dok Tevez i Llorente jos imaju 3 godine vrhunskog fudbala dok Immobile ima 8 godina vrhunskog fudbala najmanje..
Meni nisu bolja opcija,to je naravno moje misljenje..
WC napadaci su ti Suarez,Aguero,Ibra,Cavani,Falkao ..a ove dede to nisu..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Saurman je napisao/la:
Iz Juventusa se ne mogu pomiriti sa činjenicom da im je Dortmund maznuo mladog i kvalitetnog igrača.Ako je istina da ga Conte nije htio jer ima već "kvalitetan" napad onda je luđi nego što sam mislio.
Pogba je napisao/la:Jah, da ne diramo vasu babovinu.mma_hz je napisao/la:Dobro,sve priznajemo ,imate najbolje spiceve svijeta samo ne dolazite ovamo..Pogba je napisao/la:Ne blamirajte se momci.
Ja koliko vidim pise se o dvije igracine Juventusa i poredi se igracic koji ima 1 dobru sezonu u zivotu. Doduse, trolanje Sarme je ocekivano.
nebudi smijesam molim te, znam da si stavio ljorentea kao avatar i meni je fin napadač al realno nista posebno, najveća mu je prednost ta visina/jačina ostalo onako...IlCapitano je napisao/la:Znači, dođe jedan navijač Juventusa, možda i jedini, koji će reći ono što vama ide u korist, i odmah to dokazuje nešto. Ok.![]()
Niko nije rekao da Immobile nema određeni kvalitet koji može razviti u fenomenalnog napadača, niko nije rekao da on ne bi dobio neku šansu da je ostao u Juventusu, samo ni slučajno ne bi bio prva opcija pored Llorentea i Teveza iz prošle sezone. I to je to.
Razumijem ja euforiju oko transfera, standardnu raspravu Bundesliga > Serie A itd., ali tvrditi da je Immobile bolji od dva dokazana napadača je, u najmanju ruku, subjektivno.![]()
Stvarno sad, toliko od mene. Ovo dalje može otići samo u standardno prepucavanje između švaba i digića. Sve najbolje sa novim pojačanjem.
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2381771" onclick="window.open(this.href);return false;,,Ich weiß nicht, wann ich nach Dortmund wechseln werde.''
• Matthias Ginter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.