FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
usao je Mico i u Lukavcu ako se dobro sjecam
a jbg jedan Jusufbasic minute nije dobio, Ciro je Kapica cekao 12-13 kola..to su igraci se nekim pedigreom za ovu ligu, i takodjer ozbiljno i placeni..vjerujem da i na treningu lice na igrace..eh sad sta se sa Kapicem desilo pa padne cim primi loptu to nikako ne znam da objasnim..jos plus Brzi/Mujka na klupi i logicno da je Mico tu bio tek 3. ili 4. izbor...razumijem potpuno Ciru sto je cekao Kapica, ne mozes ga tu krivit
da je dobio Kapiceve minute bilo bi tu dovoljno prostora za njega, ali eto ko sto rekoh da je nas neko pitao koga bi u januaru da igra Kapic ili Mico svi bi rekli Kapic....
nama 2 igraca koji su trebali biti nosioci nikako nisu igrali, a treci (Husic) se tek probudio nakon Banovica i doslo mu iz guz.ice u glavu da bi mogao ovdje da ozivi karijeru i da bi trebao da se bori, a ne setka po terenu..medjutim za njega je kasno...ovako smo imali dovoljnu sirinu u ekipi, sta bi tek bilo da su Kuduz, Husic, Kapic i Jusufbasic od kojih smo najvise ocekivali igrali...stvarno Azmiru kapa do poda kakvu je ekipu sastavio za ovu ligu
a jbg jedan Jusufbasic minute nije dobio, Ciro je Kapica cekao 12-13 kola..to su igraci se nekim pedigreom za ovu ligu, i takodjer ozbiljno i placeni..vjerujem da i na treningu lice na igrace..eh sad sta se sa Kapicem desilo pa padne cim primi loptu to nikako ne znam da objasnim..jos plus Brzi/Mujka na klupi i logicno da je Mico tu bio tek 3. ili 4. izbor...razumijem potpuno Ciru sto je cekao Kapica, ne mozes ga tu krivit
da je dobio Kapiceve minute bilo bi tu dovoljno prostora za njega, ali eto ko sto rekoh da je nas neko pitao koga bi u januaru da igra Kapic ili Mico svi bi rekli Kapic....
nama 2 igraca koji su trebali biti nosioci nikako nisu igrali, a treci (Husic) se tek probudio nakon Banovica i doslo mu iz guz.ice u glavu da bi mogao ovdje da ozivi karijeru i da bi trebao da se bori, a ne setka po terenu..medjutim za njega je kasno...ovako smo imali dovoljnu sirinu u ekipi, sta bi tek bilo da su Kuduz, Husic, Kapic i Jusufbasic od kojih smo najvise ocekivali igrali...stvarno Azmiru kapa do poda kakvu je ekipu sastavio za ovu ligu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
badblueboylivno je napisao/la:Neću još.Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
Prebacuj temu bolan
Bože sačuvaj, kao veliki poštovalac Sulje Killera, sve najbolje o njemuultrasstyle_tz je napisao/la:a sto ti hoces da se tema vrati? pa prvi ces naje.at kad mi se ovlasti vrate zbog nepostovanja lika i djela KilleraChinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo neka su zivi i zdravi ljudi koji su ovo doveli u red i ja sretan, da ne bude vise nikakvih dugovanja. Da ako nesto ne ide po planu se zna i da navijaci pomognu i biti ce sve dobro 
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Ko zna zašto se vođa mijenja ?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
čestitke na povratku, vidimo se u tuzli 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
neroazzuro
- Kontakt:
Bravo decaci!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
primjetio sam da su isjekli mreže sa stadiona, a te mreže mi se baš sviđaju, baš volim one mreže, lijepe su
one bijele dosadile brate, ne daj Bože da ih vrate
kupite iste ovakve 
-
ultrahell24
- Kontakt:
Dugovi ostaju to je teret vasoj upravi,al ce nac mozda rijesenje,jer to sve dalje aktivnosti koci posebno ako odete u evropu,negomozda vam vutrancica pustimo decko jos slavi prvi majtuzlak1987 je napisao/la:Samo neka su zivi i zdravi ljudi koji su ovo doveli u red i ja sretan, da ne bude vise nikakvih dugovanja. Da ako nesto ne ide po planu se zna i da navijaci pomognu i biti ce sve dobro
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ode momak u dijasporu zeni se i tdFukara1987tz je napisao/la:Ko zna zašto se vođa mijenja ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
ultrahell24
- Kontakt:
Nemoj sta zamjerit al otkud tebi toliko informacija,znamo da ce Slobodi doci pojacanja al ti i na temi Sarajeva pises nebuloze sta ce i kako ce Tan uraditi kao da si mu brat pa znaswienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulu
-
ultrahell24
- Kontakt:
Sad moze na miru da se ozeniSaltCityAttack je napisao/la:ode momak u dijasporu zeni se i tdFukara1987tz je napisao/la:Ko zna zašto se vođa mijenja ?
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
ma malo smo furali po Vivi,ja onakvu budalu nisam vidioBenjo_AFC86 je napisao/la:Sta je Brle uradio ?zla2 je napisao/la:waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................kakva budaletina je onaj Brzi....ono je za romanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Bakljonosa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad malo drma euforija, Sarajevo je prvi favorit za titulu i najaca ekipa u drzavi,sto se nas tice bitno je sredivati stvari u organizaciji kluba tu ima mnogo posla kojeg mnogi nisu ni svjesni, ako se ukaze sansa da izborimo evropu to bi bilo ekstra, bit cemo sigurna jaka ekipa koja ce mnoge favorite namuciti, niko ni ne spominje titulu, ako bude sansa za evropu to je ekstra, a i ti razumi euforija je sada pa imama svakakvi zeljaultrahell24 je napisao/la:Nemoj sta zamjerit al otkud tebi toliko informacija,znamo da ce Slobodi doci pojacanja al ti i na temi Sarajeva pises nebuloze sta ce i kako ce Tan uraditi kao da si mu brat pa znaswienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulukoliko ce Tan uloziti sta je rekao nasoj upravi koga ce dovest,mozda se iznenadis pojacanjima jer ocito pojma nemas i smretno na ulasku u premijer ligu svim navijacima Slobode! Ps igraci za titulu nije realno pored nasih igraca i pojacanja koja dolaze,od tih sto dovodimo tesko da bi ikoga mogli dovest
malo realnosti nije na odmet
ženi nam se Bajra i ide nam iz BosneFukara1987tz je napisao/la:Ko zna zašto se vođa mijenja ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma malo i uprava stavlja sebi veliki teret ovim obecanjima....meni licno i nije potrebna ekipa za vrh tabele u prvoj sezoni , ali kakvi smo mi Tuzlaci generalno ovakva obecanja ce samo podgrijati ocekivanja i povecati razocarenje u slucaju da se ne realizuju odmah...
sto se tice prve sezone MENI je samo dovoljno da se naplate neki dugovi, a na planu ekipe stvore jaki temelji...
medjutim, ako je suditi kako je bilo do sad, Azmir kad nesto obeca to se i desi...ovako jasna i jaka obecanja nije davao ni kad je Ciro dosao, sto znaci da sigurno postoji jaka podloga
sto se tice prve sezone MENI je samo dovoljno da se naplate neki dugovi, a na planu ekipe stvore jaki temelji...
medjutim, ako je suditi kako je bilo do sad, Azmir kad nesto obeca to se i desi...ovako jasna i jaka obecanja nije davao ni kad je Ciro dosao, sto znaci da sigurno postoji jaka podloga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Snimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ?
ima li negdjeeeeeeeeeeeeeeee ?
Biti u vrhu tabele je i 5 mjesto, znaci sigurno je vazno biti u ovom gornjem dijelu, cekat svoju sansu ako se neke stvari poklope napast evropu, ako se i ne izbori nije smak svijeta ono sto je bitno, bitno je da Slobodu niko lako nece smjeti shvatati i da cemo biti konkurentniultrasstyle_tz je napisao/la:ma malo i uprava stavlja sebi veliki teret ovim obecanjima....meni licno i nije potrebna ekipa za vrh tabele u prvoj sezoni , ali kakvi smo mi Tuzlaci generalno ovakva obecanja ce samo podgrijati ocekivanja i povecati razocarenje u slucaju da se ne realizuju odmah...
-
ultrahell24
- Kontakt:
Jedna bitna stvar je dug,to rijesite i imate odblokirane racune kao mi,to je Tanu bio primarni cilj tako da smo cisti i nakon 20godina i situacije da smo pred bankrotom sad imamo pored sirokog i jos nekih jedini odblokirane racune i bez dugova tome trebaate tezit jos je olaksica da je drzava kamate otpisalaTRUST je napisao/la:Sad malo drma euforija, Sarajevo je prvi favorit za titulu i najaca ekipa u drzavi,sto se nas tice bitno je sredivati stvari u organizaciji kluba tu ima mnogo posla kojeg mnogi nisu ni svjesni, ako se ukaze sansa da izborimo evropu to bi bilo ekstra, bit cemo sigurna jaka ekipa koja ce mnoge favorite namuciti, niko ni ne spominje titulu, ako bude sansa za evropu to je ekstra, a i ti razumi euforija je sada pa imama svakakvi zeljaultrahell24 je napisao/la:Nemoj sta zamjerit al otkud tebi toliko informacija,znamo da ce Slobodi doci pojacanja al ti i na temi Sarajeva pises nebuloze sta ce i kako ce Tan uraditi kao da si mu brat pa znaswienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulukoliko ce Tan uloziti sta je rekao nasoj upravi koga ce dovest,mozda se iznenadis pojacanjima jer ocito pojma nemas i smretno na ulasku u premijer ligu svim navijacima Slobode! Ps igraci za titulu nije realno pored nasih igraca i pojacanja koja dolaze,od tih sto dovodimo tesko da bi ikoga mogli dovest
malo realnosti nije na odmet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

ehh mama, mama