Ne zasluzujemo te.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Niko da pohvali dijamanta za odlicnu partiju juce.
Ne zasluzujemo te.
Ne zasluzujemo te.
Hvalili smo ga na temi na kojoj se pratila tekma. Edin je svakako klasa ali je pored toga i u formi.

Stvarno je gigant. Koji potez karijere preci u ManC. Sta napravi Engelska od njega. Drago mi je posebno zbog Ede zasluzio je ovaj turnir. Koliko odricanja, pritisaka ..90% stvari oko nease repke se prelomilo preko njegovi ledja.
Fantasticna forma sinoc iskulirao ..
Fantasticna forma sinoc iskulirao ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jest bio dobar, ali ono je morao bit gol nakon onog kornera. Promasio je par prilika i protiv slonova. Na SP-u, pogotovo protiv Argentine, totalno zavisimo od toga da Dzeko iskoristi svoje prilike. Neme prostora za promasaje zicera.
Ali u formi je i dolazi do prilika, to je najvaznije.
Ali u formi je i dolazi do prilika, to je najvaznije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jeste bio malo previse nonsalantan ali svakako raduje sa kojom lakocom igra.
Protiv Slonova je dao dva i mogao jos dva. Mislim, bilo je prilika. Ipak, nije svaka prilika gol.
Bolje je kad igra ovako sa lakocom, pun samopouzdanja.
Nasa najveca pobjeda je ova formacija sa jednim napadacem, koja ce izgleda ostati. Fajnali skontano! Edin je i u Cityju dokazao da odlicno funkcionise kad je sam u napadu.
Protiv Slonova je dao dva i mogao jos dva. Mislim, bilo je prilika. Ipak, nije svaka prilika gol.
Nasa najveca pobjeda je ova formacija sa jednim napadacem, koja ce izgleda ostati. Fajnali skontano! Edin je i u Cityju dokazao da odlicno funkcionise kad je sam u napadu.
Upravo tako.SamoZeljo je napisao/la:Jeste bio malo previse nonsalantan ali svakako raduje sa kojom lakocom igra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kad vidim kako se hrva sa dva stopera, odlicno uposljava saigrace, onako kao kod prve sanse ludicnim potezom odbrambenog otrese kao slinu, jednostavno shvatas kakvu igracinu imamo u svojim redovima. 

Pored ove šuplje odbrane očekujem da plasira bar jedan iza leđa Romera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako bi volio da mi i Nigerci prodzemo grupu...Dzeko zna Demichellisa dosta i Aguerra sigurno je to u korist nama..popricace on sa Spahom i sam ce rjesavati Martina...
in shaa Allah
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaju i oni Dzeku.
Zaboravio sam ga pohvaliti nakon utakmice sa Meksikancima, gdje je odigrao dosta dobro ali nazalost se nije upisao u listu strijelaca.
No, raduje cinjenica da se dosta trudi i nudi kao i da dolazi u prilike a ja sam siguran da ce on biti najbolji kada to bude najpotrebnije..
Zaboravio sam ga pohvaliti nakon utakmice sa Meksikancima, gdje je odigrao dosta dobro ali nazalost se nije upisao u listu strijelaca.
No, raduje cinjenica da se dosta trudi i nudi kao i da dolazi u prilike a ja sam siguran da ce on biti najbolji kada to bude najpotrebnije..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Esi mi dobar ??DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dzeko nikakvu lekciju u Austriji nije naucio. Ja bi ga izveo nece da potrici i bog.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
-
mahalactm87
- Kontakt:
reci da se salis molim te,koju si ti utakmicu gledao? da nisi gledao reprizu sa Egiptomh1a2s3o je napisao/la:Esi mi dobar ??DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dzeko nikakvu lekciju u Austriji nije naucio. Ja bi ga izveo nece da potrici i bog.
- Goalgetter
- Kontakt:

Nasla ga konacno.
Jeli je trpo za oproštaj !,,,
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Evil Genius II
ovako bi i ja da batistutu il' tottija negdje vidimi've never felt happier nor more satisfied and accomplished in my life. words cannot describe what it means to me meeting Edin Dzeko today, I was literally on the verge of giving up and coming home when he suddenly walked out of the hotel and at that moment I couldn't even think, all I could do was cry , and even though I wasn't able to tell Edin what i wanted to tell him, as soon as i started crying he said to me "its okay, don't cry" and gave me the biggest smile. today is a day i only dreamed of. so many people always gave me sooo much hate for obsessing over him. I'm so glad today happened, and now I can finally say I met my Idol and whatever dreams whether they are small or big can actually happen.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- DonCorleone
- Kontakt:
Tebe izgleda jos nije niko trpo pa si se sav osusio. De malo postovanja prema djevojci, nemoj biti toliki kreten.Batko je napisao/la:Jeli je trpo za oproštaj !,,,
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- donniedarko
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Jeli je trpo za oproštaj !,,,
Oh oh izvinjavam se "kulturna" gospodo!!! Da ste barem kulturni uvažio bi kritiku ali posto dolazi od vas koji nerijetko koriste izraze idiot kreten, tangira me ko vanjski snijeg. Sjašite, bojim se da vas nisam ništa pitao!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Jet2Holiday, Proximic, zikerrz21 i 47 gostiju.