Ma kakav šišmiš? Ne lupajte. Zna se šta je ovo predstavljalo.Saurman je napisao/la:HariTz je napisao/la:Bila je Legea nekad' i gora..
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
glasanje za igrača godine
26 golova ove sezone, 16 u Premiershipu, ključni igrač na kraju sezone, vitalni golovi bez kojih ne bi bilo ni titule 
https://www.facebook.com/mcfcofficial?v ... 126&rest=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/mcfcofficial?v ... 126&rest=1" onclick="window.open(this.href);return false;
WORLD CUP GALLERY: Edin Dzeko
Tracing the Bosnian Diamond Edin Džeko's international career to date...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 454&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Tracing the Bosnian Diamond Edin Džeko's international career to date...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 454&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:

Wtf
Bogme ni onoj Amri nije nimalo lahkoGoalgetter je napisao/la:
Wtf
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:

Pronadjite adidasov logo.
Odmah ga vidi. Cudo. 
Je8o vas logo, ja buljio u osinjak prvo!!
Sent from my Home using fingers
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato i kazem. Primjetite li prvo logo, padate na gay-testu. 
I ja izgleda trazim na pogresnom mjestu.Batko je napisao/la:Je8o vas logo, ja buljio u osinjak prvo!!
E moj Edo . ne mora biti umotana jbga ..al nemora ni ovo
@Goalgetter
Valjda polazete test
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Haha, kralj si, a nisi trebao odma odati, da se jos koji upeca!!!Goalgetter je napisao/la:Zato i kazem. Primjetite li prvo logo, padate na gay-testu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dzeko nikakvu lekciju u Austriji nije naucio. Ja bi ga izveo nece da potrici i bog.
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin odlican danas. Samo nastavi dijamantu.
Samo da bude efikasniji jos.
Samo da bude efikasniji jos.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dzeko je odlican. Pokriva teren za koji je zaduzen da pokriva, prilike nije iskoristio ali kad bude najvaznije on ce ih iskoristiti.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dzeko nikakvu lekciju u Austriji nije naucio. Ja bi ga izveo nece da potrici i bog.
Sta ocekujes od njega da u potpunosti usamljen pravi dar mar Mexikancima?
Pa dobro i to je napravio 2 ili 3 puta
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Niko da pohvali dijamanta za odlicnu partiju juce.
Ne zasluzujemo te.
Ne zasluzujemo te.
Hvalili smo ga na temi na kojoj se pratila tekma. Edin je svakako klasa ali je pored toga i u formi.

Stvarno je gigant. Koji potez karijere preci u ManC. Sta napravi Engelska od njega. Drago mi je posebno zbog Ede zasluzio je ovaj turnir. Koliko odricanja, pritisaka ..90% stvari oko nease repke se prelomilo preko njegovi ledja.
Fantasticna forma sinoc iskulirao ..
Fantasticna forma sinoc iskulirao ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jest bio dobar, ali ono je morao bit gol nakon onog kornera. Promasio je par prilika i protiv slonova. Na SP-u, pogotovo protiv Argentine, totalno zavisimo od toga da Dzeko iskoristi svoje prilike. Neme prostora za promasaje zicera.
Ali u formi je i dolazi do prilika, to je najvaznije.
Ali u formi je i dolazi do prilika, to je najvaznije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Futbol, GIBRA, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, Kizo886, robijadotokija123 i 28 gostiju.