rammstein je napisao/la:ito UTORAK!amypitar je napisao/la:Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao.
Sto rekle nase komsije;

Dino,Tan,Ibrakovic ublehasi,Uprava napolje.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
rammstein je napisao/la:ito UTORAK!amypitar je napisao/la:Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao.
gradnja akademije je vec pocelaBaja_Zvjerka je napisao/la:Vi od akademije mozete nesto ocekivati tek za 4,5 godina, do tada nije nista jaca nego omladinski pogoni ostalih klubova. Jer tu ce biti samo tereni u Butmiru, bez tih ostalih dodataka koje si nabrojao, ne mozes uperiti stapicem i napraviti, treba vremena, niste jos ni terene napravili... Ako neko udje u 1 tim, bice to kao i kod nas, jer je najbolji u juniorskoj kategoriji i moze napredovati sa 1. timom, mada mislim da vi u ekipi nemate strpljenja ni za jednog osim da trenira jer su vam rezultati trenutno na prvom mjestu a poslije kada dobijete sve te hotele, teretane, restorane, itd. u Butmiru onda mozete praviti i bolje igrace od prosjeka lige...
To da ce vec sljedece sezone "akademci" biti u prvih 11, sto si napisao, nema teorije... Jedino ako prodate sve ove koji su tu...
nikakava mahalskaBaja_Zvjerka je napisao/la:Rekao si u prvih 11 da ce dobiti sansu, procitaj... Prvi tim je nesto drugo...![]()
I dalje ne vjerujem da se to moze tako brzo izgraditi pogotovo kod nas, dok sve skupis sto ti je potrebno, dozvole, itd. da moze do sljedece godine se napraviti taj kompleks... Prva faza i uredjivanje terena, ok, ali eto vidjecemo, nije ni vazno... to za 400.000 eura okaci macku o rep, u to ne vjerujem, to su mahalske sa infa, ako postoji zvanicno negdje onda cu povjerovati...
stvar je da cemo za godinu za grahovca uzeti dva tri puta vise... tolikoBaja_Zvjerka je napisao/la:Za njega (Dupovac) su rekli da bi ga i pustili za nekih 300.000 eura, tako sam ja citao... Burazeru vi ste doveli eto 4 slobodna igraca, da imate para toliko koliko pricate platili bi 2,3 sigurno... Eto npr. tih 400.000 eura za Cimirota, mozete dovesti Grahovca za 150.000 eura sigurno i ostane jos za 2 predobrih... Mani suplje, niste vi jos toliko iznad koliko mislite... Za te pare sam siguran da bi vec bio bivsi, kao i Dupovac jer nisu uopste neki nenadoknadivi igraci, narocito Dupovac koji je prosjek lige...
Nisam rekao najbolji nego , jedan od boljih . Pa eto nabroj mi 4 stopera bolje od njega ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa eto onaj fcs neki dan rece da je za ovu sezonu 5 miliona, i da je to i za pojacanja, plate, sve sve... Ti hoces da kazes da tih 0,8 miliona ne bi odlicno popravilo situaciju. Znam da se ima para, ali nema jos uvijek da se odbijaju ponude od 400.000 eura za igraca koji je odigrao 10 dobrih utakmica u sezoni. Da si rekao 100 ili 200 milja eura, pa hajde povjerovao bih, ali ovo su ozbiljne pare koje bi svakome odlicno dosle pa i vama...
Cuj konstantno najbolji stoper, daj Bgti...
Apelujem na nekog iz uprave ili porodice Dupovac, ako čita forum, ima ovdje jedna žena, izlijeva strave izvrsno, pa na PM broj telefonaPa Dupovac ne može igrati ni za Pofalićki! Sramota!Mnogo je ovdje nekvalitetnih igraca prije svih nase djece koja nisu zaluzila rang Unisa a kamoli sta vise,dok god budu igrali igraci koji mozak nikad ne koriste od nas nema nista,ovdje prije svih mislim na glupog Dupovca,koji fudbal igra napametovo je nasa realnost..said- ronaldo..aha bas jeste..nek ide u tri lijepe i on i suljic i debil dupovac..je.em ti i nase dizanje i ku.cenje...jedino mi je zubanovicev go teze pao od ovoga..ovo je katastrofa..citava zadnja linija nam treba pa ne mogu da vjerujem da kakvi igraci igraju u sarajevu,vezni red onaj sunjevaric kakva krampa bolji comor od njega,pojacanja u veznom redu nam trebaju isto kreativac i jos jedan trkac sa sesarom pa ce neko od njih odigrati dupli pas koji nisam vidio u ovoj utakmici kakva zalost bezidejnost toliko sam se iznerviro da bi od muke plako ako udju u nasatavk prvenstva sa ovom odbranom i bez pojacanja u veznom redu znaci opet borba od 3-5 mjesta titula nema šanse s ovom ekipomMa neka nama Čmara, pardon Čomora i Dupovca, puuuuu
I ja zbog ovih igrača odgadjam iftar kod roditelja, odgađam more sa ženom i djecom????Čomoru i Dupovcu, a pogotovo Joviću ni dragi Allah ne može pomoči a kamo li psihologA šta vi očekujete od Torlaka? Pored Dupovca kakav je bio večeras, ni Terry ne bi bio dobar. Jeste li svjesni da je Dupovac u par navrata uspio da sam sebe izdribla i pobjegne od lopte iako ona stoji? Zamjerate čovjeku što povlači loptu? Pa to zamjerajte veznom redu koji je bezidejan cijelu utakmicu, a onda Sedin iz tog očaja pokuša nešto uraditi.Dupovac je presmijesan, on od onog autogola protiv Veleza nije dosao sebi, preslab u duelima a o postavljanju u igri da ne pricamMoji dojmovi s sinoćnje utakmice i plan kako dalje:
-Jović - out
-Šunjevarić - out
-Zlatković - out
-Hadžić - out
-Čomor - out
-Dupovac – outDupovac - momak je od one generacije možda i najviše obećavao, al' nekad od onog autogola protiv veleža momak nije sav svoj. Levski je odigrao kako je odigrao, možda dobio i par pluseva za ta dva meča ali ruku na srce preko leđa u globalu odlično odigrane odbrane cijelog tima, on se samo nekako uklopio u to, ništa više. Ne može igrati prvu postavu.
Baja_Zvjerka je napisao/la:A mogu ti i naci postove gdje mu psujete, tjerate ga i sl. Ako je odigrao 10 dobrih tekmi ove sezone u vrh glave i to je sve. Trivunovic je za njega doktor fudbala a stariji 10 godina, umjesto da bude obrnuto... Ovaj makedonac je vjerujem bolji od njega, pa da je odbijena ponuda takodje kao i za Cimirota, nema teorije...
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, AvantiBL, bhfanatic14, Dave, EastMadness, ErosViverosViv, HordasFks, jurisicduska, laki23, mma_hz, Seipronto, TigerWoods, Varijantas8 i 93 gosta.