FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 31 maj 2014, 15:26

Ne znam sta da kazem u vezi Garaya, zelio sam da dodje ili David Luiz ili Benatia, cak ni Godin ni Garay mi nest nisu bili u mislima sto se tice tih stoperskih pozicija.

Nekad se nama navijacima cini ono samo nek neko dodje nije bitno ko je..

Garay se nije nametnuo bas u Realu, ali dobro igra u Benfici, e sad mi smo imali jednog argentinca to je naS Demichelis, mislim da u ovom trenutku cak iako je Garay mladji od njega, da nije ni bolji od Demichelisa, i ne vidim zasto bi nam on dosao kao pojacanje.

No ak bi i dosao i pokaze se too pravo pojacanje nase uprave, a Garay plane i postane jedan od boljih.. respect.. ako se ne dokaze, a to ce se vidjet kroz godinu dana brate, samo ga prebaci daljee :cool:
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 maj 2014, 15:32

anelbavarac je napisao/la:Zar Garay nije skuplji :think: :?:
Ako dolazi za 15 mil.to je odlican transfer, znam da ga je Jedinstvo ganjalo dugo vremena,i da tada bila neka klauzula mislim..
Klauzula je 20 miliona eura, ali izgleda da ćemo ga nekako dobiti jeftinije, za ovih 15 miliona.
Dobar bi ovo transfer trebao biti....

@thulkazal: Sve donekle mogu shvatit, ali da si mišljenja da Pep svjesno zanemaruje rekorde i uspjehe, jer mu je bitna Barca a Bayern nebitan, ne mogu nikako shvatit... :) To mi je van pameti...
Meni kod njega za sada jedino smeta taj odnos s Mandžom, tu je mislim više bio Pep nekorektan jer ga je hinjski gledao da izbaci iz kluba. Taj način komunikacije prema pojedinim igračima te ta tvrdglavost su mu mane.

A Pep jeste da uvodi promjene određene, ali se ne slažem s tim da je on sada pretumbao Bayern toliko da ga je pokvario te da ima namjeru to učiniti.

Tokom ove sedmice je jedna izjava Sammera po tom pitanju bila, gdje se jasno vidi da uprava ima glavnu riječ, ali da će se Pepu u određenim stvarima izaći u susret. A to je i jasna stvar, Pep mora poštovati poslodavca, a naravno da se Pepu kao treneru izlazi i u susret, jer moraju se određene i želje trenera ispuniti.
A da sve nije samo po Pepovim željama dokazuju transferi Lewe i Rodea (to sigurno nisu Pepovi transferi). ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 maj 2014, 15:49

Ako za 15 miliona ugrabimo stalnog reprezentativca Argentine i igraca koji bi poslije SP-a mogao vrijediti puno vise onda bi se to moglo smatrati cistom bagatelom.

Da se zna, ne trazi se stoper koji ce zasjeniti Boatenga ili Dantea jer takvog trenutno na trzistu nema. Bio je Luiz ali je on davno otisao u PSG.
Mozda jos jedino Benatia.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2014, 16:11

Kad pogledamo cijene Luiza,Benatie i Laportea onda je 15 mil za Garaya bagatela.Istina nije na istom niovu kao npr Luiz al' mislim da nije ni puno lošiji.On treba da popuni tu prazninu nastalu odlaskom Buytena.
Mehdi Benatia's weak foot alone is worth €30 million, according to Roma sporting director Walter Sabatini, who values the centre-back at a total of €61m.
:lol:

Na čemu je ovaj kozojebac, Benatia odigrao jednu kvalitetnu sezonu, 27g nema minute iskustva igranja u CL i lafo traži 61 mil. :nene:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 31 maj 2014, 16:24

Saurman je napisao/la:Kad pogledamo cijene Luiza,Benatie i Laportea onda je 15 mil za Garaya bagatela.Istina nije na istom niovu kao npr Luiz al' mislim da nije ni puno lošiji.On treba da popuni tu prazninu nastalu odlaskom Buytena.
Mehdi Benatia's weak foot alone is worth €30 million, according to Roma sporting director Walter Sabatini, who values the centre-back at a total of €61m.

Na čemu je ovaj kozojebac, Benatia odigrao jednu kvalitetnu sezonu, 27g nema minute iskustva igranja u CL i lafo traži 61 mil. :nene:
:kafa:

Žalosno je da se možda i nađe kakav retard koji će to platiti.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 maj 2014, 16:24

Nista cudno, kada PSG izvali 50mil. za Luiza, onda ovakvo dizanje cijena nije iznenadjenje.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 31 maj 2014, 16:54

Omerbavarac je napisao/la:Ako za 15 miliona ugrabimo stalnog reprezentativca Argentine i igraca koji bi poslije SP-a mogao vrijediti puno vise onda bi se to moglo smatrati cistom bagatelom.

Da se zna, ne trazi se stoper koji ce zasjeniti Boatenga ili Dantea jer takvog trenutno na trzistu nema. Bio je Luiz ali je on davno otisao u PSG.
ne može poslije svetskog vrijedit puno vise, max vrijedit moze 20M € ;)

I da postoji bar 20 stopera boljih od Dantea i boatenga, al jbg većina je nedostupna ;)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 31 maj 2014, 16:57

effe_sa je napisao/la:Sve donekle mogu shvatit, ali da si mišljenja da Pep svjesno zanemaruje rekorde i uspjehe, jer mu je bitna Barca a Bayern nebitan, ne mogu nikako shvatit... :) To mi je van pameti...

A Pep jeste da uvodi promjene određene, ali se ne slažem s tim da je on sada pretumbao Bayern toliko da ga je pokvario te da ima namjeru to učiniti.

Tokom ove sedmice je jedna izjava Sammera po tom pitanju bila, gdje se jasno vidi da uprava ima glavnu riječ, ali da će se Pepu u određenim stvarima izaći u susret. A to je i jasna stvar, Pep mora poštovati poslodavca, a naravno da se Pepu kao treneru izlazi i u susret, jer moraju se određene i želje trenera ispuniti.
A da sve nije samo po Pepovim željama dokazuju transferi Lewe i Rodea (to sigurno nisu Pepovi transferi). ;)
Nisam rekao uspjeh a i previše bukvalno si shvatio to da Pep svjesno zanemaruje rekorde radi Barce ... Više je bilo u smislu, da se Barca našla u istoj situaciji sigurno bi teže se prodao nego kao što je sa Bayernom protiv Augsburga... A i govorio sam o tom rekordu kao adutu i kako ga dotični nije prepoznao ...

Za mene vala je pretumbao Bayern uzvrat i naopako naročito kada igra više nije imala smisla u LP pa on se hvatao za slamku kao protiv Real-a i fino se prelomilo... Lahm se čitavu sezonu gura na DM iako Martinez bolje radi taj zadatak, žrtvuje se desni bek jer et u trouglu Martinez-Lahm-Rafinja nikako višak ne može biti Martinez i samo gubiš na kvaliteti ali on najbolje zna ... Prodaje se Luiz Gustavo koji je mogao pokriti dvije pozicije beka i DM ali et on ne odgovara sistemu Guardiole a sigurno se ne bi bunio da sjedi na klupi pa i pod Juppom je bio opcija 2 ... Onda bekovi ulaze u sredinu, kad vidim Alabu i Rafinju na poziciji DM smuči mi se, krila ulaze u sredinu :sick: a u sredini 8 protivničkih igrača i ekipa se brani sa 10 igrača :sick: ... Svaki potez u LP se može opisati "zašto logično kad može na teži način"...

Transfer Lewata i Rode-a su dogovoreni mnogo ranije ili su uspostavljeni kontakti nego što je Pep počeo da radi ... Uostalom nema on toliko daMu a ni autoriteta u Bayernu da stopira dolazak igrača čija je vrijednost oko 25-30 mil. jer eto on ne odgovara njegovoj igri ...

Sa tom izjavom Sammera nisam upoznat jer ne pratim po novinama Bayern od poraza protiv Real-a i ta uprava je pokazala "znanje" u LP 2013/14 naročito KHR koji je popljuvao razum kluba u to vrijeme, Sammera ...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 31 maj 2014, 17:00

JoseMourinho je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ako za 15 miliona ugrabimo stalnog reprezentativca Argentine i igraca koji bi poslije SP-a mogao vrijediti puno vise onda bi se to moglo smatrati cistom bagatelom.

I da postoji bar 20 stopera boljih od Dantea i boatenga, al jbg većina je nedostupna ;)
de nabroj tih 20 stopera
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 maj 2014, 17:06

phily je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:

de nabroj tih 20 stopera
os muzičku hahaha neda mi se peglat nije mi bgm do rasprave, uglavnom po meni vam stoperi nisu nista specijalno kvalitetni al ako ste vi zadovoljni super ;)

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 31 maj 2014, 17:26

Saurman je napisao/la:
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 jun 2014, 03:31

Mediji prenose da je Garay odbio dosta bogatiju ponudu od strane Zenita.
Momciluk izricito zeli u Bayern, sto je za svaku pohvalu dakako :cool:
Ocekujemo da Garay, u narednim satima postane igrac Bayerna :salut:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jun 2014, 07:48

anelbavarac je napisao/la:Mediji prenose da je Garay odbio dosta bogatiju ponudu od strane Zenita.
Momciluk izricito zeli u Bayern, sto je za svaku pohvalu dakako :cool:
Ocekujemo da Garay, u narednim satima postane igrac Bayerna :salut:
Valjda ne bude kao sa Pranjicem, mada isti nije imao vise nikakvih ponuda sa strane za razliku od Garaya. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 jun 2014, 10:27

Ne'am pojma šta bi rek'o za ovog Garaya. Kad su na temi Jedinstva bježali od njega k'o đavo od krsta a u ovom momentu bi im i Muhamed Omić bio pojačanje valjda to nešto govori. :hmmmmm: . Ma ništa, ako bude slučaj Pranjić možda bi Bayo na tom transferu mog'o nešto i zaradit'. :) :opaopa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jun 2014, 14:32

Evo amateri vode protiv Fortune od 15-e minute.
Trenutno se igra 27. minuta.

Strijelac je Sallahi.

Gol :arrow: " onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju:

Edit: Sallahi postigao i drugi gol i tako odveo nas drugi tim u visi rang.
Gosti od 79-e minute igraju sa igracem manje.

Treba napomenuti da je Bayern u prvoj utakmici porazen sa 1:0.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 01 jun 2014, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 jun 2014, 15:47

2:0 !!!! Salahi opet :D

edit:

2:1 :/
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 01 jun 2014, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2014, 15:51

@thulkazal
Nisam ti ranije odgovorio na onaj post gdje me pitaš po čemu je Pep fudbalski inovator jer nisam imao vremena, ali sad kad vidim kakve nebuloze pišeš drago mi je što je tako, jer vidim da ti svoje mišljenje koje se temelji isključivo na tvojoj percepciji Guardiole, pokušavaš nametnuti ovdje kao jedino ispravno.
Argumenti tipa imao je Iniestu, Xavija i Messija ilil lako je voditi Barcelonu su na nivou nekoga kome opus fudbala počinje Ligom prvaka, a završava Svjetskim prvenstvom. Ako samo ne znaš zašto je tako, tim gore.

Slažem se samo sa tvojim razmišljanjem u vezi transfer politike Pepa. To mu je uvijek bila malo slabija strana.

Da se razumijemo, ni ja nisam htio da Pep dođe, imao sam neka tri ili četiri lična izbora koja su bila ispred njega, ali i pored svega toga nikada ne bi napisao da Pep nije među najboljim trenerima na svijetu.
Ni meni se ne sviđa ovo što pravi od Bayerna i način na koji on želi da Bayern igra, ali i pored svega toga nikada ne bi napisao da Pep nije među najboljim trenerima na svijetu.

Malo realnosti nije na odmet.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jun 2014, 15:52

Jbt, primaju gol u 94. i tim rezultatom Fortuna ide u visi rang.
Nevjerica. :?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 jun 2014, 15:54

Ne mogu vjerovati :cry:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 jun 2014, 15:59

ceze je napisao/la:
Malo realnosti nije na odmet.

Vala ja sam rekao svoje argumente što nije vrhunski trener i smatram da sam ih obrazložio ... Ako želiš prihvati ih i poštuj ako ne nikome ništa piši da nisam realan ...

Ja vidim na čemu vi temeljite da je on vrhunski trener a evo i moje viđenje što nije i smatram da kao što vi imate pravo da mislite da nije vrhunski trener i ja imam pravo da gledam iz druge perspektive koja nikako ne može biti nerealna ...

@za Bayern II ... klasična kazna je ovo ... Bayern ima priliku za gol u 91' ... 2 minute kasnije gol Kolna...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []