FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 11:27

Omu ovako kad vidis sadake bi mu dao :D , tacno van terena ko curica hahah...al na terenu jaceg kapitena dugo nismo imali, kad njeg nema na terenu ova ekipa je 30% slabija...prvo sto lik ove polusezone duela nije izgubio, drugo sto ulijece na glavu za svakog igraca i trece sta god da se desi, greska, karton, primimo go, bilo sta- Oma je tu da ohrabri igrace, da intervenise kod sudije kad treba zastiti Redzepija od loma noge...ma beton je odradio svoje zadatke ovu polusezonu..

vazda se znalo da Oma nije neka klasa od igraca, da je u sustini trkac i radnik ali ovakav uticaj na terenu na ekipu od njega me pravo pozitivno iznenadio

a kad je Mico usao u igru, ako citav sjever nije znao da ce dat go, jednostavno to je moralo da bude tako jucer
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 jun 2014, 11:28

TzBulevar87 je napisao/la:Za vas ne znam, ali meni je momenat sezone jučerašnji Mićin gol... :cool: kako su samo emocije proradile tu :) :)
Momak kojeg mi je najvise zao, sigurno je zasluzio da dobije sansu u ovoj drugoj polusezoni, ovo mu je ja mislim prva utakmica, cesto nije bio ni na klupi, a nase dijete, raja carsija prava, samo ga malo uhranit i odlican, sto je i pokazo juce.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 11:34

usao je Mico i u Lukavcu ako se dobro sjecam

a jbg jedan Jusufbasic minute nije dobio, Ciro je Kapica cekao 12-13 kola..to su igraci se nekim pedigreom za ovu ligu, i takodjer ozbiljno i placeni..vjerujem da i na treningu lice na igrace..eh sad sta se sa Kapicem desilo pa padne cim primi loptu to nikako ne znam da objasnim..jos plus Brzi/Mujka na klupi i logicno da je Mico tu bio tek 3. ili 4. izbor...razumijem potpuno Ciru sto je cekao Kapica, ne mozes ga tu krivit

da je dobio Kapiceve minute bilo bi tu dovoljno prostora za njega, ali eto ko sto rekoh da je nas neko pitao koga bi u januaru da igra Kapic ili Mico svi bi rekli Kapic....

nama 2 igraca koji su trebali biti nosioci nikako nisu igrali, a treci (Husic) se tek probudio nakon Banovica i doslo mu iz guz.ice u glavu da bi mogao ovdje da ozivi karijeru i da bi trebao da se bori, a ne setka po terenu..medjutim za njega je kasno...ovako smo imali dovoljnu sirinu u ekipi, sta bi tek bilo da su Kuduz, Husic, Kapic i Jusufbasic od kojih smo najvise ocekivali igrali...stvarno Azmiru kapa do poda kakvu je ekipu sastavio za ovu ligu

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 01 jun 2014, 11:41

badblueboylivno je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
Neću još. :kafa:

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Prebacuj temu bolan :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2014, 11:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
a sto ti hoces da se tema vrati? pa prvi ces naje.at kad mi se ovlasti vrate zbog nepostovanja lika i djela Killera
Bože sačuvaj, kao veliki poštovalac Sulje Killera, sve najbolje o njemu :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2014, 11:57

Samo neka su zivi i zdravi ljudi koji su ovo doveli u red i ja sretan, da ne bude vise nikakvih dugovanja. Da ako nesto ne ide po planu se zna i da navijaci pomognu i biti ce sve dobro :mrgreen:

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 01 jun 2014, 11:58

Ko zna zašto se vođa mijenja ?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2014, 12:03

čestitke na povratku, vidimo se u tuzli ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 jun 2014, 12:03

Bravo decaci!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2014, 12:11

primjetio sam da su isjekli mreže sa stadiona, a te mreže mi se baš sviđaju, baš volim one mreže, lijepe su :D one bijele dosadile brate, ne daj Bože da ih vrate :D kupite iste ovakve :cool:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 12:12

tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka su zivi i zdravi ljudi koji su ovo doveli u red i ja sretan, da ne bude vise nikakvih dugovanja. Da ako nesto ne ide po planu se zna i da navijaci pomognu i biti ce sve dobro :mrgreen:
Dugovi ostaju to je teret vasoj upravi,al ce nac mozda rijesenje,jer to sve dalje aktivnosti koci posebno ako odete u evropu,negomozda vam vutrancica pustimo decko jos slavi prvi maj

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jun 2014, 12:13

Fukara1987tz je napisao/la:Ko zna zašto se vođa mijenja ?
ode momak u dijasporu zeni se i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 12:17

wienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulu :cool:
Nemoj sta zamjerit al otkud tebi toliko informacija,znamo da ce Slobodi doci pojacanja al ti i na temi Sarajeva pises nebuloze sta ce i kako ce Tan uraditi kao da si mu brat pa znas :lol: koliko ce Tan uloziti sta je rekao nasoj upravi koga ce dovest,mozda se iznenadis pojacanjima jer ocito pojma nemas i smretno na ulasku u premijer ligu svim navijacima Slobode! Ps igraci za titulu nije realno pored nasih igraca i pojacanja koja dolaze,od tih sto dovodimo tesko da bi ikoga mogli dovest ;) malo realnosti nije na odmet

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 12:20

SaltCityAttack je napisao/la:
ode momak u dijasporu zeni se i td
Sad moze na miru da se ozeni :)

zla2
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zla2 » 01 jun 2014, 12:22

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zla2 je napisao/la:waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................kakva budaletina je onaj Brzi....ono je za romanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta je Brle uradio ? :D

Bakljonosa :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma malo smo furali po Vivi,ja onakvu budalu nisam vidio :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 jun 2014, 12:24

ultrahell24 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulu :cool:
Nemoj sta zamjerit al otkud tebi toliko informacija,znamo da ce Slobodi doci pojacanja al ti i na temi Sarajeva pises nebuloze sta ce i kako ce Tan uraditi kao da si mu brat pa znas :lol: koliko ce Tan uloziti sta je rekao nasoj upravi koga ce dovest,mozda se iznenadis pojacanjima jer ocito pojma nemas i smretno na ulasku u premijer ligu svim navijacima Slobode! Ps igraci za titulu nije realno pored nasih igraca i pojacanja koja dolaze,od tih sto dovodimo tesko da bi ikoga mogli dovest ;) malo realnosti nije na odmet
Sad malo drma euforija, Sarajevo je prvi favorit za titulu i najaca ekipa u drzavi,sto se nas tice bitno je sredivati stvari u organizaciji kluba tu ima mnogo posla kojeg mnogi nisu ni svjesni, ako se ukaze sansa da izborimo evropu to bi bilo ekstra, bit cemo sigurna jaka ekipa koja ce mnoge favorite namuciti, niko ni ne spominje titulu, ako bude sansa za evropu to je ekstra, a i ti razumi euforija je sada pa imama svakakvi zelja

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 01 jun 2014, 12:26

ženi nam se Bajra i ide nam iz Bosne :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 12:27

ma malo i uprava stavlja sebi veliki teret ovim obecanjima....meni licno i nije potrebna ekipa za vrh tabele u prvoj sezoni , ali kakvi smo mi Tuzlaci generalno ovakva obecanja ce samo podgrijati ocekivanja i povecati razocarenje u slucaju da se ne realizuju odmah...

sto se tice prve sezone MENI je samo dovoljno da se naplate neki dugovi, a na planu ekipe stvore jaki temelji...

medjutim, ako je suditi kako je bilo do sad, Azmir kad nesto obeca to se i desi...ovako jasna i jaka obecanja nije davao ni kad je Ciro dosao, sto znaci da sigurno postoji jaka podloga

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 01 jun 2014, 12:31

Snimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ? :D ima li negdjeeeeeeeeeeeeeeee ?

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 jun 2014, 12:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma malo i uprava stavlja sebi veliki teret ovim obecanjima....meni licno i nije potrebna ekipa za vrh tabele u prvoj sezoni , ali kakvi smo mi Tuzlaci generalno ovakva obecanja ce samo podgrijati ocekivanja i povecati razocarenje u slucaju da se ne realizuju odmah...

sto se tice prve sezone MENI je samo dovoljno da se naplate neki dugovi, a na planu ekipe stvore jaki temelji...

medjutim, ako je suditi kako je bilo do sad, Azmir kad nesto obeca to se i desi...ovako jasna i jaka obecanja nije davao ni kad je Ciro dosao, sto znaci da sigurno postoji jaka podloga
Biti u vrhu tabele je i 5 mjesto, znaci sigurno je vazno biti u ovom gornjem dijelu, cekat svoju sansu ako se neke stvari poklope napast evropu, ako se i ne izbori nije smak svijeta ono sto je bitno, bitno je da Slobodu niko lako nece smjeti shvatati i da cemo biti konkurentni

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.