FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 06 jun 2014, 16:45

bagrcavi je napisao/la:
super je napisao/la:iznio sam kritiku vezano za javnost,ovo da je kojim slucajem uradio dir sarajeva ovo je samo poredjenja radi(pitari nemojte se vezati za ovo poredjenje ;) ) tri mjeseca bi se pisalo o tome i slikanje uz teren prije radova,samo hocu da kazem rad nase uprave ne dobija na cijeni koju bi trebao dobijati za uradjeni posao i trud...pozz
Ako ti se piše ti piši, stipu ovoga što se nakačio.
ma nije dzole zlonamjerno nista mislio,ja mu nikad ne mogu zamjeriti ;) on je nas provjereni
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jun 2014, 16:47

super je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
super je napisao/la:iznio sam kritiku vezano za javnost,ovo da je kojim slucajem uradio dir sarajeva ovo je samo poredjenja radi(pitari nemojte se vezati za ovo poredjenje ;) ) tri mjeseca bi se pisalo o tome i slikanje uz teren prije radova,samo hocu da kazem rad nase uprave ne dobija na cijeni koju bi trebao dobijati za uradjeni posao i trud...pozz
ma nije dzole zlonamjerno nista mislio,ja mu nikad ne mogu zamjeriti ;) on je nas provjereni
Necemo u svadu @super, posto se ultra navijacici javljaju.
Uglavnom, znas ti super na sta sam ja mislio.
Za dobrobit sviju nas. ;)

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 06 jun 2014, 16:52

Koji trud. Vaša uprava nema ništa sa izgradnjom pomoćnog terena. Jedan Vaš navijač (mislim da je i član vašeg udruženja navijača) je ganjao pola grada i sve vaše članove uprave da uloži novac u izgradnju glavnog terena. Potrudio se da se organizuje sastanak na biznis forumu sa moćnim biznismenima iz svijeta. Ganjao je Amara jer zna da on vedri i oblači u Želji. Kad je sve izganjao i doveo i Šiljka nije naišao na razumjevanje i niko neće da uloži ni marku pa je čovjek odlučio da pare koje je namjenio dati Želji uloži u pomoćni teren, samo je tražio da mu se niko nemješa i da se niko ne petljau ono što radi. Obećali su mu titulu i slagali, ništa nisu završili na biznis forumu, sad igrači bježe iz kluba. Tako da treba da otvorite oči- Šiljak=Đelo, Ađem je gori od Dine a Osim (mislim Ivica) Vam je isposlovao licencu za ovu godinu, a Švaler-Greda nesmije prići niti jednom sponzoru, čak ni ovom što je napravio pomoćni.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2014, 16:54

super je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Znam na šta misli, ali treba malo razgledati i okolo. On upre u nešto i ne popušta, a možda nije upravu.
Tvoji postovi su sartisfakcija "običnim" navijačima koji se fino osjećaju kada pročitaju takve vijesti i odmah je atmosfera bolja. Upravo što se nije često "trubilo" svako malo dođe neki padobranac i pita gdje su pare od Džeke i ko ih je ukrao? :crazy: :lol:

@meme pitar izjednačavanjem Džele sa sadašnjim direktorom si se diskvalifikovao iz bilo kakve ozbiljne diskusije.
DRUG NEBI TI PUNCA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jun 2014, 16:57

nisam ni mislio ni u kojem slucaju na svadju sa bilo kim a kamoli s tobom (jedan si mi od drazih forumasa) samo hocu da kazem da nasi iz uprave grijese sto se malo hvalisu sa stvarima koje rade,cak mislim da bi imalo vise efekta da to rade pa da pravi navijaci se ukljuce pa da makar oni koji dugo nisu dolazili na utakmice pocnu dolaziti za razvoj naseg kluba,cak sam jednom clanu uprave dao jedan mig da pokrene makar na tim evropskim utakmicama incijativu gen sponzora ili cak da se "anonimnom navijacu" tj njegovoj firmi ustupi mjesto kao gen sponzora makar te evropske utakmice
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jun 2014, 17:26

Apsolutno se slazem da treba vise bombardovati informacijama oko ovog pomocnog. Svakih 5 dana pravi reportazu,nek raja vidi da se nesto desava.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 06 jun 2014, 17:26

Nego imali kakvih pojacanja na vidiku??znas li iko jel se sa kakvim igracem dogovorio prelazak??obradujte nas :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jun 2014, 17:36

Badva i pomocni teren ako se ne pronađe sponzor, ili ako hoce te lakse receno ne obezbjede finansije tj. pare.

Ako mi sljedecu sezonu pocnemo bez sponozra mi smo donji, jer nece vise biti strpljenja za plate, dugove i sve ostalo sto iziskuje pare, niti ce neko igrati za klikere.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jun 2014, 17:43

Dobro je da se pomoćni renovira, al ovo je nenormalno kolka se pompa digla oko toga, maleni žele da omalovaže sve što mi uradimo, a oni neće 4 svoja terena za 15 godina.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jun 2014, 17:57

Eto Adzem zvanicno :hmmmmm:
Željeznicar za život cijeli !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jun 2014, 17:58

lisander je napisao/la:Dobro je da se pomoćni renovira, al ovo je nenormalno kolka se pompa digla oko toga, maleni žele da omalovaže sve što mi uradimo, a oni neće 4 svoja terena za 15 godina.
:hmmmm: :lol: Da digla se pompa oko toga što je bager iskopao komad zemlje na pomoćnom stadionu i što se pokušava uraditi drenaža od par milja km da bi se ublažilo močvarno tlo za vrijeme padavina i to sve na tuđi račun. A za ta 4 terena ću te u skorije vrijeme citirati.

Sretno u nastavku izgradnje ;)
SRETAN BROJ - 1725

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 06 jun 2014, 18:03

http://fkzeljeznicar.ba/admir-adzem-nov ... taba/8952/" onclick="window.open(this.href);return false; aBd da sa puno uspijeha nas vodi:) kao sto j nasu djecu vodio do uspijeha :)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jun 2014, 18:07

pitic je napisao/la:
lisander je napisao/la:Dobro je da se pomoćni renovira, al ovo je nenormalno kolka se pompa digla oko toga, maleni žele da omalovaže sve što mi uradimo, a oni neće 4 svoja terena za 15 godina.
:hmmmm: :lol: Da digla se pompa oko toga što je bager iskopao komad zemlje na pomoćnom stadionu i što se pokušava uraditi drenaža od par milja km da bi se ublažilo močvarno tlo za vrijeme padavina i to sve na tuđi račun. A za ta 4 terena ću te u skorije vrijeme citirati.

I vama na otetoj zemlji.
Cao!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jun 2014, 18:13

Al sto imamo dusmana, od foruma pa nadalje, prvi su da popljuju sve...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jun 2014, 18:16

jos jedan mit se javlja... OTETA ZEMLJA :D

:facepalm:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jun 2014, 18:19

pitic je napisao/la::hmmmm: :lol: Da digla se pompa oko toga što je bager iskopao komad zemlje na pomoćnom stadionu i što se pokušava uraditi drenaža od par milja km da bi se ublažilo močvarno tlo za vrijeme padavina i to sve na tuđi račun. A za ta 4 terena ću te u skorije vrijeme citirati.

Pa jest šta god mi napišemo o bilo čemu, pojedinci dodju i cirkus naprave od teeme, a imacemo bar 3 pomocna, u centru grada pored glavnog teren, a zapamti jarane nema miliona koji mogu to kupiti, mozete vi pola butmira uzet al uvijek ce vas nesto zulljat

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 06 jun 2014, 18:40

Bas se razvila neka normalna rasprava i opet neko prozove ove sto im je jucer bio dan zalosti. Super stvarno iznosi potrebne informacije iz kluba i nema nista lose u svemu onome sto on pise. Nadam se da ce nastaviti da nas obavjestava jer stvarno covjek zna da unese optimizam medju raju, a to nam je nekako i potrebno sada.

Ocekivano je imenovan Adzem i mislim da je to odlican potez kluba. Radio je dobar posao u mladjim kategorijama, bio je dobar igrac, dugo je uz Zelju i ima podrsku svih navijaca. Nadam se da ce mu se obezbjediti dobri uslovi i da ce nastaviti s dobrim rezultatima. Ne sumnjam da ce sada jos vise ovih mladica dobiti sansu u prvom timu, jer Admir zna kako raditi s njima i najbolje je upoznat s njihovim mogucnostima i pod njegovim vodstvom ce sigurno jos vise napredovati. Ovi mladici sto tek treba da se nama dokazuju ce imati vise samopuzdanja uz nekoga ko ih je vodio ranije. Valjda Admir sve ovo lijepo uklopi i nametne autoritet i povede nas u nove pobjede.

Sretno novom sefu.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 06 jun 2014, 18:44

rammstein je napisao/la:jos jedan mit se javlja... OTETA ZEMLJA :D
:facepalm:
pitic je napisao/la: :hmmmm: :lol: Da digla se pompa oko toga što je bager iskopao komad zemlje na pomoćnom stadionu i što se pokušava uraditi drenaža od par milja km da bi se ublažilo močvarno tlo za vrijeme padavina i to sve na tuđi račun. A za ta 4 terena ću te u skorije vrijeme citirati.

Juče nam niste dolazili na temu, niste imali vremena ili???
Sakrili se u mišje rupe.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jun 2014, 19:43

SarajlijaTM je napisao/la:Al sto imamo dusmana, od foruma pa nadalje, prvi su da popljuju sve...
http://bhsupersport.com/dzeko-napusta-c ... a-svijeta/" onclick="window.open(this.href);return false; kako bi nam ovo dobro doslo leglo bi ko samar budali onda od tih gengih dovest par jakih igraca .....
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jun 2014, 19:50

super je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Šiljak je gospodin samo takav,čovjek radi fantastično,boljeg direktora nismo imali dugo a i ostali rade odlično,svašta će se još raditi,to vam mogu reći :cool:

Ako vec toliko hvalis i volis tog Siljka gdje je obecani sponzor , vrijeme ce vam pokazat da on nije nista bolji od cvike, Bukija i Dzele legende .. Sto se tice izbora trenera ima boljih trenera od Adzema , ako ostane ova ekipa uz bar 5 do 6 igraca ravnopravno se mozemo nosit sa svakim bez jakih pojacanja ne vidim da mozemo parirat jednom sarajevu sirokom ili svinjskom :D
ja ne znam odkud ti vise snaga i volja da toliko kudis covjeka,samo me interesuje jel se iza toga nika krije Dzelo ili Ahmetbegovic ili je cak aldinn,donna opet poceo sa radom
1:novi direktor je rekao da ce se pokusati naci gen sponzor(donja granica je 150k eura),reci cu samo radi ostalih momaka obavio je sastanak sa najmanje 3 jake firme (koliko ja znam) sada je do tih firmi zele li uci u projekat ili ne
2:uradio je vise organizacijskih stvari unutar kluba koje su nas unazadjivale godinama(npr nek mi neko objasni kako Dzelo ili Ahmedbegovic nisu se ni jednom upitali kako racun za vodu u januaru kada ekipa nije trenirala dodje 5000km a to je novi direktor pokrenuo sa vodovodom neke stvari
3:unazad tri mjeseca je uspio preko poznanstava pokrenuti gradnju pomocnog terena
4:jednom prilikom je obecao plate radnicima i igracima u klubu ocekujuci neke novce da legnu na racun(nije leglo) on je uplatio sa svog racuna-covjek je od rijeci sto obeca to i ispuni
da ne naglabam dalje ko je upucen u rad kluba zna koliko su direktor,predsjednik i ostali clanovi uprave uradili za licencu(iako je gracic pokusao svim silama da to onemoguci,sto je Amar jedne prilike rekao :uprava da vise radi za klub a da je manje hvale nije zapamceno na grbavici(mislim da se trebaju samoreklamirati ;) pa da ih hvale svi )

Vrijeme ce pokazat svee za Siljka sta se desava oko gredica kazu treba da ode sa mj Predsjednika .... jos nesto zasto se vec nije mesa kontaktiro ili neko drugi zasto Adzem koji ce bit piun na klupi znas zasto zato sto nemoze se upravljat mesom jos par trenera koji su se nudili .. sad je vazno pitanje sta ocekivat od ove sezone jos napusti nas zolaa, tomic , jos ako se zna da je kerla otiso. pa armin mali . za prava pojacanja trebaju pare a para nema :cool:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.