu sa slaganjem dobitnog
Sretno nam!
U desetom selu živi Antuntun!
- fanatic1991
- Kontakt:
Kad igraju, tacnije u koliko? Na wwinu ne vidim ponudubevanda4 je napisao/la:bravo miky i billy![]()
Neću trošiti riječi na analize. Ima more parova sutra, bitno je odabrati one valjane. Svi gore spomenuti su veliki favoriti i nadam se da neće biti previše grčeva. Trudio sam se složiti pristojnu kvotu, tko hoće nek prati na par eura, tko neće - sretno mu sa slaganjem dobitnogTečajevi preuzeti iz Marathonbet-a
Sretno nam!
EDIT
nasao sam na netu u koliko igraju
Can i have yours?
Can i have yours?
ima tu jos dobrih parova: surety,chuang,cahill,pagett...
Al zna se da netko mora kiksat. Na jedan tiket sam odigrao svih 9 zicera, pa što bude. Nije red ne pokušati.
Al zna se da netko mora kiksat. Na jedan tiket sam odigrao svih 9 zicera, pa što bude. Nije red ne pokušati.
U desetom selu živi Antuntun!
Sta mislite o paru Cilic M.- Djokovic N. (30,5) manje ?
berdych 1 1.45
napiso sam par postova prije zasto
federer manje od 33 1,85
trebo bi fed to uzet u 3 seta, eventualno 1 TB, ali i to je pokriveno ovom marginom
Raonic Simon h2,5 1 1,75
simon je u 3. kolu samo zato jer ima srece u zdrijebu pa je igrao protiv neozbiljnih tenisaca. ne vidim nacin da uzme breakova kolko Milos njemu moze uzet
napiso sam par postova prije zasto
federer manje od 33 1,85
trebo bi fed to uzet u 3 seta, eventualno 1 TB, ali i to je pokriveno ovom marginom
Raonic Simon h2,5 1 1,75
simon je u 3. kolu samo zato jer ima srece u zdrijebu pa je igrao protiv neozbiljnih tenisaca. ne vidim nacin da uzme breakova kolko Milos njemu moze uzet
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.