Ne ko sline u savezu i strucnom stabu
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
Gospodin
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
covjeku kojem je bilo receno nemojd a se sikiras ako nista cekamo te u brazilu tamo ti ne treba viza a on poceo pricati o savezu i svemu i neka su ga izbacili neka se uci pameti...a digli smo hajku u francuskoj jedan nasri ne igra pa ko je digo hajku a mi bosanci nista neznamo kao ljudi da docekamo i neka nam se drugi smijuSheyi je napisao/la:Jos uvijek se nadam da ce ici u Brazil
Ervinee
Samo Sarajevo
Ne znam jesam li ikada procitao ovako jaku izjavu nekog naseg fudbalera. Svaka mu cast. Po meni nije ni za prvih 16 ali za 23 je bez razmisljanja. Ako ikako nije kasno treba izvrsiti pritisak da ode u Brazil !i da se ta odluka saveza ponisti. !
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 30 maj 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
JerryLouis
- Kontakt:
I ja se jos uvijek nadam da ce Zukanovic zaigrati na SP-u.
Nekako mi je citav slucaj opasno sumnjiv, niti Zukanovic govori da se vraca nazad u Belgiju, ili da ce na odmor, isto tako iz Saveza niko licno nije nista rekao po ovom pitanju.
Moguce da je ovo sve neki nesporazum, cemu se iskreno nadam, ali daj Boze. I u slucaju da se ovo "izgladi", koga ce onda otpisati sa spiska? Ne znam, ne zelim da ponavljam raju koja je vec pisala da citav zivot ovo ceka, i onda ovo njesra. Covjece, kakav smo mi narod, treba nas sve redom .. da ne kazem sta.

Nekako mi je citav slucaj opasno sumnjiv, niti Zukanovic govori da se vraca nazad u Belgiju, ili da ce na odmor, isto tako iz Saveza niko licno nije nista rekao po ovom pitanju.
Moguce da je ovo sve neki nesporazum, cemu se iskreno nadam, ali daj Boze. I u slucaju da se ovo "izgladi", koga ce onda otpisati sa spiska? Ne znam, ne zelim da ponavljam raju koja je vec pisala da citav zivot ovo ceka, i onda ovo njesra. Covjece, kakav smo mi narod, treba nas sve redom .. da ne kazem sta.
Vidimo care zato susicu se popisam u onu facu hinjsku jadnu da ovako jadno , zalosno postupii prema momku da bi timceka uvuko zalosstttttttt et sad ima 23 igraca i dabogda timcek noge polomioMirsad94 je napisao/la:Ovo je dno ba, kako imaju obraza uraditi ovo momku koji je svojim trudom, marljivoscu zasluzio igrati u reprezanticiji. Pa jbt meni je otpao studentski rad u Njemackoj zbog admistrativnih problema a moji prijatelji svi otisli, pa mi se zbog toga cini mi se srusio citav svijet. Pa zamisli covjeku koji cijeli zivot trenira igra taj fudbal, sanja da jednog dana nastupi na Svjetskom prvenstvu, citav svoj zivot unese u to, da bi ga jedan covjek( ili vise njih) krajnje ne pravedno da ne kazem hinjski onemoguci u tome. Pa Pape nije imao damu reci momku otpadas, da bi njegovo mjesto popunio neki Tinki, Svrsko ili Seadov pulen Hadzic. Ali mi i dalje nemamo oci da vidimo nepotizam Safeta Susica po pitanju spiska(svaka sto nas je odveo u Brazil), mi smo samo "naivne Bosnje".
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni ovdje nije vazna toliko ta ovisnost repke o Zukanovicu. Moze se reci mozda i da nije bolji od Vranjesa ili ne, kako god, ali to ne mjenja cinjenicu da je ZASLUZIO da ide u Brazil, i da je nepravedno zbog jedne izjave, izvucene iz konteksta, odstranit bez razloga. A znamo dobro kome se klimala stolica, i koje trebao otpasti sa spiska. Pape iskoristio zicer.
Izdrzi Ervine.
Izdrzi Ervine.
Francuska ima 30+ igraca.kanarinac je napisao/la:covjeku kojem je bilo receno nemojd a se sikiras ako nista cekamo te u brazilu tamo ti ne treba viza a on poceo pricati o savezu i svemu i neka su ga izbacili neka se uci pameti...a digli smo hajku u francuskoj jedan nasri ne igra pa ko je digo hajku a mi bosanci nista neznamo kao ljudi da docekamo i neka nam se drugi smijuSheyi je napisao/la:Jos uvijek se nadam da ce ici u Brazil
Ervinee
Mi imamo 15 igraca ( jedan gore dole ).
Nama se mnogo vise osjeti kada nedostaje jedan od tih prvih 15 igraca. Zukanovic je po meni jedan od njih. Nas treci stoper. Vranjes treba tek da dokaze da je bolji od njega. Kolasinac je na toj poziciji totalno neisproban. Cak i da nijeto toliko dobar. Kako je moguce da je jedan Sunjic ispred njega ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Hadzic i Tinki (burazova agencija i bratic) Ibricic (Dzeko i Spaha lobi) Sunjic (Hrvat nam fali) Vranjes (Srbin nam fali)..Zuka platio ceh 
Neko ko ima podugacak jezik, ovako i zavrsava.
Pa dijeco draga , jeste li procitali njegov intervju od cetvrtka i sta je izgovorio o savezu.
Kliko vas smije zucnuti protiv sefa, firme u kojima radite, hajde da cujem?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... zom/132256" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa dijeco draga , jeste li procitali njegov intervju od cetvrtka i sta je izgovorio o savezu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... zom/132256" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
kao da je on neki azilant pa nemoze dobiti vize, pa idu na SP
Ima savez, koji ide do Ministra vanjski poslova koji , lijepo razgovara sa Amasadorom SAD-a i problem rijesen! Ali Bitno je bilo potrpati se u avion a tko ostaje nek mu je bog na pomoci, da je kojim slucajem Pecikoza ostala dosao bi po nju Safet pjesike 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ma brate ja kad sam vidio da je zukan otpisan meni je toliko bilo krivoGoalgetter je napisao/la:Meni ovdje nije vazna toliko ta ovisnost repke o Zukanovicu. Moze se reci mozda i da nije bolji od Vranjesa ili ne, kako god, ali to ne mjenja cinjenicu da je ZASLUZIO da ide u Brazil, i da je nepravedno zbog jedne izjave, izvucene iz konteksta, odstranit bez razloga. A znamo dobro kome se klimala stolica, i koje trebao otpasti sa spiska. Pape iskoristio zicer.
Izdrzi Ervine.
Samo Sarajevo
-
joksimovic
- Kontakt:
Lahko je na Ervinu trenirati strogoću,hajde neka to uradi Spahi ili Misketu.Straašno je ovo.Sad si Spaha na potezu.Čuj igrači i stručni štab odlučili.Ako tooo bude ,ja mislim da smo mi onda dno-dna dotakli.Momka pratim duže vrijeme ,i ama baš nikakve mrlje taj nikad nije imao,a ovo kao da je samo neko jedva čekao da nešto kaže i molim vas da sad dobro razmilsite -Ako stvaaarno momka suspenduju,mislim da je momku sve onda smješteno i izmišljneo kako bi do ovoga došlo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nije nista pogrijesio u izjavi,ko ce drugi biti odgovoran za papirologiju nego savez.
Njihova je sramota sto igrac nije otisao na pripreme,ali oni tu sramotu prebacuju na igraca,kao neko nedolicno ponasanje.
Taman pomislim sve uredu u reprezentaciji i predjem preko onog rodbinskog pozivanja u Brazil,kad se ovo desi.
Pu,Safete!
Njihova je sramota sto igrac nije otisao na pripreme,ali oni tu sramotu prebacuju na igraca,kao neko nedolicno ponasanje.
Taman pomislim sve uredu u reprezentaciji i predjem preko onog rodbinskog pozivanja u Brazil,kad se ovo desi.
Pu,Safete!
#miasanmia
- RockyMaivia
- Kontakt:
http://****/fudbal/ervin-zukano ... -u-brazil/" onclick="window.open(this.href);return false;
ko god misli zdravom glavom reci ce zasluzio je da ga otpisu
Samo Sarajevo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekivano. Čekao se prvi kiks bilo kojeg igrača koji nije u grupi najboljih, i koji se ne zove Senijad, Avdija, Tino-Sven, Toni ili Anel, da ga iste sekunde prekriže u korist ove petorice. Šteta.
-
joksimovic
- Kontakt:
Očito je da ti ne misliš nažalost.kanarinac je napisao/la:http://****/fudbal/ervin-zukanovic-udaljen-iz-reprezentacije-bih-ne-ide-u-brazil/
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Evo advokata. Praviš novi slučaj Prćić. E neće moći Zuka se izvinuo i zna se ko je kriv. Braca Dalton.emir79 je napisao/la:Neko ko ima podugacak jezik, ovako i zavrsava.
NS nije firma. Njemu je Gent firma.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ma brate ono malo izgleda ovo beze sad svi spominjete dzeku spahica sami znate da niko nebi imo cuke d anjih sklonije li nakon egipta su se neke stvari morale rijesiti ako je istina da mu je obecano mjesto makad se tek prikljucio u brazilu sta on ima privati o savezu i prijetit da ce neko snositi posljedice nek se zna ko kosi a ko vodu nosi i meni je bilo krivo al kad se sve sabere i oduzmejoksimovic je napisao/la:Očito je da ti ne misliš nažalost.kanarinac je napisao/la:http://****/fudbal/ervin-zukanovic-udaljen-iz-reprezentacije-bih-ne-ide-u-brazil/
Samo Sarajevo
ZUKA uz tebe smoRockyMaivia je napisao/la:![]()
Safete,odlazi dok je jos vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, al87, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, aqarius, Argentina, Beduin, BordoArmy88, COYGBiH, denza, edvaE2, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, GIBRA, hm59, hujdur007, inzomni, Jet2Holiday, Kajkutenjoyer, KarlMarx, kladionicar30, kolezeljovac, Konzerva, Majstorinho, Micron, moreno123, myself, Proximic, RacioEmocionalan, RaymondRed, s4mke, Sheyi, UtdBiH21, Venom, xinxee, zikerrz21 i 313 gostiju.