Kako nije? Bogi je bolji od Kerle, bar po meni... Imali bi jednu od najboljih odbrana lige!JosipBukal je napisao/la:Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.
Čolić ... Zeljković ... Bogičević ... Kvesić
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako nije? Bogi je bolji od Kerle, bar po meni... Imali bi jednu od najboljih odbrana lige!JosipBukal je napisao/la:Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.
a turkovic jel bolji od ramicaAdviser je napisao/la:Kako nije? Bogi je bolji od Kerle, bar po meni.Imali bi jednu od najboljih odbrana lige!JosipBukal je napisao/la:Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.
Čolić ... Zeljković ... Bogičević ... Kvesić
Jel konacno nas?super je napisao/la:DOBRO DOSAO NEDO![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;TMmanija2012 je napisao/la:Jel konacno nas?super je napisao/la:DOBRO DOSAO NEDO![]()
Plavi87 je napisao/la:
Pa Turkovic jaranikoTeaM87 je napisao/la:Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
Edit: ko je to sa slike ?
a bas ja znam kako izgledaPlavi87 je napisao/la:Pa Turkovic jaranikoTeaM87 je napisao/la:Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
Edit: ko je to sa slike ?
ovaj sastav je tacan otprilike 70-80%,uradi ovo bez selimovica i bucan je mislim klupa uskacu mladji decki umjesto njih 2,bajic,nedo i jos 3 su u opcijiamypitar je napisao/la:Vidim da je neko postavio ovaj trenutni sastav, kakav bi otprilike mogao izgledati za narednu sezonu.Naravno da ce tu biti jos nekih igrackih promjena.
Ono sto se da primjetiti je to,da je ovo daleko od mladog igrackog kadra (ili naša djeca,kako ih vi volite nazivati),bar ovi igraci u prvoj postavi;
................Antolovic.................
Colic, Zeljkovic, Bogdanovic, Kvesic
........Hasanovic, Sadikovic............
Stanic..........Jamak.............Bucan
................Selimovic..................
TeaM87 je napisao/la:a bas ja znam kako izgledaPlavi87 je napisao/la:Pa Turkovic jaranikoTeaM87 je napisao/la:Cini se da ovaj Turkovic uopste nije los, visok 1,90, prema transfermarktu vrijedi 300k, nadam se da ce opravdati tu vrijednost.
Edit: ko je to sa slike ?![]()
Ponikao je kod nas, cini mi se Svrakina generacija.
igrao: Željo, Napredak, travnik, Lovcen, Travnik i u zadnju godinu neka 2 azerbejdzanska kluba.amypitar je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:a bas ja znam kako izgledaPlavi87 je napisao/la: Pa Turkovic jaraniko![]()
Ponikao je kod nas, cini mi se Svrakina generacija.
Jel mislis na fizicki izgled,ili na igracke kvalitete.![]()
I gdje je Turkovic prije igrao,odakle dolazi.
Dosta slican samo eto moglo bi se reci pokretljivi...ceze je napisao/la:I kakav je Turković igrač ? Prednosti, mane, kakav je u odnosu na Adilovića ?
Pitam ovo one koji su ga pratili ili ga prate, klipovima ne vjerujem.
Kakav je u završnici ?pile87 je napisao/la:Dosta slican samo eto moglo bi se reci pokretljivi...ceze je napisao/la:I kakav je Turković igrač ? Prednosti, mane, kakav je u odnosu na Adilovića ?
Pitam ovo one koji su ga pratili ili ga prate, klipovima ne vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: b00t, dark44, Lordiox101, MSOZ101, perodeformero, rimljanin90 i 40 gostiju.