Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
Ma ko zeli debakal, jadni nasi momci pod kojim idiotom uopste moraju da igraju. Kako je tek njima?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
xPerryFred je napisao/la:+mostar_mo je napisao/la:Susicu tele jedno uspio si mi ogaditi reprezentaciju za koju sam zivot stavljao na kocku prelazeci hiljade kilometara. Veceras sam se radovao , planirao naviti sat pa u pola tri ustati i gledati nase zmajeve. Ali ne , ne nakon ovoga . Gadite mi se malogradjani i primitivci jedni. Fuj.
Može neko kopirat izjavu ?
Mislim da Zukanović nije bio u opcijama da ispadne,al su jedva čekali da neko ovako nešto lane,pogotovo što su Prcić i Pandža naorali već prije njega.
Mislim da Zukanović nije bio u opcijama da ispadne,al su jedva čekali da neko ovako nešto lane,pogotovo što su Prcić i Pandža naorali već prije njega.
Nad tobom sunce najljepše sja
Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
znaci treba bit pametan i lagano se oprostit od repke ccc na ovaj nacin otjerat igraca tuga
Navijaci su na redu,samo jos oni Susica mogu otjerati s klupe.Na sljedecim tekmama stadione zasuti transparentima!
Podrška Ervinu. Mogu samo zamisliti kako se osjeća u ovim trenucima, do nekoliko dana je sve bio san, a sada se pretvorilo u noćnu moru. Još ga onda slina od selektora otpiše sa spiska, a na istom ostavi poluigrače kao što su njegov amidžić, Vršajević, Hadžić, Šunjić... Sramota, ali kome se žaliti
Da nisu isti, ljudi u N/FSBiH bi barem indirektno ukazali Safetu na neke stvari, jer to je najmanje što moralan čovjek može učiniti.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
1. Zukanovic nije dobio vizu.
2. Susic obecava da ce im se prikljuciti u Brazilu neovisno sto nece igrat prijateljske.
3. Savez se oglasio da su sve uradili s njihove strane po pitanju vize i da je problem do Amera..
4. Zukanovic ebe mater savezu i govori kako su krivi bez ikakvih dokaza.
5. Normalna odluka je da se kazni sad kojom mjerom pitanje je...ali normalnom covjeku cinjenice govore da je Zukan ispao debil i sam sebe sjbo..da je ebao majku amerikancima, kome je i trebao, mislim da bi iso u Brazil!
2. Susic obecava da ce im se prikljuciti u Brazilu neovisno sto nece igrat prijateljske.
3. Savez se oglasio da su sve uradili s njihove strane po pitanju vize i da je problem do Amera..
5. Normalna odluka je da se kazni sad kojom mjerom pitanje je...ali normalnom covjeku cinjenice govore da je Zukan ispao debil i sam sebe sjbo..da je ebao majku amerikancima, kome je i trebao, mislim da bi iso u Brazil!
- Principatus
- Kontakt:
Evo ovo su brojevi telefona u savezu: http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;drummer je napisao/la:Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
Email: [email protected]
Pa da krenemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Mene najviše nervira licemjerstvo, dzeko i spahic izjavljuju sta hoće i njima nista, Prćić i zukan izjave i odma ih kazne...fuj...
Poslao e-mail smradovima
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Evo ovo su brojevi telefona u savezu: http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;drummer je napisao/la:Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
Pa da krenemo.
Hajde posaljite amerikancima mail ako smijete.
Oni mu nisu dali vizu, znaci i oni su krivi.
Dreko i Spaha su do sad trebali biti odstranjeni deset puta, ali ne, njima se ubaci i jaran Ibro.robijas_Ri je napisao/la:1. Zukanovic nije dobio vizu.
Re: Odg: Ervin Zukanovic
a sta su to Džeko i spaha izjaviliJoseMourinho je napisao/la:Mene najviše nervira licemjerstvo, dzeko i spahic izjavljuju sta hoće i njima nista, Prćić i zukan izjave i odma ih kazne...fuj...
Idemo svi,ako pustimo ovakve rabote ode sve u p.m.Principatus je napisao/la:Evo ovo su brojevi telefona u savezu: http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;drummer je napisao/la:Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
Pa da krenemo.
ma Đe je*e mater, šta glumiš ti @robijas_ri? Samo je rekao da su krivi što je tačno. I ja kad sam iš'o na ekskurziju, nisam ja sređivao vize i to, nego nam je škola. U ovom slučaju to ne savez.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ne znam kako oni mogu biti krivi, u mene je stari predao papire za vizu, otisao kod Mrkve pojeo 15 cevapa i kad se vratio dobio vizu na 10 godina.Eh sad mi je pravo sumljivo da su oni krivi za Zukanovica.calcio je napisao/la:Principatus je napisao/la:Evo ovo su brojevi telefona u savezu: http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;drummer je napisao/la:Treba zasuti savez mailovima,za pocetak,p.cka li im m.terina bezobrazna.
Pa da krenemo.
Hajde posaljite amerikancima mail ako smijete.![]()
Oni mu nisu dali vizu, znaci i oni su krivi.
A i dzaba saljemo mailove, patimo zenu/curu koja se bavi tim.Glavonje su u Brazilu
robijas_Ri je napisao/la:1. Zukanovic nije dobio vizu.
Sta lupas bezveze? Cuj on njima ebo mater, jesi ti dobar
Zavez napolje i kraj price
ovo se samo nama desava,drugi imaju pripreme nista ne cujes osim, da se pakleno trenira,a kod nas se redaju skandali

robijas_Ri je napisao/la:1. Zukanovic nije dobio vizu.
ovako se moj narode u dobrim"firmama" cuvaju poslovi guzonja..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Barcod, Beduin, Bhfanatik, darker10, dzemil, Edincapitano, FranckRibery, Google Adsense [Bot], greenwood, Hajdeee, HariTz, hurem, jestamaji, Semrush [Bot], Sheyi, teamnorth1989, UtdBiH21, zikerrz21 i 103 gosta.