FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 01 jun 2014, 17:10

Uprava :clap: :clap:

Sevko Okic ce biti pojacanje, uz Hebibovica najbolji igrac Veleza, moze igrati krilo a moze i napadaca!

Bas ciljana pojacanja, stoper, zadnji vezni, krilo, napadac rijeseni, jos desni bek nam treba :D
Samo uzivajte :opaopa:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 17:11

Ako ga misle prodavati, tj. ako je dosla neka masna ponuda za njega sad je odlicno vrijeme. Ne smijemo napraviti gresku kad je prodaja u pitanju, momak je odrastao u ovome klubu i ako se sad negdje pokaze to nam je idealna reklama za ubuduce.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jun 2014, 17:24

"Kontaktirao me skaut Ermin Avdić, koji je pratio moje utakmice u Sloveniji. Dobio sam poziv direktora Abdulaha Ibrakovića, koji je bio maksimalno profesionalan i korektan. Brzo smo se dogovorili. Skaut mi je poslao prezentaciju kluba, vidio sam da su navijači veoma organizovani i nadam se da će biti zadovoljni mojim igrama. Na meni je da se borim i dam sve od sebe", rekao je Kostić.

Eto, ako ne bude dobar, oĆerati skauta :urnebes:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jun 2014, 17:27

Dobio je vec nadimak :D :P
A dobro mu stoji dress ovaj sto jes jes :D :D

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8438_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 17:28

Ovaj Kosta je defanzivni vezni,al je u Olimpiji igrao štopera...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 17:49

Još zimus je Dupi imao ponudu ali je kako znamo ostao. Ne znam jel isti klub u pitanju i sada ali ako iskeširaju obeštečenje koje nije malo...sretno, Dupi

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jun 2014, 17:51

Dobra kupovina , prije svega za BH fudbal (to mi je apsolutni prioritet) Okic ima kapaciteta da dogura daleko vise nego sto je sada . Najbrzi igrac ove lige a nije mu ni tehnika losa. Takticki dobar trener i malo pametniji izbori tokom utakmice cuda bi napravila od njega. Nisam siguran da vi imate takvog trenera al eto nadam se pozitivnom razvoju ovog igraca.

Nazalost vidim tendencije kod pojedinih navijaca Sarajeva da preuzmu isti mentalitet letenja, arogancije i umisljenosti kao kod Maniaca zadnjih godina. Nimalo dobro po vas.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 17:54

kimbo je napisao/la:Dobra kupovina , prije svega za BH fudbal (to mi je apsolutni prioritet) Okic ima kapaciteta da dogura daleko vise nego sto je sada . Najbrzi igrac ove lige a nije mu ni tehnika losa. Takticki dobar trener i malo pametniji izbori tokom utakmice cuda bi napravila od njega. Nisam siguran da vi imate takvog trenera al eto nadam se pozitivnom razvoju ovog igraca.

Nazalost vidim tendencije kod pojedinih navijaca Sarajeva da preuzmu isti mentalitet letenja, arogancije i umisljenosti kao kod Maniaca zadnjih godina. Nimalo dobro po vas.
Nikad u zivotu druze,neznam cime si to zakljucio cak sta vise nebi vam ni jednog igraca uzeo iskreno jer ako nemozemo naci igraca osim kod vas onda stvarno neznam

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 18:02

Kimbo ..
Mi samo vračamo sa kamatama...a nas su guje ujedale puno prije manijaka, tako da bolje znamo kako i šta treba. Na to treba dodati našu organizaciono finansijsku situaciju koja je svjetlosnim godinama ispred željine. Nije nikakva tajna da se igrači sami nude našem klubu jer se ima i može se. Željo je mogo odskočiti od prosjeka u trenutku kad je Džexova lova počela dolaziti..nije, jer nije znao ili nije mogao ili nije htio. Kako danas napisah ...te Džexove pare koje su u ratama dolazile su bila SF priča za sve ostale bh klubove pa i moje fcs. Sada je kraj jedne ere koja je trajala od 2009. Koliko god bolno bilo priznati FCS je trenutno puno bolji i organizovaniji klub sa punom.kasom za sve potrebe. Zaklučak, niko se ne diže od nas nego vračamo sa kamatama sve priče naših štrumfeta

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 01 jun 2014, 18:21

Pa budimo realni i jeste SF za cijelu BH ligu, ono što je Dinamo u Hrvatskoj, to ste vi trenutno u BiH bar što se financija tiče. Samo treba to pokazati i na terenu i paziti da vam ne dođu paraziti u klub i tu lovu ne prisvoje sebi. :)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 jun 2014, 18:22

Okic je odlicno pojacanje, sigurno momak moze i bolje od Bilbije recimo. Ne moze sigurno borbenoscu, Nemanja je tu neprikosnoven, ali produktivnoscu moze nadmasiti ucinak Bilbije sigurno. Nemam pojma fkt zasto ga pojedinci spominju kao nista vise od igraca za rotacije i klupe. :? Moze i krilo igrati, mlad je momak i izuzetno mu godi ofanzivan i napadacki fudbal, ovakav kakav Dzeno forsira.

Ovu dvojicu fkt ne znam tako da o njima i ne mogu nista vise.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2014, 18:25

Prezadovoljan Okicem :thumbup: bas me zanima ko ce izletiti na klupu od ovih gore 5? samo za 4 ima mjesta bit ce hebenica za krilo koga ce tu staviti,Duljevic moze i lijevo i desnom,moze i Okic takodjer ,odlicno...ja gore nista vise nebih dirao jednostavno nema potrebe,desni bek i idemo lagano uigravati

Ovaj Kostic nije zamjena za Matu,Kostic je totalno drugaciji igrac,jednostavno klasicni defanzivni vezni,koji je velika radilica na terenu,i ono sto je Cimirot bio za Mat tj igrac koji ce trcati i pokrivati iza njega,to ce da radi sada Kostic(naravno ako izbori 11) s tim sto ce Cimirot imati puno vise slobode prema naprijed jel upravo u liku igraca karakteristika Kostica ima covjeka koji ce raditi iza
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 jun 2014, 18:27

Rooney88 je napisao/la:Okic je odlicno pojacanje, sigurno momak moze i bolje od Bilbije recimo. Ne moze sigurno borbenoscu, Nemanja je tu neprikosnoven, ali produktivnoscu moze nadmasiti ucinak Bilbije sigurno. Nemam pojma fkt zasto ga pojedinci spominju kao nista vise od igraca za rotacije i klupe. :? Moze i krilo igrati, mlad je momak i izuzetno mu godi ofanzivan i napadacki fudbal, ovakav kakav Dzeno forsira.

Tu vidis ko prati a ko ne prati nasu ligu.
Ti si opet šampion !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 jun 2014, 18:28

simon je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Okic je odlicno pojacanje, sigurno momak moze i bolje od Bilbije recimo. Ne moze sigurno borbenoscu, Nemanja je tu neprikosnoven, ali produktivnoscu moze nadmasiti ucinak Bilbije sigurno. Nemam pojma fkt zasto ga pojedinci spominju kao nista vise od igraca za rotacije i klupe. :? Moze i krilo igrati, mlad je momak i izuzetno mu godi ofanzivan i napadacki fudbal, ovakav kakav Dzeno forsira.

Tu vidis ko prati a ko ne prati nasu ligu.
Najprije ce biti da je to. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 01 jun 2014, 18:28

miky_hz je napisao/la:Prezadovoljan Okicem :thumbup: bas me zanima ko ce izletiti na klupu od ovih gore 5? samo za 4 ima mjesta bit ce hebenica za krilo koga ce tu staviti,Duljevic moze i lijevo i desnom,moze i Okic takodjer ,odlicno...ja gore nista vise nebih dirao jednostavno nema potrebe,desni bek i idemo lagano uigravati

Ovaj Kostic nije zamjena za Matu,Kostic je totalno drugaciji igrac,jednostavno klasicni defanzivni vezni,koji je velika radilica na terenu,i ono sto je Cimirot bio za Mat tj igrac koji ce trcati i pokrivati iza njega,to ce da radi sada Kostic(naravno ako izbori 11) s tim sto ce Cimirot imati puno vise slobode prema naprijed jel upravo u liku igraca karakteristika Kostica ima covjeka koji ce raditi iza
A i vidjeli smo kakav je Cima kad krene naprijed :D :D :D ..Još traže one čelikove igrače po tartan stazi :o

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 18:30

Ševko će biti na kraju sezone prvi strijelac lige,uokvirite ovo...100%
To sto ga većina raje KOJA PIŠE ne poznaje,je druga tema...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 18:31

@Banana..
Kad imaš gazdu sve je drugačije. Ne može lik doći i zagrabiti od npr transfera a u klupskoj kasi ostaviti manje od pola..jer imaš amdžinog čovjeka koji sve to prati i izvještava, već koga treba.

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 01 jun 2014, 18:36

fcsforever je napisao/la:@Banana..
Kad imaš gazdu sve je drugačije. Ne može lik doći i zagrabiti od npr transfera a u klupskoj kasi ostaviti manje od pola..jer imaš amdžinog čovjeka koji sve to prati i izvještava, već koga treba.
Istina al' ne zaboravi đe živiš. ;) Inače, ove godine planirate biti 2. ili ćete ić stepenicu po stepenicu pa biti 3. ? :cool:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2014, 18:40

Mislim da je vec sada vrijeme doslo da vidimo i ta 2-3 igraca koji su visak u klubu,jednostavno dosla su 2 igraca koja mogu igrati na obje krilne pozicije...samim tim krila su prva na udaru za dobijanje karte u jednom smjeru..koliko znam Todorovic prvi ide...za ostalu dvojicu(Puric,Vusljanin) nisam upucen jedan ce sigurno ostati,nebi me cudilo ni oba da ostanu,vjerovatno ce biti price i sa njima ko zna dali ce pristati na losiju minutazu jel je sigurno nece imati kao sto su imali do sada

P.S. mislim da ce Nemanja najvise "ispastati" sa novim igracima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 18:42

bićemo PRVACI...vidječeš...a može i opklada koliko god to glupo zvučalo 2 mjeseca prije početka prvenstva

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], MaroonWhite1946, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood i 53 gosta.