FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

AYAN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la AYAN » 17 feb 2010, 22:44

Ne mogu da vjerujem...

Katastrofa...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 feb 2010, 22:44

Sta ima veze, nek produ.
Nadam se da ce u cetvrtinifinala dobiti jednog od engleskih velikana.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 22:45

zlatandr je napisao/la:orebro je jedan od nas hahaha zasluzena pobjeda Bajerna ;)
:roll: mislis i on sa Grbavice. :lol: :roll:
Daj odluci se ,kud ces, sta ces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 22:45

Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.

Nisam zadovoljan, više sam razočaran. Ribery-a ne mogu prepoznati, ali sada Viole moraju napadati nas da bi dali gol, a mi imamo Bilala i Arjena. Kontra kao kontra, očekujem pobijedu i na strani i veliko slavlje.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 22:45

moustapha je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:nisam gledo tekmu, malo upalim stream a vidim da se svi zale na sudjenje, jel onaj celavi mutavac sudi?
Ni vise ni manje nego on ..odlicno sudio prosle godine pa dobio angazman ...
Pa on i nije lose sudio veceras. Krivac za vecerasnju gresku kod drugog gola Bayerna je linijski sudija.
a on je i sugerirao za onaj blago receno nepostojeci crveni karton :roll:

slusas ovdje kako ce Bayern poderati Fiorentinu i onda gledas kako taj isti tim pobjedjuje na jedivite jade uz obilatu pomoc sudija :roll:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 feb 2010, 22:45

Ovo je nevjerovatno. Pa ocito je zasto ovaj lik sudi. Mada se on uopste ne cini toliko zao koliko je nesposoban. Nije vidio sta se desilo, pa je otisao pomocniku koji je kriv za ovo. Nebitno, ova trojka je sramota UEFA organizacije. Ne smijem ni pomisliti sta ce raditi na SP. Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 22:46

Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.

Nisam zadovoljan, više sam razočaran. Ribery-a ne mogu prepoznati, ali sada Viole moraju napadati nas da bi dali gol, a mi imamo Bilala i Arjena. Kontra kao kontra, očekujem pobijedu i na strani i veliko slavlje.
neutral nemoj molim te nemoj bit smjesan. vi trebali njih dobit 2-3 razlike? ma daj budi realan. remi fiorentina zaslusila.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 17 feb 2010, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 feb 2010, 22:47

**** je majku prosle godine plavima, ove godine ljubicastima, kako je celo lood to nisu istine,,,, katastrofa, nadam se da ce fiorentina proci

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 feb 2010, 22:47

Najgore sto neki Norvezani, Svedani, Danci i ostali sude.
Kako ce on suditi kad uopce ne zna sta je fudbal?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 17 feb 2010, 22:47

Ovo uopšte nije bio offside...Svaki igraš Fiorentine je bio iza lopte...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 feb 2010, 22:48

drago mi je da je bayern dobio zabare. povoljan rezultat veceras, zabari moraju napadnuti od prve minute u revansu i mogao bi ih bayern razvalit na kontrama.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 22:48

Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.

molim :?: pa jesi ti gledao utakmicu :|
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 feb 2010, 22:48

koju si ti utakmicu gledao ????

Trasimaco je napisao/la:Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.
Također ista situacija :D ono dade bayern gol ja skočim, skačem kad vidim 3 metra zaleđe... i onda mi se zgadilo sve... nadam se prolazu Fiorentine...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 22:50

Trasimaco je napisao/la:Ovo je nevjerovatno. Pa ocito je zasto ovaj lik sudi. Mada se on uopste ne cini toliko zao koliko je nesposoban. Nije vidio sta se desilo, pa je otisao pomocniku koji je kriv za ovo. Nebitno, ova trojka je sramota UEFA organizacije. Ne smijem ni pomisliti sta ce raditi na SP. Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.

Kako to ???

Da se brani svih 90 minuta, i da ubacimo neko dijete da im daje loptu za gol. Makar sam od tebe očekivao malo konkretniji odgovor, ljudi nisu pole prešli a zabili su gol , ali eto.

Pojedinci jedva čekaju nešto da mogu mazlumati po ovoj temi, ali ovo je 15 pobijeda zaredom ;)

@ JameS 23

Šutevi 13-4, u okvir mi 7 oni 1. Oni jedan u okvir na asistenciju našeg igrača. U nas cijelu utakmicu lopta, dominirali smo, stvarali prilike. Kani se rasprava :roll:

@SilenT

Isto to tebe pitam, očigledno si gledao pogrešnu. Sada razlaz.

Auf gehts Bayern.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 feb 2010, 22:50

A_d_0 je napisao/la:

neutral nemoj molim te nemoj bit smjesan. vi trebali njih dobit 2-3 razlike? ma daj budi realan. remi fiorentina zaslusila.
Kako ga je zasluzila hajd reci?Evo ja cu ti reci Pickastom igrom eto kako!Lahko je 90 minuta branit se sa 11 igraca,kad je izmjena izlazit ko moj djed iz dzamije.Vidjet cemo kad trebadnu napast kuci kad otvore prostor krilima Bayerna kako ce biti.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 feb 2010, 22:50

fuj je*** ti fudbal ovakav :evil: zgadio mi se pravo fudbal samo zbog ovakvih moronskih sudaca :twisted: :twisted: valja onog ovreba i slične njemu gledati na svjetskom prvenstvu :roll: :roll: bayern nije bio ništa bolji od viola, gosti su zaslužili bod

p.s. kada se gilardino okliznuo u jednom od napada fiorentine u prvom poluvremenu padao sam od smijeha :D nikad igrač nije bio, kloc bio kloc će i ostati
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 17 feb 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 feb 2010, 22:51

Kakva kradja,ovaj Van Gal ima srece to je cudo jedno,Prandelli kralj
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 22:52

Očigledno da neki nemaju veze, ali ostavimo to za jedan drugi put, sada je vrijeme za veselje i slavlje.

U uzvratu ako Bog da, karte su malo drugačije. Fiorentina je ta koja mora napasti i to im je suicidno, imamo dva strašna krila i siguran sam da ćemo to ako Bog da iskoristiti, te dotući kao što smo i Juventus.

Muller treba ostati na klupi a Ivica započeti.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 feb 2010, 22:52

bayer 04 je napisao/la:Ovo uopšte nije bio offside...Svaki igraš Fiorentine je bio iza lopte...
:lol: :lol: :lol:

A je li Klose bio ispred lopte? Lopta se gleda kad je odbrana iza nje.

Stvarno ne mogu da povjerujem da sam ovako nesto vidio. :mrgreen: Strahota od suđenja.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 17 feb 2010, 22:52

cirkus pravi, frajer 2 metra u offside-u, ne znam jel ovaj oci ima?!?
crveni karton??? prvo kreten robben naletio , jest ovaj lakat malo podigao, ali dati crveni smijesno....
fiorentina ako bude ovako igrala u revansu prolazi ove firaune

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.