gringobih je napisao/la:calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
gringobih je napisao/la:calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
Hahhahah nemoj ga. Dobar je Calcio nadolazi ko kiseli kupus.gringobih je napisao/la:calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
To nam je i najveca slabost trenutno. Nemamo kvalitetne alternative sa klupe koji bi odrzali nivo nase igre u slucaju kartona i povredaAsina je napisao/la:Pravo pojačanje na deficitarnoj poziciji,samo se bojim pretjerane agresije koja bi mogla rezultirati crvenim protiv "Gaučosa".I sami ste svjedoci da je u ovoj prijateljskoj utakmici trebao dobiti drugi žuti!!! Slična je situacija i sa Kolašincem,ali bože moj to su takvi igrači-fajteri.
Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.bhsport je napisao/la:Hahhahah nemoj ga. Dobar je Calcio nadolazi ko kiseli kupus.gringobih je napisao/la:calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar ti nisi jedan od onih sto je pisao da je Muhamed Besic izvikan i da igrac koji igra u Madjarskoj ligi nije nista bolji nego jedan sto igra u HNL-u kao tvoji Tino i Svrsko?? Ili je bilo nesto u tom smislu kao da e Besic tako dobar nebih igrao u Madjarskoj ligi..uglavnom, tu je to..znaci sad Pape lize ono sto si ti usrocalcio je napisao/la:bhsport je napisao/la:Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.gringobih je napisao/la: Hahhahah nemoj ga. Dobar je Calcio nadolazi ko kiseli kupus.
Ma najsmjesnije je sto ovi na forumu dan danas opravdaju Stinkijov poziv..kad se pisalo da Tino nije zadnji vezni, trazili su neke tekme da bi dokazali da je Tino igro DM-a u Hajduku. Evo sada, kad je sasvim sigurno da DM igra Besic, pise se da on uopste nije bilo planiran za DM nego sad su mu konkurencija Misimovic i Medunjanin na OM-u..hahah..znaci nalaze se pozicije, sve jedna sto je malo skakljiva, tu se koristi prilika da bi se tu Tino ubacio..bas me zanima kad ce poceti diskusija da Tino igra stopera, jer se tu jos nezna ko ce biti taj pokraj Spahica...Haha, kakvi su to neandertalci..da nije toliko zalostno bilo bih smijesno1988risha je napisao/la:Ne znam samo šta bi odjednom... Tino je bio DM,odjednom sad Bešić se nametnu kao riješenje a u martu je to bio Tino![]()
Kao lafo bilo teško skontat ko nam treba,pa smo morali pozvati Tinu kao DM,da bi na kraju mijenjao Misketa![]()
Najsmješnije od svega što Bešića znamo najmanje 4 godine i dijete igralo fenomenalno i tad za repku![]()
Al nikako nismo uspjeli da nađemo tog DM,i da nam ne bi Germanije mi sad ne bi znali sta i kako...
A evo argumenta. E vala ako si im ti najbolji argument...ARGUMENT je napisao/la:calcio je napisao/la: Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.
Zar ti nisi jedan od onih sto je pisao da je Muhamed Besic izvikan i da igrac koji igra u Madjarskoj ligi nije nista bolji nego jedan sto igra u HNL-u kao tvoji Tino i Svrsko?? Ili je bilo nesto u tom smislu kao da e Besic tako dobar nebih igrao u Madjarskoj ligi..uglavnom, tu je to..znaci sad Pape lize ono sto si ti usro
Lizi ti dalje, samo lizi, dobro ti stoji..a nije niko glup, dok napises jednu rijec zna se kakav propuh u tvojoj tintari vlada..samo neka tebe tvoji hababi podrzavaju, ocekujem ih u letu kao muha na ****..ali realno, niste interesantnicalcio je napisao/la:A evo argumenta. E vala ako si im ti najbolji argument...ARGUMENT je napisao/la:calcio je napisao/la: Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.
Zar ti nisi jedan od onih sto je pisao da je Muhamed Besic izvikan i da igrac koji igra u Madjarskoj ligi nije nista bolji nego jedan sto igra u HNL-u kao tvoji Tino i Svrsko?? Ili je bilo nesto u tom smislu kao da e Besic tako dobar nebih igrao u Madjarskoj ligi..uglavnom, tu je to..znaci sad Pape lize ono sto si ti usro![]()
Ne ja sam jedan od onih koji je davno rekao da ce Besic biti jedan od nasih najvaznijih igraca u buducnosti. Svak je kod njega vidio talenat. Mislio sam da je odlazak u Madjarsku promasaj, i dalje to mislim, ali ipak i pored toga on je dosta napredovao za ovo vrijeme. Sto ne znaci da ne bi napredovao da je bio negdje drugo.
Jedini period kada je Besic bio ignorisan od strane selektora je onaj period kada se nije javljao Jagodicu na pozive. On je uvijek bio tu, bilo u A ili U-21 reprezentaciji. Protiv Grcke je bio u kadru, protiv Latvije, protiv Velsa, protiv Alzira... I sada ide na SP, i to ce kako stvari stoje igrati u prvih 11.
Aferim...admir1991 je napisao/la:Kakva je bagra u ovoj državi to je nevjerovatno,a evo i u fudbalskom savezu,momka ignorišu godinu dvije lafo sto se nije javljao na telefon,a zamalo ne odosmo na Sp.Da je Besic čuvao weisa nebi strepili svaki napad protiv slovacke.Jagodicu bi otkaz odma uručio kad se pravi faca.
Zar ti treba pisati, pa Mume vas demantuje iz tekme u tekmu, dodatno pisanje je nepotrebno, znaci nemas pameti da skontas. Jasno!calcio je napisao/la:
Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.
Misliti i srati nije jedno te isto, to sto si mislio mislio si za sebe, Mume za sebe. Covjek je IGRAO KONSTANTNO dvije godine, proglasen najboljim igracem lige i sada se vraca u lige petice. Da mu je data sansa u repki kao Zahi danas bi vec igrao tamo. Dakle pogresna procjena Papeta. Da smo ga imali protiv USA, Slovacke, Egipta opet bi bila druga prica, ali eto prece lazi Jagodice bobice. Neka, sve dodje na svoje prije ili kasnije.calcio je napisao/la:
A evo argumenta. E vala ako si im ti najbolji argument...![]()
Ne ja sam jedan od onih koji je davno rekao da ce Besic biti jedan od nasih najvaznijih igraca u buducnosti. Svak je kod njega vidio talenat. Mislio sam da je odlazak u Madjarsku promasaj, i dalje to mislim, ali ipak i pored toga on je dosta napredovao za ovo vrijeme. Sto ne znaci da ne bi napredovao da je bio negdje drugo.
Jedini period kada je Besic bio ignorisan od strane selektora je onaj period kada se nije javljao Jagodicu na pozive. On je uvijek bio tu, bilo u A ili U-21 reprezentaciji. Protiv Grcke je bio u kadru, protiv Latvije, protiv Velsa, protiv Alzira... I sada ide na SP, i to ce kako stvari stoje igrati u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 25 gostiju.