Po Cikagu se uveliko prica da su Besica i Hajrovica vec izbacili iz prvih 11 i nasli im "adekvatnu" zamjenu u Hadzicu i Ibricicu. Kazu isto i da s htjeli Kolasinca izbaciti ali nisu smejli da ne bi batina popili.grgr je napisao/la:Pa kako jr nas ocajni dzeko lumpovo po sarajevu svaki dan mrtav pijan i onda odma da 2 gola... mora da je odmorniji kako de ne guzva u busu nego on i spaha idu kolima i smisljaju sastav za argentinu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
HariTz je napisao/la:Bila je Legea nekad' i gora..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vidi Salihamidžića k'o pokemon
XXXXXXL veličina
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobices odgovor akon prve lose partije, sad nema materijala.grgr je napisao/la:Pa kako jr nas ocajni dzeko lumpovo po sarajevu svaki dan mrtav pijan i onda odma da 2 gola... mora da je odmorniji kako de ne guzva u busu nego on i spaha idu kolima i smisljaju sastav za argentinu
Ma kakav šišmiš? Ne lupajte. Zna se šta je ovo predstavljalo.Saurman je napisao/la:HariTz je napisao/la:Bila je Legea nekad' i gora..
![]()
glasanje za igrača godine
26 golova ove sezone, 16 u Premiershipu, ključni igrač na kraju sezone, vitalni golovi bez kojih ne bi bilo ni titule 
https://www.facebook.com/mcfcofficial?v ... 126&rest=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/mcfcofficial?v ... 126&rest=1" onclick="window.open(this.href);return false;
WORLD CUP GALLERY: Edin Dzeko
Tracing the Bosnian Diamond Edin Džeko's international career to date...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 454&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Tracing the Bosnian Diamond Edin Džeko's international career to date...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 454&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:

Wtf
Bogme ni onoj Amri nije nimalo lahkoGoalgetter je napisao/la:
Wtf
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:

Pronadjite adidasov logo.
Odmah ga vidi. Cudo. 
Je8o vas logo, ja buljio u osinjak prvo!!
Sent from my Home using fingers
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato i kazem. Primjetite li prvo logo, padate na gay-testu. 
I ja izgleda trazim na pogresnom mjestu.Batko je napisao/la:Je8o vas logo, ja buljio u osinjak prvo!!
E moj Edo . ne mora biti umotana jbga ..al nemora ni ovo
@Goalgetter
Valjda polazete test
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Haha, kralj si, a nisi trebao odma odati, da se jos koji upeca!!!Goalgetter je napisao/la:Zato i kazem. Primjetite li prvo logo, padate na gay-testu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dzeko nikakvu lekciju u Austriji nije naucio. Ja bi ga izveo nece da potrici i bog.
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin odlican danas. Samo nastavi dijamantu.
Samo da bude efikasniji jos.
Samo da bude efikasniji jos.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dzeko je odlican. Pokriva teren za koji je zaduzen da pokriva, prilike nije iskoristio ali kad bude najvaznije on ce ih iskoristiti.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dzeko nikakvu lekciju u Austriji nije naucio. Ja bi ga izveo nece da potrici i bog.
Sta ocekujes od njega da u potpunosti usamljen pravi dar mar Mexikancima?
Pa dobro i to je napravio 2 ili 3 puta
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: General505, izdzezveubrazil, UtdBiH21 i 55 gostiju.