krmak je napisao/la:Znaci tesko je ocekivati jednog debrecena ili slovana s nama u grupi kao nositelja?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Postoji mogucnost, ali jako mala. Ovi sto su blize se prije prebacuju, ali se treba uskladiti balans s koeficijentom.
zrinja05 je napisao/la:
Igrali smo sa Slovanom prije 5-6 godina i možemo ponovno.To još nitko nije skontao kako uefa pravi ove skupine,ja mislim da ni njima samim nije jasno

.
Pa zalijepio sam ti sliku tih grupa

Problem lezi u balansiranju i zato grupe nisu svake sezone iste, pa ljudi misle da to UEFA radi napamet. Pogledaj tamo gdje sam zapoceo ovu raspravu. U grupi centar/istok ima jedan jedini nenositelj i logicno da ce ju onda
unakazit. Tako u sjeveru imaju svega tri nositelja uz deset nenositelja, pa i tu treba velike promjene radit. Pored tog se jos treba dovest do balansa koeficijenta, da u svim grupama bude isto.
Slovan i Debrecen mogu biti u grupi sa Zrinjskim, ali je mogucnost mala. Najbolje pricekat taj 23.6. i UEFA ce to odredit, a ubrzo nakon toga i izvuc parove. Ja bi najvise volio kad bi dobili Ventspils i da prodjete, ali mislim da je to nemoguce, jer se Ventspilsa nece micati iz njihove grupe buduci da im fali nositelja, i nece ubacivati nenositelje tamo, jer ih imaju i viska. Vasa bi najveca nada mogla biti to da vi budete nenositelj koji ce se prebaciti u centar/istok. Onda tamo imate Debrecen, Aktobe, Qarabeg. Ne kazem da bi ih prosli, al bi se barem mogli nadat