Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
lik cijelu noć govori da Cakir ne ide u Brazil i da će kod kuće gledati SP i ispravlja se na kraju emisije jer ga je neko prosvijetlio

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
maaajku li mu jee.beem
Ljupko Petrović nesuđeni trener Sarajeva.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Marjan neočekivano odlučio da izgleda pristojno, da li to znači da će i utakmicu voditi pristojno bez urlanja i lupetanja gluposti 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ko da gledam da nece ni spomenuti "slucaj Zukanovic" ovi dupelisci sa Face-a
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- RockyMaivia
- Kontakt:
Upotrijebio si slabu rijec.Navikli su da se uvlace u paksu reprezentativcima.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko da gledam da nece ni spomenuti "slucaj Zukanovic" ovi dupelisci sa Face-a
StarMo nije skutorija...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta ste očekivali od čovjeka koji je u sobi otvorio televiziju za koju bezočno laže da ide u HD signalu (SD signal na National Geographicu za klasu bolji od Senadovog navodnog HD signala), on će se naravno ušutiti, a priklonit će se rušenju Papeta onog momenta kad procijeni da je došlo vrijeme za to.
Muka mi je od ovog prevaranta i njegove amaterske televizije.
ko ima LCD TV vrlo lako može uočiti da je slika EUROSPORT HD i FACE TV HD 99,9 ISTA
A.F.C. Bournemouth!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nemam Eurosport HD, ali je Eurosport SD katastrofa tako da su i oni varalice kao Senad.rambo16 je napisao/la:ko ima LCD TV vrlo lako može uočiti da je slika EUROSPORT HD i FACE TV HD 99,9 ISTA
Jos sad smo primorani da slusamo njegovog super-profesionalnog komentatora s bojom glasa koja se postize koristeci Šmirgl-Papir ko septolete.DukeOfWellington je napisao/la:Šta ste očekivali od čovjeka koji je u sobi otvorio televiziju za koju bezočno laže da ide u HD signalu (SD signal na National Geographicu za klasu bolji od Senadovog navodnog HD signala), on će se naravno ušutiti, a priklonit će se rušenju Papeta onog momenta kad procijeni da je došlo vrijeme za to.
Zatim trpiti nepotrebno deranje i informacije o igracima toliko nebitne, da mu ni metafore Saše Vugdalica nisu ravne .
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo spomenuli su pocetkom drugog poluvremena ali ne Marjan nego onaj drugi klinac koji cak, po meni, ima podnosljiv i ugodan glas i neko fudbalsko znanje za razliku od "hrapavog".RockyMaivia je napisao/la:Upotrijebio si slabu rijec.Navikli su da se uvlace u paksu reprezentativcima.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko da gledam da nece ni spomenuti "slucaj Zukanovic" ovi dupelisci sa Face-a
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za divno čudo, Marjan je sinoć bio prilično korektan i podnošljiv. Bilo je u drugom poluvremenu previše mahalanja za moj ukus, ali evidentan je određeni napredak. Vedo ima finu boju glasa (za razliku od starijeg kolege), ali treba mu još dosta iskustva ako želi postići nešto više.
Marjan je sinoć bio pravi. I dalje je on najjači komentator u našoj državi pa i šire. Jedno vrijeme jeste pretjerivao s nekom mahalskom pričom, ali ko bolje prati skonta da je čovjek informiraniji nego svi ostlai bh. komentatori zajedno.Claus je napisao/la:Za divno čudo, Marjan je sinoć bio prilično korektan i podnošljiv. Bilo je u drugom poluvremenu previše mahalanja za moj ukus, ali evidentan je određeni napredak. Vedo ima finu boju glasa (za razliku od starijeg kolege), ali treba mu još dosta iskustva ako želi postići nešto više.
Dobro mi ko narod se naravno nećemo smiriti, dok čovjeka ne otjeramo iz države....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Posto su mi uvijek nase TV kuce zadnji izbor,ja sam sinoc gledao tekmu na nekom argentinskom kanalu,komentator profesionalac kad Dzeko da gol covjek u transu,raduje se vise od mene

Marjan nema fudblasko znanjeneko fudbalsko znanje za razliku od "hrapavog"
Pa kad neko prica o turskoj ligi kao ligama petice onda za mene nema fudbalsko znanjesemir01 je napisao/la:Marjan nema fudblasko znanjeneko fudbalsko znanje za razliku od "hrapavog"![]()
jesi ti slusao njega dok je radio za SPOR KLUB
covjek moze drzati predavanje svim komentatorima u ovoj zemlji drzi nogomet u malom prstu
samo sto je promjenio nacin komentarisanja jbg
Sad, govorim o utakmnici koja se je igrala danas (
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta kaze Marjan sad na mecu Adnan vs Soliman....
Cekamo, cekamo kao cekalice
Cekamo, cekamo kao cekalice
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ovo pred kraj emisije je stvarno bilo fuj, baš ono dno dna. Nevjerovatno koliko neprofesionalnosti izađe na sunce u svega 3 minute.
Dan te jbo koga boli qrac koliko ti nisi spav'o, te šta će ti šef reći za par minuta..."eehhh ja, šta da vam kažem", "tako ti je to" i slično je -
...jbt ne bi da si čoban, pa se onako sreo s nekim u brdu da se "ispričaš".
Dan te jbo koga boli qrac koliko ti nisi spav'o, te šta će ti šef reći za par minuta..."eehhh ja, šta da vam kažem", "tako ti je to" i slično je -
Gledam danas FACE TV pa sad kad su bili sa ekipom tamo u poplavljenim podrucjima Orasje, Odzak i taj dio i sad Senad prica kako se Marjan nasao sa nekim covjekom glavnim za CZ tamo i kao rekao mu ono: joj nisam eto spavao 40 sati. A ovaj mu odmah odgovorio: pa sta? Ne spavam ni ja evo 15 dana.
Mogu ga zamislit samo kako se sjebo.
Mogu ga zamislit samo kako se sjebo.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sinoc sam gledao utakmicu sa americkim komentatorima, i vise sam uzivao od bilo koje utakmice sa Marijanom poslije 2009.