Igrao sam durant under 31
parker asist preko 5,5
westrbrook asist under 7,5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa meni isto klizan prolazi gledo sam mec protiv hasea i momak igra odlicno, samo ne znam sta se desi dologopolovu pa ga granolares onako okrenu a mislim i da bautista ima odlicne sanse za prolaz jer berdih ne igra dobro na sljaci ove godine gubio je od berloca, garcie i dimitrova a poraz od nadala mu se moze i oprostit, evo izgubio je i set prosli mec od ovog nedojseva i izgleda bas se mucio u tom mecu, bas prilika za neugodnog spancazgmiky je napisao/la:evo ako mogu jaSTEVEN je napisao/la:Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?![]()
jesu podcijenjeni a posebno bautista, mislim da će namučiti berdycha i moguće i pobjediti ga a što se marcela tiče ovaj klizan igra stvarno dobar turnir i mislim da neće proći španjolac, eto moje skromno mišljenje
barbarezsergej je napisao/la:pa meni isto klizan prolazi gledo sam mec protiv hasea i momak igra odlicno, samo ne znam sta se desi dologopolovu pa ga granolares onako okrenu a mislim i da bautista ima odlicne sanse za prolaz jer berdih ne igra dobro na sljaci ove godine gubio je od berloca, garcie i dimitrova a poraz od nadala mu se moze i oprostit, evo izgubio je i set prosli mec od ovog nedojseva i izgleda bas se mucio u tom mecu, bas prilika za neugodnog spancazgmiky je napisao/la:evo ako mogu jaSTEVEN je napisao/la:Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?![]()
jesu podcijenjeni a posebno bautista, mislim da će namučiti berdycha i moguće i pobjediti ga a što se marcela tiče ovaj klizan igra stvarno dobar turnir i mislim da neće proći španjolac, eto moje skromno mišljenje
reko bi da je kerber najprecjenjenijannoo88 je napisao/la:Ima li neko kod zena da je podcjenjen sutra.
Svaka cast ma nek si ih podigo da nisi mogu se kladit da bi te oborili,tako to ideBilly je napisao/la:Danas nije loše prošlo, moglo je i bolje.![]()
![]()
![]()
mislim da nije viserammstein je napisao/la:odigrao
westbrook asist under
onog sto zigu onu glumicu poene i asist over
Kad igraju, tacnije u koliko? Na wwinu ne vidim ponudubevanda4 je napisao/la:bravo miky i billy![]()
Snooker: Australian Open (kvalifikacije)
D. Grace (h-1,5) - N. Elton 1 @1.62
L. Ning - R. Clark 1 @1.53
S. Baird - C. Barber 1 @1.29
S. Donaldson - S. Nasir 1 @1.25
Ukupna kvota: 3.981
Neću trošiti riječi na analize. Ima more parova sutra, bitno je odabrati one valjane. Svi gore spomenuti su veliki favoriti i nadam se da neće biti previše grčeva. Trudio sam se složiti pristojnu kvotu, tko hoće nek prati na par eura, tko neće - sretno mu sa slaganjem dobitnogTečajevi preuzeti iz Marathonbet-a
Sretno nam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.