Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rustem
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 23:06

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :facepalm:
Ervin Zukanovic

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la bhsport » 04 jun 2014, 23:06

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.
Hahhahah nemoj ga. Dobar je Calcio nadolazi ko kiseli kupus.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jun 2014, 23:11

Kao sto smo dugo pisali,Besic opravdao svako nase slovo i opravdane kritke selektoru,cak je premasio i nasa ocekivanja.
Ostaje cinjenica da je dugo vremena nepotrebno ignorisan,da nije vec sad bi imali uigranog zadnjeg veznog,clana jednog od velikih evropskih klubova.
Bravo Muhamede.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2014, 23:38

'ta ce Muha, on igra u tamo nekoj gulas ligi :thumbdown: :wave:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 jun 2014, 23:41

Decko me je sinoc pozitivno iznenadio sa obzirom na godine i sve bravo kralju. :salut:
04.10.2009 !!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 23:42

Najbolji igrac iz ove dvije utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 04 jun 2014, 23:42

Asina je napisao/la:Pravo pojačanje na deficitarnoj poziciji,samo se bojim pretjerane agresije koja bi mogla rezultirati crvenim protiv "Gaučosa".I sami ste svjedoci da je u ovoj prijateljskoj utakmici trebao dobiti drugi žuti!!! Slična je situacija i sa Kolašincem,ali bože moj to su takvi igrači-fajteri.
To nam je i najveca slabost trenutno. Nemamo kvalitetne alternative sa klupe koji bi odrzali nivo nase igre u slucaju kartona i povreda :(

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2014, 23:46

bhsport je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Hahhahah nemoj ga. Dobar je Calcio nadolazi ko kiseli kupus.

Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 05 jun 2014, 00:05

calcio je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Hahhahah nemoj ga. Dobar je Calcio nadolazi ko kiseli kupus.

Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.
Zar ti nisi jedan od onih sto je pisao da je Muhamed Besic izvikan i da igrac koji igra u Madjarskoj ligi nije nista bolji nego jedan sto igra u HNL-u kao tvoji Tino i Svrsko?? Ili je bilo nesto u tom smislu kao da e Besic tako dobar nebih igrao u Madjarskoj ligi..uglavnom, tu je to..znaci sad Pape lize ono sto si ti usro :mrgreen:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 05 jun 2014, 00:07

Ne znam samo šta bi odjednom... Tino je bio DM,odjednom sad Bešić se nametnu kao riješenje a u martu je to bio Tino :D
Kao lafo bilo teško skontat ko nam treba,pa smo morali pozvati Tinu kao DM,da bi na kraju mijenjao Misketa :D
Najsmješnije od svega što Bešića znamo najmanje 4 godine i dijete igralo fenomenalno i tad za repku :D
Al nikako nismo uspjeli da nađemo tog DM,i da nam ne bi Germanije mi sad ne bi znali sta i kako...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 jun 2014, 00:12

Otkud vam snaga i volja više majke ti da pišete o tome ko je, kako i na koji način došao u repku, i to sve u fazonu nekog podyebavanja. :crazy:

Ono što je bitno jeste da je momak tu, da igra za našu repku, da smo zadovoljni jer smo dobili strašno pojačanje za narednih 10 godina jbt.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 05 jun 2014, 00:13

1988risha je napisao/la:Ne znam samo šta bi odjednom... Tino je bio DM,odjednom sad Bešić se nametnu kao riješenje a u martu je to bio Tino :D
Kao lafo bilo teško skontat ko nam treba,pa smo morali pozvati Tinu kao DM,da bi na kraju mijenjao Misketa :D
Najsmješnije od svega što Bešića znamo najmanje 4 godine i dijete igralo fenomenalno i tad za repku :D
Al nikako nismo uspjeli da nađemo tog DM,i da nam ne bi Germanije mi sad ne bi znali sta i kako...
Ma najsmjesnije je sto ovi na forumu dan danas opravdaju Stinkijov poziv..kad se pisalo da Tino nije zadnji vezni, trazili su neke tekme da bi dokazali da je Tino igro DM-a u Hajduku. Evo sada, kad je sasvim sigurno da DM igra Besic, pise se da on uopste nije bilo planiran za DM nego sad su mu konkurencija Misimovic i Medunjanin na OM-u..hahah..znaci nalaze se pozicije, sve jedna sto je malo skakljiva, tu se koristi prilika da bi se tu Tino ubacio..bas me zanima kad ce poceti diskusija da Tino igra stopera, jer se tu jos nezna ko ce biti taj pokraj Spahica...Haha, kakvi su to neandertalci..da nije toliko zalostno bilo bih smijesno :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2014, 00:19

ARGUMENT je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.

Zar ti nisi jedan od onih sto je pisao da je Muhamed Besic izvikan i da igrac koji igra u Madjarskoj ligi nije nista bolji nego jedan sto igra u HNL-u kao tvoji Tino i Svrsko?? Ili je bilo nesto u tom smislu kao da e Besic tako dobar nebih igrao u Madjarskoj ligi..uglavnom, tu je to..znaci sad Pape lize ono sto si ti usro :mrgreen:
A evo argumenta. E vala ako si im ti najbolji argument... :mrgreen:
Ne ja sam jedan od onih koji je davno rekao da ce Besic biti jedan od nasih najvaznijih igraca u buducnosti. Svak je kod njega vidio talenat. Mislio sam da je odlazak u Madjarsku promasaj, i dalje to mislim, ali ipak i pored toga on je dosta napredovao za ovo vrijeme. Sto ne znaci da ne bi napredovao da je bio negdje drugo.
Jedini period kada je Besic bio ignorisan od strane selektora je onaj period kada se nije javljao Jagodicu na pozive. On je uvijek bio tu, bilo u A ili U-21 reprezentaciji. Protiv Grcke je bio u kadru, protiv Latvije, protiv Velsa, protiv Alzira... I sada ide na SP, i to ce kako stvari stoje igrati u prvih 11.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 05 jun 2014, 00:26

calcio je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.

Ne ja sam jedan od onih koji je davno rekao da ce Besic biti jedan od nasih najvaznijih igraca u buducnosti. Svak je kod njega vidio talenat. Mislio sam da je odlazak u Madjarsku promasaj, i dalje to mislim, ali ipak i pored toga on je dosta napredovao za ovo vrijeme. Sto ne znaci da ne bi napredovao da je bio negdje drugo.
Jedini period kada je Besic bio ignorisan od strane selektora je onaj period kada se nije javljao Jagodicu na pozive. On je uvijek bio tu, bilo u A ili U-21 reprezentaciji. Protiv Grcke je bio u kadru, protiv Latvije, protiv Velsa, protiv Alzira... I sada ide na SP, i to ce kako stvari stoje igrati u prvih 11.
Lizi ti dalje, samo lizi, dobro ti stoji..a nije niko glup, dok napises jednu rijec zna se kakav propuh u tvojoj tintari vlada..samo neka tebe tvoji hababi podrzavaju, ocekujem ih u letu kao muha na ****..ali realno, niste interesantni :mrgreen:

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 05 jun 2014, 02:46

Muhamed Besic vs Mexico

walk on with HOPE in your heart

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 05 jun 2014, 02:47

slika
Ervin Zukanovic

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 05 jun 2014, 07:46

U nasem timu samo jedan igrac bolje iznosi loptu od Besica, a to je Pjana, tako da to dovoljno govorio koliko je momak jak sa loptom i brz. Samo naprijed momcino :thumbup: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 05 jun 2014, 09:57

Kakva je bagra u ovoj državi to je nevjerovatno,a evo i u fudbalskom savezu,momka ignorišu godinu dvije lafo sto se nije javljao na telefon,a zamalo ne odosmo na Sp.Da je Besic čuvao weisa nebi strepili svaki napad protiv slovacke.Jagodicu bi otkaz odma uručio kad se pravi faca.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 jun 2014, 10:23

admir1991 je napisao/la:Kakva je bagra u ovoj državi to je nevjerovatno,a evo i u fudbalskom savezu,momka ignorišu godinu dvije lafo sto se nije javljao na telefon,a zamalo ne odosmo na Sp.Da je Besic čuvao weisa nebi strepili svaki napad protiv slovacke.Jagodicu bi otkaz odma uručio kad se pravi faca.

Aferim...

Svi bruje kakav nastup a ko da se to nije znalo da ako neko može pružiti dobre partije na zadnjem veznom onda je to Bešić ...

Trenerčina Papak tražio razne izgovore, kako mu je mađarska liga slaba, kako Bešić treba prvo ispoštovati mladu repku a neki preskaču po 3 selekcije od jednom ... Safet Sušić inače u narodu poznat kao čista kontradiktornost.

Vala bilo je i vrijeme ... Mi nismo igrali kako treba fudbala od Grčke u Zenici, sve nešto kilavo, na silu davanje golova, smaranje lopte i raznorazni problemi u repki -.-

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jun 2014, 11:13

calcio je napisao/la:
Zar ti treba pisati, pa Mume vas demantuje iz tekme u tekmu, dodatno pisanje je nepotrebno, znaci nemas pameti da skontas. Jasno!
calcio je napisao/la:
Misliti i srati nije jedno te isto, to sto si mislio mislio si za sebe, Mume za sebe. Covjek je IGRAO KONSTANTNO dvije godine, proglasen najboljim igracem lige i sada se vraca u lige petice. Da mu je data sansa u repki kao Zahi danas bi vec igrao tamo. Dakle pogresna procjena Papeta. Da smo ga imali protiv USA, Slovacke, Egipta opet bi bila druga prica, ali eto prece lazi Jagodice bobice. Neka, sve dodje na svoje prije ili kasnije.

Prcic ce to isto pokazati. ;)

Te price oko ne javljanja na pozive ne prolaze, pokusavate to podmetnuti od Begovica, a nece moci. :nene: :nene:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 24 gosta.