FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
DOBRO DOSAO NEDO

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Jel konacno nas?super je napisao/la:DOBRO DOSAO NEDO![]()
- super
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;TMmanija2012 je napisao/la:Jel konacno nas?super je napisao/la:DOBRO DOSAO NEDO![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
Edit: ko je to sa slike ?
FKŽ !
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Plavi87 je napisao/la:
Pa Turkovic jaranikoTeaM87 je napisao/la:Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
Vidim da je neko postavio ovaj trenutni sastav, kakav bi otprilike mogao izgledati za narednu sezonu.Naravno da ce tu biti jos nekih igrackih promjena.
Ono sto se da primjetiti je to,da je ovo daleko od mladog igrackog kadra (ili naša djeca,kako ih vi volite nazivati),bar ovi igraci u prvoj postavi;
................Antolovic.................
Colic, Zeljkovic, Bogdanovic, Kvesic
........Hasanovic, Sadikovic............
Stanic..........Jamak.............Bucan
................Selimovic..................
Ono sto se da primjetiti je to,da je ovo daleko od mladog igrackog kadra (ili naša djeca,kako ih vi volite nazivati),bar ovi igraci u prvoj postavi;
a bas ja znam kako izgledaPlavi87 je napisao/la:Pa Turkovic jaranikoTeaM87 je napisao/la:Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
Ponikao je kod nas, cini mi se Svrakina generacija.
FKŽ !
- super
- Kontakt:
ovaj sastav je tacan otprilike 70-80%,uradi ovo bez selimovica i bucan je mislim klupa uskacu mladji decki umjesto njih 2,bajic,nedo i jos 3 su u opcijiamypitar je napisao/la:Vidim da je neko postavio ovaj trenutni sastav, kakav bi otprilike mogao izgledati za narednu sezonu.Naravno da ce tu biti jos nekih igrackih promjena.
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Vala da hoce potpisat,svaki prelazni rok dolazi
pravi Zeljovac i solidan igrac,valjao bi nam.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
TeaM87 je napisao/la:a bas ja znam kako izgledaPlavi87 je napisao/la:Pa Turkovic jaranikoTeaM87 je napisao/la:Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
Edit: ko je to sa slike ?![]()
Jel mislis na fizicki izgled,ili na igracke kvalitete.
I gdje je Turkovic prije igrao,odakle dolazi.
igrao: Željo, Napredak, travnik, Lovcen, Travnik i u zadnju godinu neka 2 azerbejdzanska kluba.amypitar je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:a bas ja znam kako izgledaPlavi87 je napisao/la: Pa Turkovic jaraniko![]()
Jel mislis na fizicki izgled,ili na igracke kvalitete.![]()
I gdje je Turkovic prije igrao,odakle dolazi.
i da ti na ono gore odgovorim:
Od 11 igraca, 6 je poniklo kod nas, ne vidim na osnovu cega to govoris ? A od tih 6 samo je Jamak "star"
FKŽ !
I kakav je Turković igrač ? Prednosti, mane, kakav je u odnosu na Adilovića ?
Pitam ovo one koji su ga pratili ili ga prate, klipovima ne vjerujem.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dosta slican samo eto moglo bi se reci pokretljivi...ceze je napisao/la:I kakav je Turković igrač ? Prednosti, mane, kakav je u odnosu na Adilovića ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Realno ljudi jedino za Tomića možemo uzeti dobre pare, za Zolu možda za Svraku nikako,daj bože da mi uzmemoal mislim teško i zato šta se ponudi odma prodavat, jer neće biti ni toliki hendikep, ova druga dvojica, već Tomić je hendikep.
Ova postava što je neko napisao je sasvim korektna, uz dva tri igrača čak i odlična, i nadam se 6 utakmica minimalno u evro takmičanju
Ova postava što je neko napisao je sasvim korektna, uz dva tri igrača čak i odlična, i nadam se 6 utakmica minimalno u evro takmičanju
Nikad nisam cuo za Turkovica.
Znam da je 6 igraca poniklo kod vas, i ne vidim tu sad bog zna kakav hvalospjev .
Kad kazem na godine mislio sam opcenito na prvi sastav vase ekipe.
Bucan,Selimovic,Jamak,itd po meni niti su mladi niti imaju neki kvalitet, da bi od njih mogli nesto zaradili.
Nikako mi se to ne uklapa u vašu klupsku politku podmlađivanja ekipe.
Znam da je 6 igraca poniklo kod vas, i ne vidim tu sad bog zna kakav hvalospjev .
Kad kazem na godine mislio sam opcenito na prvi sastav vase ekipe.
Bucan,Selimovic,Jamak,itd po meni niti su mladi niti imaju neki kvalitet, da bi od njih mogli nesto zaradili.
Kakav je u završnici ?pile87 je napisao/la:Dosta slican samo eto moglo bi se reci pokretljivi...ceze je napisao/la:I kakav je Turković igrač ? Prednosti, mane, kakav je u odnosu na Adilovića ?
Vidim 3 gola u 16 utakmica ove sezone.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pa bolje da ste vratili lazara popovica i da ste vratili onog redjepija ovaj igrac nije za vas klub
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- JosipBukal
- Kontakt:
E baš se obradova za ovog Turkovića. Vidim da je naše dijete a to je još dodatni plus. Valjda je sve istina. Ne mogu ga se sjetiti iz omladinskih kategorija. Zna li neko ko je iz njegove generacije i zašto tada nije potpisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.