anelbavarac je napisao/la:Zar Garay nije skuplji
Ako dolazi za 15 mil.to je odlican transfer, znam da ga je
Jedinstvo ganjalo dugo vremena,i da tada bila neka klauzula mislim..
Klauzula je 20 miliona eura, ali izgleda da ćemo ga nekako dobiti jeftinije, za ovih 15 miliona.
Dobar bi ovo transfer trebao biti....
@thulkazal: Sve donekle mogu shvatit, ali da si mišljenja da Pep svjesno zanemaruje rekorde i uspjehe, jer mu je bitna Barca a Bayern nebitan, ne mogu nikako shvatit...

To mi je van pameti...
Meni kod njega za sada jedino smeta taj odnos s Mandžom, tu je mislim više bio Pep nekorektan jer ga je hinjski gledao da izbaci iz kluba. Taj način komunikacije prema pojedinim igračima te ta tvrdglavost su mu mane.
A Pep jeste da uvodi promjene određene, ali se ne slažem s tim da je on sada pretumbao Bayern toliko da ga je pokvario te da ima namjeru to učiniti.
Tokom ove sedmice je jedna izjava Sammera po tom pitanju bila, gdje se jasno vidi da uprava ima glavnu riječ, ali da će se Pepu u određenim stvarima izaći u susret. A to je i jasna stvar, Pep mora poštovati poslodavca, a naravno da se Pepu kao treneru izlazi i u susret, jer moraju se određene i želje trenera ispuniti.
A da sve nije samo po Pepovim željama dokazuju transferi Lewe i Rodea (to sigurno nisu Pepovi transferi).

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland