Sportski komentatori

Kaunas
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Kaunas » 24 maj 2014, 23:46

lik cijelu noć govori da Cakir ne ide u Brazil i da će kod kuće gledati SP i ispravlja se na kraju emisije jer ga je neko prosvijetlio :opaopa: :crazy:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2014, 21:14

maaajku li mu jee.beem :lol: :lol: :lol: Ljupko Petrović nesuđeni trener Sarajeva.
DRUG NEBI TI PUNCA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 01:35

Marjan neočekivano odlučio da izgleda pristojno, da li to znači da će i utakmicu voditi pristojno bez urlanja i lupetanja gluposti :hmmmmm:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 maj 2014, 01:38

Ko da gledam da nece ni spomenuti "slucaj Zukanovic" ovi dupelisci sa Face-a
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 31 maj 2014, 01:42

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko da gledam da nece ni spomenuti "slucaj Zukanovic" ovi dupelisci sa Face-a
Upotrijebio si slabu rijec.Navikli su da se uvlace u paksu reprezentativcima.
StarMo nije skutorija...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 01:47

Šta ste očekivali od čovjeka koji je u sobi otvorio televiziju za koju bezočno laže da ide u HD signalu (SD signal na National Geographicu za klasu bolji od Senadovog navodnog HD signala), on će se naravno ušutiti, a priklonit će se rušenju Papeta onog momenta kad procijeni da je došlo vrijeme za to.

Muka mi je od ovog prevaranta i njegove amaterske televizije.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 31 maj 2014, 01:57

ko ima LCD TV vrlo lako može uočiti da je slika EUROSPORT HD i FACE TV HD 99,9 ISTA
A.F.C. Bournemouth!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 01:59

rambo16 je napisao/la:ko ima LCD TV vrlo lako može uočiti da je slika EUROSPORT HD i FACE TV HD 99,9 ISTA
Nemam Eurosport HD, ali je Eurosport SD katastrofa tako da su i oni varalice kao Senad.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 maj 2014, 02:20

DukeOfWellington je napisao/la:Šta ste očekivali od čovjeka koji je u sobi otvorio televiziju za koju bezočno laže da ide u HD signalu (SD signal na National Geographicu za klasu bolji od Senadovog navodnog HD signala), on će se naravno ušutiti, a priklonit će se rušenju Papeta onog momenta kad procijeni da je došlo vrijeme za to.

Muka mi je od ovog prevaranta i njegove amaterske televizije.
Jos sad smo primorani da slusamo njegovog super-profesionalnog komentatora s bojom glasa koja se postize koristeci Šmirgl-Papir ko septolete.
Zatim trpiti nepotrebno deranje i informacije o igracima toliko nebitne, da mu ni metafore Saše Vugdalica nisu ravne . :thumbup:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 maj 2014, 10:45

RockyMaivia je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko da gledam da nece ni spomenuti "slucaj Zukanovic" ovi dupelisci sa Face-a
Upotrijebio si slabu rijec.Navikli su da se uvlace u paksu reprezentativcima.
Evo spomenuli su pocetkom drugog poluvremena ali ne Marjan nego onaj drugi klinac koji cak, po meni, ima podnosljiv i ugodan glas i neko fudbalsko znanje za razliku od "hrapavog".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 maj 2014, 11:48

Za divno čudo, Marjan je sinoć bio prilično korektan i podnošljiv. Bilo je u drugom poluvremenu previše mahalanja za moj ukus, ali evidentan je određeni napredak. Vedo ima finu boju glasa (za razliku od starijeg kolege), ali treba mu još dosta iskustva ako želi postići nešto više.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 maj 2014, 13:15

Claus je napisao/la:Za divno čudo, Marjan je sinoć bio prilično korektan i podnošljiv. Bilo je u drugom poluvremenu previše mahalanja za moj ukus, ali evidentan je određeni napredak. Vedo ima finu boju glasa (za razliku od starijeg kolege), ali treba mu još dosta iskustva ako želi postići nešto više.
Marjan je sinoć bio pravi. I dalje je on najjači komentator u našoj državi pa i šire. Jedno vrijeme jeste pretjerivao s nekom mahalskom pričom, ali ko bolje prati skonta da je čovjek informiraniji nego svi ostlai bh. komentatori zajedno.
Dobro mi ko narod se naravno nećemo smiriti, dok čovjeka ne otjeramo iz države.... :D Tako je to kod nas...Ali eto srećom Marjan ima dovoljno podrške, da se drži.....I svaka čast Senadu što ga je uspio toliko vremena zadržat, jer poznato je da su ga sa nekih amaterskih televizija tjerali, zbog ljubomore njihovih amaterskih novinara, koji ni u Zairu ne bi mogli radit.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 31 maj 2014, 14:18

Posto su mi uvijek nase TV kuce zadnji izbor,ja sam sinoc gledao tekmu na nekom argentinskom kanalu,komentator profesionalac kad Dzeko da gol covjek u transu,raduje se vise od mene :mrgreen: :thumbup:

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 31 maj 2014, 20:26

neko fudbalsko znanje za razliku od "hrapavog"
Marjan nema fudblasko znanje :o :o jesi ti slusao njega dok je radio za SPOR KLUB :?: covjek moze drzati predavanje svim komentatorima u ovoj zemlji drzi nogomet u malom prstu ;) samo sto je promjenio nacin komentarisanja jbg

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 maj 2014, 20:48

semir01 je napisao/la:
neko fudbalsko znanje za razliku od "hrapavog"
Marjan nema fudblasko znanje :o :o jesi ti slusao njega dok je radio za SPOR KLUB :?: covjek moze drzati predavanje svim komentatorima u ovoj zemlji drzi nogomet u malom prstu ;) samo sto je promjenio nacin komentarisanja jbg
Pa kad neko prica o turskoj ligi kao ligama petice onda za mene nema fudbalsko znanje ;)

Sad, govorim o utakmnici koja se je igrala danas ( :mrgreen: ) a ne o nekim tekmama sa SK-a
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 maj 2014, 23:33

Sta kaze Marjan sad na mecu Adnan vs Soliman....

Cekamo, cekamo kao cekalice :facepalm:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 jun 2014, 00:28

On je dno dna, BH novinarstva ! fujjjj !
Max Allegri

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2014, 00:44

Ovo pred kraj emisije je stvarno bilo fuj, baš ono dno dna. Nevjerovatno koliko neprofesionalnosti izađe na sunce u svega 3 minute.

Dan te jbo koga boli qrac koliko ti nisi spav'o, te šta će ti šef reći za par minuta..."eehhh ja, šta da vam kažem", "tako ti je to" i slično je - :sick: ...jbt ne bi da si čoban, pa se onako sreo s nekim u brdu da se "ispričaš".

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 01 jun 2014, 00:49

Gledam danas FACE TV pa sad kad su bili sa ekipom tamo u poplavljenim podrucjima Orasje, Odzak i taj dio i sad Senad prica kako se Marjan nasao sa nekim covjekom glavnim za CZ tamo i kao rekao mu ono: joj nisam eto spavao 40 sati. A ovaj mu odmah odgovorio: pa sta? Ne spavam ni ja evo 15 dana.

Mogu ga zamislit samo kako se sjebo.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jun 2014, 01:25

Sinoc sam gledao utakmicu sa americkim komentatorima, i vise sam uzivao od bilo koje utakmice sa Marijanom poslije 2009.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.