zlatandr je napisao/la:orebro je jedan od nas hahaha zasluzena pobjeda Bajerna
Daj odluci se ,kud ces, sta ces.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
zlatandr je napisao/la:orebro je jedan od nas hahaha zasluzena pobjeda Bajerna
a on je i sugerirao za onaj blago receno nepostojeci crveni kartonmoustapha je napisao/la:Pa on i nije lose sudio veceras. Krivac za vecerasnju gresku kod drugog gola Bayerna je linijski sudija.Genghis je napisao/la:Ni vise ni manje nego on ..odlicno sudio prosle godine pa dobio angazman ...Wolverine je napisao/la:nisam gledo tekmu, malo upalim stream a vidim da se svi zale na sudjenje, jel onaj celavi mutavac sudi?
neutral nemoj molim te nemoj bit smjesan. vi trebali njih dobit 2-3 razlike? ma daj budi realan. remi fiorentina zaslusila.Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
Nisam zadovoljan, više sam razočaran. Ribery-a ne mogu prepoznati, ali sada Viole moraju napadati nas da bi dali gol, a mi imamo Bilala i Arjena. Kontra kao kontra, očekujem pobijedu i na strani i veliko slavlje.
molimNeutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
Nisam zadovoljan, više sam razočaran. Ribery-a ne mogu prepoznati, ali sada Viole moraju napadati nas da bi dali gol, a mi imamo Bilala i Arjena. Kontra kao kontra, očekujem pobijedu i na strani i veliko slavlje.
Trasimaco je napisao/la:Ovo je nevjerovatno. Pa ocito je zasto ovaj lik sudi. Mada se on uopste ne cini toliko zao koliko je nesposoban. Nije vidio sta se desilo, pa je otisao pomocniku koji je kriv za ovo. Nebitno, ova trojka je sramota UEFA organizacije. Ne smijem ni pomisliti sta ce raditi na SP. Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.
Kako ga je zasluzila hajd reci?Evo ja cu ti reci Pickastom igrom eto kako!Lahko je 90 minuta branit se sa 11 igraca,kad je izmjena izlazit ko moj djed iz dzamije.Vidjet cemo kad trebadnu napast kuci kad otvore prostor krilima Bayerna kako ce biti.A_d_0 je napisao/la:neutral nemoj molim te nemoj bit smjesan. vi trebali njih dobit 2-3 razlike? ma daj budi realan. remi fiorentina zaslusila.Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
bayer 04 je napisao/la:Ovo uopšte nije bio offside...Svaki igraš Fiorentine je bio iza lopte...
Crveni karton Gobbia je postojeci. U to nema sumnje, onakvi se startovi moraju kaznjavati crvenim kartonom.JameS 23 je napisao/la:
a on je i sugerirao za onaj blago receno nepostojeci crveni karton![]()
slusas ovdje kako ce Bayern poderati Fiorentinu i onda gledas kako taj isti tim pobjedjuje na jedivite jade uz obilatu pomoc sudija
molim te sta si ti gledo. idete mi vise na zivce ko da harate evropom 5 godina a jedva 5 utakmica povezali. pricate mi smo najjaci a na kraju jedva pobjediste uz penal,crveni i offside koji bi slijepac vidio. nisi realan ni seknude.Neutral je napisao/la:Očigledno da neki nemaju veze, ali ostavimo to za jedan drugi put, sada je vrijeme za veselje i slavlje.
U uzvratu ako Bog da, karte su malo drugačije. Fiorentina je ta koja mora napasti i to im je suicidno, imamo dva strašna krila i siguran sam da ćemo to ako Bog da iskoristiti, te dotući kao što smo i Juventus.
Muller treba ostati na klupi a Ivica započeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.