BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

mma_hz
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2014, 13:31

Immobile tek stupa na scenu u velikom klubu...u Dortmundu ce sigurno biti filovan loptama..
dok Tevez i Llorente jos imaju 3 godine vrhunskog fudbala dok Immobile ima 8 godina vrhunskog fudbala najmanje.. :D
Meni nisu bolja opcija,to je naravno moje misljenje.. ;)
WC napadaci su ti Suarez,Aguero,Ibra,Cavani,Falkao ..a ove dede to nisu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jun 2014, 13:33

Neka ide u spojler jer nema veze sa temom:
Rosicky je napisao/la:Prodavanje Teveza i Llorentea kao WC igrača više ne prolazi ni na temi Serie A :roll:
Tevez je bio i bit će klasan igrač. Llorente godinama jako dobar napadač, obojica u prvoj sezoni okvirno oko 20 golova u svim takmičenjima. Nejasno je šta pokušavaš postići mlaćenjem prazne slame u Sarma stilu, ali navikli smo već po postovima na pdf-u Serie A.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 jun 2014, 13:39

Moj komentar nije bio upućen osobno tebi,nego predhodnim stranicama u kojim se sva trojica ili bacaju u zvijezde ili spuštaju do dna.Izvinjajem se kao si se osjećao prozvanim.

Istina da se Immobile tek treba dokazati al također mislim da nema boljeg kluba za to od Borusije.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 jun 2014, 13:43

A smijesno je da neki upoređuju Juventus i BVB gdje je razlika u klasi očigledna. BVB desetkovan igra sa Realom, a Juventus nije taj nivo i neće biti još dugo. Immobile istina ima jednu uspjesnu sezonu, ali i ima mogućnost da napreduje i napravi puno vise od opjevanog dvojca iz Juventusa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jun 2014, 13:54

Ginter:
"Ich weiß nicht, wann ich nach Dortmund wechseln werde"

Znaci pitanje je samo vremena...nadam se samo da necemo cekati 2015.-u :D

Neka nama Immobilea,draze mi je imati igraca koji bar ima mogucnost da napreduje za godinu-dvije i postane igracina nego Teveza kojem ce za 3 mjeseca dosaditi Juventus kao i svi prethodni klubovi za koje je igrao.A nije ni od Llorentea ocekivati da napreduje u ovim godinama...jos bolje sto su i Juventini sretni,rijetke su situacije da su obje strane zadovoljne.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 03 jun 2014, 14:07

Prelazak iz SerieA u BL trenutno je napredak u karijeri svakog igraca, a Bvb progresivniji i jaci klub nego i jedan u Italiji... tako da Ciro meze biti jako sretan.

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 jun 2014, 14:31

Ćiro je dobar igrač i imao je mjesta u Juventusu, i dobio bi priliku da nije imao problem sa Conteom još u vremenu kad je igrao u Siene, a Conte bio trener odigrao je samo 4 utakmice, a sezonu poslije toga prekucao Seriju B sa Pescarom.

Od početka se znalo da će Ćiro teško zaigrati u Juventusu ako Conte ostane trener, ja bi volio da je dobio šansu, jer momak zna igrati fudbala, a i statistika sve govori, koliko ga god drugovi sa teme Juventusa ne gotivili.

Ali poenta svega je da njega Juventus/Conte nije htio i tu sva priča završava, Klopu se momak sviđa Dortmund dogovorio sa Torinskim klubovima i neka mu je sretno!

A priča koje bolji, koje klasa ko nije, su samo glupa prepucavanja. Jer ga Conte nije htio ne zbog igračkog nekvaliteta, nego zbog drugi stvari.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2014, 14:33

Dakle, dolazimo do zakljucka da je Conte problem a ne Cirina (ne)kvaliteta.
Da je bilo ko drugi trener, malac bi ostao u Juventusu a ovi borci sto opravdavaju Contea i njegovo nezadrzavanje najboljeg strijelca Serije A mogu nastaviti zivjeti u zabludi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 16:52

Znači, dođe jedan navijač Juventusa, možda i jedini, koji će reći ono što vama ide u korist, i odmah to dokazuje nešto. Ok. :mrgreen:

Niko nije rekao da Immobile nema određeni kvalitet koji može razviti u fenomenalnog napadača, niko nije rekao da on ne bi dobio neku šansu da je ostao u Juventusu, samo ni slučajno ne bi bio prva opcija pored Llorentea i Teveza iz prošle sezone. I to je to.

Razumijem ja euforiju oko transfera, standardnu raspravu Bundesliga > Serie A itd., ali tvrditi da je Immobile bolji od dva dokazana napadača je, u najmanju ruku, subjektivno. ;)

Stvarno sad, toliko od mene. Ovo dalje može otići samo u standardno prepucavanje između švaba i digića. Sve najbolje sa novim pojačanjem. :)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jun 2014, 17:06

Marvin Duchks iduce sezone u Paderbornu, cini se da smo im ga posudili na jednu sezonu!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2014, 17:39

Immobile protiv zatvorenih ekipa,a Ramos kontra napadackih ekipa i to je to.. :D
FK SARAJEVO.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 03 jun 2014, 17:55

Saurman je napisao/la:
Iz Juventusa se ne mogu pomiriti sa činjenicom da im je Dortmund maznuo mladog i kvalitetnog igrača.Ako je istina da ga Conte nije htio jer ima već "kvalitetan" napad onda je luđi nego što sam mislio.
:facepalm:

Kako da se ne pomire sa tom cinjenicom kad su ti ljudi direktno ucestvovali u ostvarenju transfera tj.dopustili da se realizuje, cak je i Torino vece probleme stvarao oko cijene.Nije cudno sto si ti kantica foruma.
Maznuti igraca kojeg taj isti klub hoce da proda jer mu ocigledno nije potreban u ovom trenutku nije rijec koja je tacna, maznut igraca znaci recimo Lewandovski u Bayern, Pogba u Juventus.Juventus da je htio mogao je kako hoce zadrzat Immobilea jer je istog posjedovao pola a sa Torinom bi se zacas dogovorio ili bi ga ostavili pa cekali da mozda slijedece ljeto neki "Monaco" ponudi ogromne pare a isto tako mozda bi se desilo da Ciro flopira kao sezonu prije u Genoi pa da se zajebu, nisu u Juventusu toliko bas glupi.
Immobile je dobar igrac, al ima i svoja ogranicenja u sto cete se uvjerit.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jun 2014, 17:57

Pogba je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Ne blamirajte se momci.
Dobro,sve priznajemo ,imate najbolje spiceve svijeta samo ne dolazite ovamo.. :D
Jah, da ne diramo vasu babovinu.
Ja koliko vidim pise se o dvije igracine Juventusa i poredi se igracic koji ima 1 dobru sezonu u zivotu. Doduse, trolanje Sarme je ocekivano.

Jedino u očima simpatizera Juventusa su "igračine" Tevez i Llorente.A onda se vratimo u nešto što se zove realnost.

@Troloko naravno da su u Juventusu glupi kad su odrekli igrača od 24 g koji je ujedno prvi strijelac lige a ostavili starce poput Teveza,Llorentea,Vučinića i ostatak plejade flopova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2014, 18:01

Nema sta masina ste,pojam vam je proci grupnu fazu sa tim strasnim spicevima.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 20:47

IlCapitano je napisao/la:Znači, dođe jedan navijač Juventusa, možda i jedini, koji će reći ono što vama ide u korist, i odmah to dokazuje nešto. Ok. :mrgreen:

Niko nije rekao da Immobile nema određeni kvalitet koji može razviti u fenomenalnog napadača, niko nije rekao da on ne bi dobio neku šansu da je ostao u Juventusu, samo ni slučajno ne bi bio prva opcija pored Llorentea i Teveza iz prošle sezone. I to je to.

Razumijem ja euforiju oko transfera, standardnu raspravu Bundesliga > Serie A itd., ali tvrditi da je Immobile bolji od dva dokazana napadača je, u najmanju ruku, subjektivno. ;)

Stvarno sad, toliko od mene. Ovo dalje može otići samo u standardno prepucavanje između švaba i digića. Sve najbolje sa novim pojačanjem. :)
nebudi smijesam molim te, znam da si stavio ljorentea kao avatar i meni je fin napadač al realno nista posebno, najveća mu je prednost ta visina/jačina ostalo onako...
uredu tevez bi igrao jer nije uopste konkurencija Ćiri, al sa ljorenteom sigurno bara bara, po meni i ovoj sezoni je prije ljorentea koliko ga god ti volio...

Kao sto sam reko i kao sto se zna, Ćiro nije dobio šansu radi contea i ni radi čega drugog, jer da je dobio bio bi velika konkurencija ljorenteu, o ostalim bogaljma da ne pričam kad je bolji od njih ;)

Umanjujete cirinu kvalitetu a dovoditi moratu, a siguran sam da nema te svadje Ćiro bi bio otkupljen i morata se ne bi dovodio ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 jun 2014, 21:18

,,Ich weiß nicht, wann ich nach Dortmund wechseln werde.''
• Matthias Ginter
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2381771" onclick="window.open(this.href);return false;

Dečko hoće samo nama. Samo je pitanje kad dolazi. Izgleda da ćemo morati sačekat' kraj SP-a. :kafa:

==============
Reus od kolega bundesligaša izabran za najboljeg igrača lige ispred Lewata i Robbena. :kafa:

Za najboljeg newcomera izabran Hahn, a odmah iza Durm! :tokralju:
http://www.transfermarkt.de/news/view?id=161726" onclick="window.open(this.href);return false;

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 03 jun 2014, 22:22

slika

Kuba počeo sa trčkaranjem :opaopa: :bow: :opaopa: :bow:
Željezničar
Borussia Dortmund

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 05 jun 2014, 13:23

Heya BVB. :opaopa:
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jun 2014, 13:59

Prema pisanju Njemackih medija DB (Deutsche Bank) zeli otkupiti 10 % dionica BVB-a i postati strateski partner...
Trenutna vrijednost BVB-a na berzi se procjenjuje na 235 miliona €. S obzirom na ambicije BVB-a mislim da bi bili GLUPI ukoliko bi na ovo pristali.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2014, 14:14

Inter zagrizao za Aubu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.