Sevko Okic ce biti pojacanje, uz Hebibovica najbolji igrac Veleza, moze igrati krilo a moze i napadaca!
Bas ciljana pojacanja, stoper, zadnji vezni, krilo, napadac rijeseni, jos desni bek nam treba

Samo uzivajte

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikad u zivotu druze,neznam cime si to zakljucio cak sta vise nebi vam ni jednog igraca uzeo iskreno jer ako nemozemo naci igraca osim kod vas onda stvarno neznamkimbo je napisao/la:Dobra kupovina , prije svega za BH fudbal (to mi je apsolutni prioritet) Okic ima kapaciteta da dogura daleko vise nego sto je sada . Najbrzi igrac ove lige a nije mu ni tehnika losa. Takticki dobar trener i malo pametniji izbori tokom utakmice cuda bi napravila od njega. Nisam siguran da vi imate takvog trenera al eto nadam se pozitivnom razvoju ovog igraca.
Nazalost vidim tendencije kod pojedinih navijaca Sarajeva da preuzmu isti mentalitet letenja, arogancije i umisljenosti kao kod Maniaca zadnjih godina. Nimalo dobro po vas.
Tu vidis ko prati a ko ne prati nasu ligu.Rooney88 je napisao/la:Okic je odlicno pojacanje, sigurno momak moze i bolje od Bilbije recimo. Ne moze sigurno borbenoscu, Nemanja je tu neprikosnoven, ali produktivnoscu moze nadmasiti ucinak Bilbije sigurno. Nemam pojma fkt zasto ga pojedinci spominju kao nista vise od igraca za rotacije i klupe.Moze i krilo igrati, mlad je momak i izuzetno mu godi ofanzivan i napadacki fudbal, ovakav kakav Dzeno forsira.
Ovu dvojicu fkt ne znam tako da o njima i ne mogu nista vise.
Najprije ce biti da je to.simon je napisao/la:Tu vidis ko prati a ko ne prati nasu ligu.Rooney88 je napisao/la:Okic je odlicno pojacanje, sigurno momak moze i bolje od Bilbije recimo. Ne moze sigurno borbenoscu, Nemanja je tu neprikosnoven, ali produktivnoscu moze nadmasiti ucinak Bilbije sigurno. Nemam pojma fkt zasto ga pojedinci spominju kao nista vise od igraca za rotacije i klupe.Moze i krilo igrati, mlad je momak i izuzetno mu godi ofanzivan i napadacki fudbal, ovakav kakav Dzeno forsira.
Ovu dvojicu fkt ne znam tako da o njima i ne mogu nista vise.
A i vidjeli smo kakav je Cima kad krene naprijedmiky_hz je napisao/la:Prezadovoljan Okicembas me zanima ko ce izletiti na klupu od ovih gore 5? samo za 4 ima mjesta bit ce hebenica za krilo koga ce tu staviti,Duljevic moze i lijevo i desnom,moze i Okic takodjer ,odlicno...ja gore nista vise nebih dirao jednostavno nema potrebe,desni bek i idemo lagano uigravati
Ovaj Kostic nije zamjena za Matu,Kostic je totalno drugaciji igrac,jednostavno klasicni defanzivni vezni,koji je velika radilica na terenu,i ono sto je Cimirot bio za Mat tj igrac koji ce trcati i pokrivati iza njega,to ce da radi sada Kostic(naravno ako izbori 11) s tim sto ce Cimirot imati puno vise slobode prema naprijed jel upravo u liku igraca karakteristika Kostica ima covjeka koji ce raditi iza
Istina al' ne zaboravi đe živiš.fcsforever je napisao/la:@Banana..
Kad imaš gazdu sve je drugačije. Ne može lik doći i zagrabiti od npr transfera a u klupskoj kasi ostaviti manje od pola..jer imaš amdžinog čovjeka koji sve to prati i izvještava, već koga treba.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, miguelramos i 29 gostiju.