Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 18:47

Ma ko zeli debakal, jadni nasi momci pod kojim idiotom uopste moraju da igraju. Kako je tek njima?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 maj 2014, 18:48

PerryFred je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Susicu tele jedno uspio si mi ogaditi reprezentaciju za koju sam zivot stavljao na kocku prelazeci hiljade kilometara. Veceras sam se radovao , planirao naviti sat pa u pola tri ustati i gledati nase zmajeve. Ali ne , ne nakon ovoga . Gadite mi se malogradjani i primitivci jedni. Fuj.
+
x

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 maj 2014, 18:48

Može neko kopirat izjavu ?
Mislim da Zukanović nije bio u opcijama da ispadne,al su jedva čekali da neko ovako nešto lane,pogotovo što su Prcić i Pandža naorali već prije njega.
Nad tobom sunce najljepše sja

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 18:49

Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.

bianconer
Kontakt:

Post Postao/la bianconer » 30 maj 2014, 18:50

znaci treba bit pametan i lagano se oprostit od repke ccc na ovaj nacin otjerat igraca tuga

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 maj 2014, 18:50

Navijaci su na redu,samo jos oni Susica mogu otjerati s klupe.Na sljedecim tekmama stadione zasuti transparentima!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 maj 2014, 18:51

Podrška Ervinu. Mogu samo zamisliti kako se osjeća u ovim trenucima, do nekoliko dana je sve bio san, a sada se pretvorilo u noćnu moru. Još ga onda slina od selektora otpiše sa spiska, a na istom ostavi poluigrače kao što su njegov amidžić, Vršajević, Hadžić, Šunjić... Sramota, ali kome se žaliti :?: Da nisu isti, ljudi u N/FSBiH bi barem indirektno ukazali Safetu na neke stvari, jer to je najmanje što moralan čovjek može učiniti.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 30 maj 2014, 18:52

1. Zukanovic nije dobio vizu.
2. Susic obecava da ce im se prikljuciti u Brazilu neovisno sto nece igrat prijateljske.
3. Savez se oglasio da su sve uradili s njihove strane po pitanju vize i da je problem do Amera..
4. Zukanovic ebe mater savezu i govori kako su krivi bez ikakvih dokaza.
5. Normalna odluka je da se kazni sad kojom mjerom pitanje je...ali normalnom covjeku cinjenice govore da je Zukan ispao debil i sam sebe sjbo..da je ebao majku amerikancima, kome je i trebao, mislim da bi iso u Brazil!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 18:53

drummer je napisao/la:Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
Evo ovo su brojevi telefona u savezu: http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;

Email: [email protected]

Pa da krenemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la JoseMourinho » 30 maj 2014, 18:53

Mene najviše nervira licemjerstvo, dzeko i spahic izjavljuju sta hoće i njima nista, Prćić i zukan izjave i odma ih kazne...fuj...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 30 maj 2014, 18:54

Poslao e-mail smradovima

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 18:55

Principatus je napisao/la:
drummer je napisao/la:Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
Evo ovo su brojevi telefona u savezu: http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa da krenemo.

Hajde posaljite amerikancima mail ako smijete. :D
Oni mu nisu dali vizu, znaci i oni su krivi.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 30 maj 2014, 18:55

robijas_Ri je napisao/la:1. Zukanovic nije dobio vizu.
2. Susic obecava da ce im se prikljuciti u Brazilu neovisno sto nece igrat prijateljske.
3. Savez se oglasio da su sve uradili s njihove strane po pitanju vize i da je problem do Amera..
5. Normalna odluka je da se kazni sad kojom mjerom pitanje je...ali normalnom covjeku cinjenice govore da je Zukan ispao debil i sam sebe sjbo..da je ebao majku amerikancima, kome je i trebao, mislim da bi iso u Brazil!
Dreko i Spaha su do sad trebali biti odstranjeni deset puta, ali ne, njima se ubaci i jaran Ibro.

ZOI84
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ZOI84 » 30 maj 2014, 18:56

JoseMourinho je napisao/la:Mene najviše nervira licemjerstvo, dzeko i spahic izjavljuju sta hoće i njima nista, Prćić i zukan izjave i odma ih kazne...fuj...
a sta su to Džeko i spaha izjavili

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 18:56

Pa da krenemo.
Idemo svi,ako pustimo ovakve rabote ode sve u p.m.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 30 maj 2014, 18:56

ma Đe je*e mater, šta glumiš ti @robijas_ri? Samo je rekao da su krivi što je tačno. I ja kad sam iš'o na ekskurziju, nisam ja sređivao vize i to, nego nam je škola. U ovom slučaju to ne savez.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 maj 2014, 18:57

calcio je napisao/la:

Pa da krenemo.

Hajde posaljite amerikancima mail ako smijete. :D
Oni mu nisu dali vizu, znaci i oni su krivi.
Ne znam kako oni mogu biti krivi, u mene je stari predao papire za vizu, otisao kod Mrkve pojeo 15 cevapa i kad se vratio dobio vizu na 10 godina.Eh sad mi je pravo sumljivo da su oni krivi za Zukanovica.

A i dzaba saljemo mailove, patimo zenu/curu koja se bavi tim.Glavonje su u Brazilu

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 30 maj 2014, 18:57

Sta lupas bezveze? Cuj on njima ebo mater, jesi ti dobar :damn: Momak je rekao samo da mu nije jasno kako savez nije to na vrijeme uspio da regulise

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 maj 2014, 18:58

Zavez napolje i kraj price :!: ovo se samo nama desava,drugi imaju pripreme nista ne cujes osim, da se pakleno trenira,a kod nas se redaju skandali :clap: :clap:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 18:58

:lol: :lol: dobro ,ima nas svakakih,al ovih sto lazu kao ovaj doticni nema puno..
ovako se moj narode u dobrim"firmama" cuvaju poslovi guzonja.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, Brazzzoo123, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, juka55, Lobudaraczapamcenje, Mahalasi, Mmm13, OldTownDistrict, Proximic, Samba71, Sheyi, Venom, VivaLaLiberta i 107 gostiju.