FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 30 maj 2014, 00:10

Head je napisao/la:Koliko ste vi puta gledali Berberovica u zadnje 3-4 godine?

bio povrijedjen i odigro je 16 tekmi ove sezone kapiten bio i igrao poziciju DM
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 maj 2014, 00:10

ma dovesti Kalasa :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 maj 2014, 00:13

molotovljev je napisao/la:Sta sad treba da nagadjamo da li ima bolji igrac od Dzemice i dovedemo ga a ne znamo
nista o njemu... hazarderski, al eto radite kako mislite da je najbolje po nas klub.
U biti ne interesuje me ko ce igrati ali hocu kao navijac da gledam fudbal...
Head, samo i ti znas pretjerati s vremena na vrijeme.Ne tako davno u tu filozofiju se nije uklapao
Ibrakovic, ili ipak jeste...a sta mislis?
Ja Ibrakovica ne podnosim.
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 maj 2014, 00:21

Ok. Ne podnosis ga, ali postuj onda njegov rad u klubu za koji navijas. Jer tako postujes
one ljude koji su mu pruzili sansu i omogucili rad u klubu na odgovornoj poziciji.
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 maj 2014, 00:23

Laku noc.
F.K.SARAJEVO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 maj 2014, 00:24

molotovljev je napisao/la:Ok. Ne podnosis ga, ali postuj onda njegov rad u klubu za koji navijas. Jer tako postujes
one ljude koji su mu pruzili sansu i omogucili rad u klubu na odgovornoj poziciji.
Pa postujem,ne pisem nista protiv njega.Covjek je mangup nema sta,takav nam je jedan trebao.
1946

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 30 maj 2014, 00:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma dovesti Kalasa :mrgreen:
banujte ga priziva ponovo oružane sukobe i nerede na sportskim manifestacijama :mrgreen:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 01:07

Ma Dzemica desno i vozdra---treba nam neko malo iskusniji u zadnjoj liniji ,a ne neko dijete koje ce se kaliti tu do kraja sezone pa tek onda kao poceti nesto igratii...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 maj 2014, 01:12

mma_hz je napisao/la:Ma Dzemica desno i vozdra---treba nam neko malo iskusniji u zadnjoj liniji ,a ne neko dijete koje ce se kaliti tu do kraja sezone pa tek onda kao poceti nesto igratii...

Mjesečna plata 12000 € :crazy:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 01:13

PerryFred je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma Dzemica desno i vozdra---treba nam neko malo iskusniji u zadnjoj liniji ,a ne neko dijete koje ce se kaliti tu do kraja sezone pa tek onda kao poceti nesto igratii...

Mjesečna plata 12000 € :crazy:
Ma stipu mahalske Bgt.. :crazy: :crazy:
FK SARAJEVO.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 30 maj 2014, 01:21

Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 maj 2014, 08:05

Izgleda i Velez pregovara sa Obradovicem. :idea:

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 30 maj 2014, 08:16

barbarez je napisao/la:@ molotovljev super je stvar za mlade igrace da igraju na turnirima protiv svijetskih ekipa.
Znam ja kad sam sa zeljom imao priliku ucestvovati na turniru u romanu d ezelinu,italija,I igrati protiv djece iz bayerna,milana,juventusa,parme I anderlehta.
Osjecaj je nevjerovatan,ali I shvatis koliko si ispod I koliko si I ti I klub daleko od tog drustva.
Tako da svega ti mojne srat,sa tom pricom tu nam je I mjesto.
Lijepo je to I treba se radit I napredovat,ali mojne tih furackih nastupa.mogla bi ti ova balavurdija I povjerovat.
U svakom slucaju toj djeci ce mnogo znaciti takav turnir,jer ce vidjeti gdje su I koliko ozbiljno treba raditi,da bi se dostigao taj nivo.pozz
odpepaj i poslusaj hidrocefalusovu bajku za laku noc, momak je u pravu tu nam i jeste mjesto, kontinuirani profesionalni rad i finansijska stabilnost ce nas dovesti i iznad ovih ucesnika sto se tice omladinskog pogona jer po talentu tu i jesmo, a sad miran!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 maj 2014, 08:33

amypitar je napisao/la:Izgleda i Velez pregovara sa Obradovicem. :idea:
kakve to veze ima kad nasi ne pregovaraju s njim.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 maj 2014, 08:43

Vec se pisalo o njemu ,pa sam se samo nadovezao.Ja iskreno sto se tice ovog igraca pojma nemam,procitao sam ovde kao da smo u kontaktu sa istim.
Sto se tice pojacanja, mislio sam da ce ovo ici malo brze,brzo ce evropske utakmice valja to u'igrati.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 30 maj 2014, 09:53

Šta ste se svi okomili na @Heada čovjek je samo rekao da se za te pare može naći mlađi igrač koji će odigrati isto kao Džemo ili čak i bolje. Kao što je neko već napis'o doći će kvalitetna pojačanja na pozicije koje nam trebaju tako da se ne treba sikirati. :)
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 11:19

ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK.. :D
FK SARAJEVO.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 maj 2014, 12:08

Ima li u Avazovom sportu, kakvih mahalskih pojacanja. :D

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 30 maj 2014, 12:10

mma_hz je napisao/la:
ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK.. :D
Pa zar ti nisi fan Zrinjskog kampiraš na njihovoj temi ili podjednako simpatiziraš jedne i druge
Uzgred i ja navijam da se vrati Dzemo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 12:11

miki651 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Pa zar ti nisi fan Zrinjskog kampiraš na njihovoj temi ili podjednako simpatiziraš jedne i druge
Uzgred i ja navijam da se vrati Dzemo...
Ja navijaam za sve klubove iz BIH.. :D iz LIJEPE nase.
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Google [Bot] i 23 gosta.