Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 30 maj 2014, 21:51

Gospodin :tokralju:
Ne ko sline u savezu i strucnom stabu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 maj 2014, 21:53

Sheyi je napisao/la:Jos uvijek se nadam da ce ici u Brazil

Ervinee :tokralju:
covjeku kojem je bilo receno nemojd a se sikiras ako nista cekamo te u brazilu tamo ti ne treba viza a on poceo pricati o savezu i svemu i neka su ga izbacili neka se uci pameti...a digli smo hajku u francuskoj jedan nasri ne igra pa ko je digo hajku a mi bosanci nista neznamo kao ljudi da docekamo i neka nam se drugi smiju
Samo Sarajevo

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2014, 21:53

Ne znam jesam li ikada procitao ovako jaku izjavu nekog naseg fudbalera. Svaka mu cast. Po meni nije ni za prvih 16 ali za 23 je bez razmisljanja. Ako ikako nije kasno treba izvrsiti pritisak da ode u Brazil !i da se ta odluka saveza ponisti. !
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 30 maj 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 30 maj 2014, 21:54

I ja se jos uvijek nadam da ce Zukanovic zaigrati na SP-u.
Nekako mi je citav slucaj opasno sumnjiv, niti Zukanovic govori da se vraca nazad u Belgiju, ili da ce na odmor, isto tako iz Saveza niko licno nije nista rekao po ovom pitanju.

Moguce da je ovo sve neki nesporazum, cemu se iskreno nadam, ali daj Boze. I u slucaju da se ovo "izgladi", koga ce onda otpisati sa spiska? Ne znam, ne zelim da ponavljam raju koja je vec pisala da citav zivot ovo ceka, i onda ovo njesra. Covjece, kakav smo mi narod, treba nas sve redom .. da ne kazem sta. :plac: :puke: :plac: :puke:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 30 maj 2014, 21:56

Mirsad94 je napisao/la:Ovo je dno ba, kako imaju obraza uraditi ovo momku koji je svojim trudom, marljivoscu zasluzio igrati u reprezanticiji. Pa jbt meni je otpao studentski rad u Njemackoj zbog admistrativnih problema a moji prijatelji svi otisli, pa mi se zbog toga cini mi se srusio citav svijet. Pa zamisli covjeku koji cijeli zivot trenira igra taj fudbal, sanja da jednog dana nastupi na Svjetskom prvenstvu, citav svoj zivot unese u to, da bi ga jedan covjek( ili vise njih) krajnje ne pravedno da ne kazem hinjski onemoguci u tome. Pa Pape nije imao damu reci momku otpadas, da bi njegovo mjesto popunio neki Tinki, Svrsko ili Seadov pulen Hadzic. Ali mi i dalje nemamo oci da vidimo nepotizam Safeta Susica po pitanju spiska(svaka sto nas je odveo u Brazil), mi smo samo "naivne Bosnje". :crazy:
Vidimo care zato susicu se popisam u onu facu hinjsku jadnu da ovako jadno , zalosno postupii prema momku da bi timceka uvuko zalosstttttttt et sad ima 23 igraca i dabogda timcek noge polomio
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2014, 21:56

Meni ovdje nije vazna toliko ta ovisnost repke o Zukanovicu. Moze se reci mozda i da nije bolji od Vranjesa ili ne, kako god, ali to ne mjenja cinjenicu da je ZASLUZIO da ide u Brazil, i da je nepravedno zbog jedne izjave, izvucene iz konteksta, odstranit bez razloga. A znamo dobro kome se klimala stolica, i koje trebao otpasti sa spiska. Pape iskoristio zicer.

Izdrzi Ervine.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 21:57

kanarinac je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Jos uvijek se nadam da ce ici u Brazil

Ervinee :tokralju:
covjeku kojem je bilo receno nemojd a se sikiras ako nista cekamo te u brazilu tamo ti ne treba viza a on poceo pricati o savezu i svemu i neka su ga izbacili neka se uci pameti...a digli smo hajku u francuskoj jedan nasri ne igra pa ko je digo hajku a mi bosanci nista neznamo kao ljudi da docekamo i neka nam se drugi smiju
Francuska ima 30+ igraca.
Mi imamo 15 igraca ( jedan gore dole ).
Nama se mnogo vise osjeti kada nedostaje jedan od tih prvih 15 igraca. Zukanovic je po meni jedan od njih. Nas treci stoper. Vranjes treba tek da dokaze da je bolji od njega. Kolasinac je na toj poziciji totalno neisproban. Cak i da nijeto toliko dobar. Kako je moguce da je jedan Sunjic ispred njega ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 maj 2014, 21:58

Hadzic i Tinki (burazova agencija i bratic) Ibricic (Dzeko i Spaha lobi) Sunjic (Hrvat nam fali) Vranjes (Srbin nam fali)..Zuka platio ceh ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 maj 2014, 22:00

Neko ko ima podugacak jezik, ovako i zavrsava.

Pa dijeco draga , jeste li procitali njegov intervju od cetvrtka i sta je izgovorio o savezu.
Kliko vas smije zucnuti protiv sefa, firme u kojima radite, hajde da cujem?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... zom/132256" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 maj 2014, 22:01

kao da je on neki azilant pa nemoze dobiti vize, pa idu na SP :roll: :roll: Ima savez, koji ide do Ministra vanjski poslova koji , lijepo razgovara sa Amasadorom SAD-a i problem rijesen! Ali Bitno je bilo potrpati se u avion a tko ostaje nek mu je bog na pomoci, da je kojim slucajem Pecikoza ostala dosao bi po nju Safet pjesike :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 maj 2014, 22:01

Goalgetter je napisao/la:Meni ovdje nije vazna toliko ta ovisnost repke o Zukanovicu. Moze se reci mozda i da nije bolji od Vranjesa ili ne, kako god, ali to ne mjenja cinjenicu da je ZASLUZIO da ide u Brazil, i da je nepravedno zbog jedne izjave, izvucene iz konteksta, odstranit bez razloga. A znamo dobro kome se klimala stolica, i koje trebao otpasti sa spiska. Pape iskoristio zicer.

Izdrzi Ervine.
ma brate ja kad sam vidio da je zukan otpisan meni je toliko bilo krivo :evil: ...ali sad kad sam sve sabrao oduzeo neka su ga otpisali ljudi mu rekli da trenira u sarajevu da ostane u formi da ima mjesto 100 % u brazilu a on prica kako savez kriv i kako ce ensko snositi posljedice e neka sad snosi
Samo Sarajevo

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 30 maj 2014, 22:05

Lahko je na Ervinu trenirati strogoću,hajde neka to uradi Spahi ili Misketu.Straašno je ovo.Sad si Spaha na potezu.Čuj igrači i stručni štab odlučili.Ako tooo bude ,ja mislim da smo mi onda dno-dna dotakli.Momka pratim duže vrijeme ,i ama baš nikakve mrlje taj nikad nije imao,a ovo kao da je samo neko jedva čekao da nešto kaže i molim vas da sad dobro razmilsite -Ako stvaaarno momka suspenduju,mislim da je momku sve onda smješteno i izmišljneo kako bi do ovoga došlo.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 maj 2014, 22:07

Nije nista pogrijesio u izjavi,ko ce drugi biti odgovoran za papirologiju nego savez.
Njihova je sramota sto igrac nije otisao na pripreme,ali oni tu sramotu prebacuju na igraca,kao neko nedolicno ponasanje.

Taman pomislim sve uredu u reprezentaciji i predjem preko onog rodbinskog pozivanja u Brazil,kad se ovo desi.
Pu,Safete! :puke:
#miasanmia

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 maj 2014, 22:08

:puke:
slika
Safete,odlazi dok je jos vrijeme.
StarMo nije skutorija...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 maj 2014, 22:09

http://****/fudbal/ervin-zukano ... -u-brazil/" onclick="window.open(this.href);return false;

ko god misli zdravom glavom reci ce zasluzio je da ga otpisu
Samo Sarajevo

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 maj 2014, 22:15

Očekivano. Čekao se prvi kiks bilo kojeg igrača koji nije u grupi najboljih, i koji se ne zove Senijad, Avdija, Tino-Sven, Toni ili Anel, da ga iste sekunde prekriže u korist ove petorice. Šteta.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 30 maj 2014, 22:17

kanarinac je napisao/la:http://****/fudbal/ervin-zukanovic-udaljen-iz-reprezentacije-bih-ne-ide-u-brazil/

Očito je da ti ne misliš nažalost. :oops:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2014, 22:24

emir79 je napisao/la:Neko ko ima podugacak jezik, ovako i zavrsava.

Pa dijeco draga , jeste li procitali njegov intervju od cetvrtka i sta je izgovorio o savezu.
Kliko vas smije zucnuti protiv sefa, firme u kojima radite, hajde da cujem?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... zom/132256" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo advokata. Praviš novi slučaj Prćić. E neće moći Zuka se izvinuo i zna se ko je kriv. Braca Dalton.
NS nije firma. Njemu je Gent firma.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 maj 2014, 22:25

joksimovic je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:http://****/fudbal/ervin-zukanovic-udaljen-iz-reprezentacije-bih-ne-ide-u-brazil/

Očito je da ti ne misliš nažalost. :oops:
ma brate ono malo izgleda ovo beze sad svi spominjete dzeku spahica sami znate da niko nebi imo cuke d anjih sklonije li nakon egipta su se neke stvari morale rijesiti ako je istina da mu je obecano mjesto makad se tek prikljucio u brazilu sta on ima privati o savezu i prijetit da ce neko snositi posljedice nek se zna ko kosi a ko vodu nosi i meni je bilo krivo al kad se sve sabere i oduzme :cool:
Samo Sarajevo

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 30 maj 2014, 22:33

RockyMaivia je napisao/la::puke:
slika
Safete,odlazi dok je jos vrijeme.
ZUKA uz tebe smo :tokralju: Dokazao si se prvo kao čovijek i igračina za pojedine sa sušićevog spiska.Sve si stekao poštenim radom i za to ćeš biti nagrađen od dragog ALLAHA.Tražit će oni tebe poslije dubioze u Brazilu ;) Nek mu igra Šunjić i Vranješ :puke:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”