stani crvenonesvrstani je napisao/la:e da ste vidjeli uragan kroz grad sa stupina kad smo krenuli iz blokova prema tusnju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nadam se da se pričanje oko gluposti neće nastavit, da je tome ovdje kraj, jer stvarno ne znaš ništa o Slobodi i Azmiru i koliko je čovjek jak i utjecajan. On ima pare da vrati dugove sutra odmah, al čovjek hoće da Sloboda stane na noge, dovodi sponzore, medije, i već je vraćeno pola duga, uz ono što je otpisano. Sloboda će se postepeno vraćati i dizati kao nikad prije. To bi bilo to, vidimo se napokon sljedeće sezone, nismo dugoultrahell24 je napisao/la:Sad treba dugove vratiti,odblokirati racune i tek o da kad klub bude u stanju da igraci potpisu na 3 godine kao kod nas onda ste na konju! Jer ipak nije toliko mocan da iz svog dzepa vrati sve dugove,nas je uprava iscupala statutom i nekom ludom srecom da u ovoj propaloj zemlji dodje lik i sve dugove vrati!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako Bog da, da imamo gradski derbi za par godina. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ne mogu da vjerujem da se i dalje raspravljate sa ovim likom @UltraHell
Popusti prijatelju popusti malo svega ti.Sad će on opet doći da priča kako je išao na sva gostovanja, kako Tan ima pare, kako su oni stabilni i slično
Mada iskren da budem poželio sam Sarajlija na temi sa onim njihovim šta mi trebamo da radimo i kako to da radimo 
Zadnja izmjena: haver, dana/u 01 jun 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
@haver - Ne možeš care o tome ovdje pričat, ni inicijale spominjat. Svakakav svijet prati ovaj forum. Svaka grupa ima problema, samo treba to čuvat za sebe. A ne da se neko naslađuje, ili nedaj Bože sazna šta, što bi moglo ugrozit rad iste.
Mene boli taki nisam na tribini uopšte, prijateljski ti kažem.
Mene boli taki nisam na tribini uopšte, prijateljski ti kažem.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vrati 3 strane unazad i vidjet ćeš kako se kriju neke stvari
Vidiš da se opušteno priča o tome ( na žalost) i samo sam se uključio 
Vidio sam, ja to tebi onako kažem usput, ništa protiv tebe. Lično sam 2 puta najebo zbog foruma.haver je napisao/la:Vrati 3 strane unazad i vidjet ćeš kako se kriju neke stvari![]()
Vidiš da se opušteno priča o tome ( na žalost) i samo sam se uključio
Vec su poceli smarati..pogotov onaj ultrahell lik je smor u pm.. SAMO ZANEMARITE PACIJENTE I TO JE TO !!
Idemo lagano pripremat ekipu za premier ligu,ja zadovoljan sredinom tabele,mada treba vjerovat Azmiru da cemo vodit bitku u vrhu PL..
Idemo lagano pripremat ekipu za premier ligu,ja zadovoljan sredinom tabele,mada treba vjerovat Azmiru da cemo vodit bitku u vrhu PL..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
NEMOJTE OVDJE PISATI NISTA VEZANO ZA DESAVANJA NA TRIBINI !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ja mislio samo lukavčani dosadni

- nesvrstani
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la:stani crvenonesvrstani je napisao/la:e da ste vidjeli uragan kroz grad sa stupina kad smo krenuli iz blokova prema tusnju![]()
zestok tempo bio
kamara ljudi snimali usput onako dok smo prolazili ne znam jel ima gdje snimak
Zadnja izmjena: nesvrstani, dana/u 01 jun 2014, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Za početak dosta sredina tabele. Znate kad je tek došao Husić i sastavio ekipu da je većina kontala evo ga odmah se vraćamo pa smo ipak bili donekle razočarani. Azmir je postavio cilj za sl sezonu, a to je da ćemo igrati bitnu ulogu u vrhu PL. Evo gledam na tabeli to je bilo 5 klubova, dakle i peto mjesto je značajno, da ne bi neko u pogrešnom kontekstu shvatio predsjednika.
Ja jedva čekam da Husić (igrač) dobije nogu, kao i još par momaka i da ih zamijene adekvatna pojačanja koja će opravdati taj naziv.
Nama su uz Hadžića, dva pojačanja se izuzetno pokazala a to su Redžepi sa 9 golova i Krpić sa 10 golova, ne bih ni ostale da podcjenjujem ali ova dva su se iskazala prvenstveno golovima.
Ja jedva čekam da Husić (igrač) dobije nogu, kao i još par momaka i da ih zamijene adekvatna pojačanja koja će opravdati taj naziv.
Nama su uz Hadžića, dva pojačanja se izuzetno pokazala a to su Redžepi sa 9 golova i Krpić sa 10 golova, ne bih ni ostale da podcjenjujem ali ova dva su se iskazala prvenstveno golovima.
ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa 
Ja mislim da finalista kupa ide samo u slucaju ako je pobjednik kupa kroz ligu osiguro evropuChinaglia je napisao/la:ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa
tako je bilo, zato sam napisao pobjednik/finalistaklasik je napisao/la:Ja mislim da finalista kupa ide samo u slucaju ako je pobjednik kupa kroz ligu osiguro evropuChinaglia je napisao/la:ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa
Sad nam samo jos fale dresovi na strafte i novi stari grb i da krenemo polako prema vrhu 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mislim da prvak kupa ide ukoliko nije izborio europu u ligi,a ako jest onda ide još jedan iz lige u europu,a ne finalista kupa.Chinaglia je napisao/la:ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa
Dakle Čelik da je osvojio išao bi on u europu a ne željo.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 01 jun 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- badblueboylivno
- Kontakt:
Od sljedeće sezone samo pobjednik kupa može u Europu. Ako je istu već osigurao preko lige, u Europu ide sljedeći u ligi, ne poraženi finalist kupa.Chinaglia je napisao/la:tako je bilo, zato sam napisao pobjednik/finalistaklasik je napisao/la:Ja mislim da finalista kupa ide samo u slucaju ako je pobjednik kupa kroz ligu osiguro evropuChinaglia je napisao/la:ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupazanima me da l' se promjenilo ovo, ili ne
znam da će u Srbiji biti tako, nema više u evropu kroz kup
to mi je natuknulo jer Čelik neće u evropu, a igrao je finale kupa protiv Sarajeva, koje je evropu izborilo kroz ligu .. a sad se sjetih da neće dobit' licencu (dugovanja, šta li)
Znači, morate osvojit kup.
Hayley <3
Zlajči, odgovor na ovo boldirano koji ti tražiš dao si već i sam. Evo bujrum pa čitaj, obrati pažnju na boldirani pasus.zlajci je napisao/la:A sada te molim da razjasniš na koga se ovo boldirano odnosilo. Ako imputiraš "prijateljima" ovo boldirano onda s tobom nešto nije u redu. Jedini koji su Azmiru dali podršku od početka cijele priče su UG Prijatelji FK Sloboda.Neki dan Vandr. Skupština U G Prijatelji sa osvrtom na Skupštinu FK Sloboda.HMMMMMMMMM _?!vidjet ćemo neće oni moći sakrit stvarne namjere.
zlajci je napisao/la:I da, jedina istina u članku je da u ovom trenutku je sastav skupštine grozan. Čast pojedincima, ali generalno je grozan. Upravo to i jeste sljedeči fokus, rekonstrukcija skupštine. Već u ponedeljak će istinski prijatelji Slobode početi aktivnosti po tom pitanju.zlajci je napisao/la:Znate da @zlajci donosi provjerene info
Ovaj članak u ovom trenutku je notorna glupost.
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam), a onda sam greškom zatvorio browser.
Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic.
A sad fakat odoh u kibic
Ja volim FK Tuzla City
Dobro,možemo i ligubadblueboylivno je napisao/la: Znači, morate osvojit kup.
Nad tobom sunce najljepše sja