Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK..ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima li u Avazovom sportu, kakvih mahalskih pojacanja. 
Pa zar ti nisi fan Zrinjskog kampiraš na njihovoj temi ili podjednako simpatiziraš jedne i drugemma_hz je napisao/la:Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK..ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Uzgred i ja navijam da se vrati Dzemo...
Ja navijaam za sve klubove iz BIH..miki651 je napisao/la:Pa zar ti nisi fan Zrinjskog kampiraš na njihovoj temi ili podjednako simpatiziraš jedne i drugemma_hz je napisao/la:Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK..ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Uzgred i ja navijam da se vrati Dzemo...
FK SARAJEVO.
Super ti ide navijanje 
miki651 je napisao/la:Super ti ide navijanje
FK SARAJEVO.
Vidim neke slike na fb, tabla na kapiji u Butmiru, jesmo li to zvanicno usli u posjed (na koristenje, kupovina?) zemljista?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 30 maj 2014, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO RAJA,NISMO MI LOSHIIIIIrammstein je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
IDEMOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
FK SARAJEVO.
mma hz @ molim te edituj svoj post i izbrisi FB grupu nisma znao da se ne smije postavljati to pa da nebih snosio sankcije
http://upload.slike.com/slike/2014/05/1 ... 1511_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... 3e3apa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://upload.slike.com/slike/2014/05/1 ... 1511_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... 3e3apa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 30 maj 2014, 13:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-
licencirani
- Kontakt:
dakle, prva nekretnina u istoriji fks je tu, i te kakva.
Da i to je po meni bruka grada Sarajeva, koji nista nije uradio da jedan gigant ,kao sto je FK.Sarajevo ranije dobije ovakvo zemljiste, za fudbalska terene 
-
lafomamone
- Kontakt:
Mozda je koncesija, treba sacekati zvanicnu potvrdu
2 velike novosti u 2 dana 
-
licencirani
- Kontakt:
puses i u jogurtlafomamone je napisao/la:Mozda je koncesija, treba sacekati zvanicnu potvrdu
lafomamone je napisao/la:Mozda je koncesija, treba sacekati zvanicnu potvrdu
Šta god da je ovo je super stvar.
Polako koriscenjem ovih terena, nekad ce preci u nase vlasnistvo.
-
lafomamone
- Kontakt:
Znam da je tesko dobiti to zemljiste u vlasnistvo, ja pretpostavljam da je u pitanju koncesija na duzi period, sto nije lose naravno. Treba sacekati zvanicnu potvrdulicencirani je napisao/la:puses i u jogurtlafomamone je napisao/la:Mozda je koncesija, treba sacekati zvanicnu potvrdu
MISLIM DA JE KONCESIJA OD 25 GODINA ILI 35 NISAM SIGURAN, a onda ce vremenom preci u nas vlasnistvo dok se za to osigura sve potrebno u statutu i opstini... i kako sve to vec ideamypitar je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Mozda je koncesija, treba sacekati zvanicnu potvrdu
Šta god da je ovo je super stvar.
Polako koriscenjem ovih terena, nekad ce preci u nase vlasnistvo.
ugl . radovi ce poceti Ove godine
Evo trazim izjavu Kusturice, koji je rekao da je lova operativna,samo se ceka da se uđe u posjed. 
-
lafomamone
- Kontakt:
Milion je operativan odmah, ostalo ce se ulagati postepenoamypitar je napisao/la:Evo trazim izjavu Kusturice, koji je rekao da je lova operativna,samo se ceka da se uđe u posjed.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.