FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Vala kako ga je Carvahal strpao u dzep dva puta, i nisam se nesto razalostio kad sam vidio da propusta SP 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sto se tice svajna, povrede su ucinile svoje.
Treba biti realan i reci da igra zbog imena.
Osim toga, necemo pogrijesiti ako kazemo da nikada nece vratiti formu u kojoj je bio za vrijeme van gaala.
Ps.
Jaro, da je riberi bio u top formi, qrac bi ga karvajal strpao u dzep. Sio je ribac i bolje od njega.
Osim toga, necemo pogrijesiti ako kazemo da nikada nece vratiti formu u kojoj je bio za vrijeme van gaala.
Ps.
Jaro, da je riberi bio u top formi, qrac bi ga karvajal strpao u dzep. Sio je ribac i bolje od njega.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
plus, je li ono ide +1.sekerbay je napisao/la:Sto se tice svajna, povrede su ucinile svoje.
Ps.
Potpisčina od riječi do riječi!
Ovi ljudovi ne znaju mijenjati mišljenje, bio sam i ja uz Švajnija, hvalospjeve pisao kao niko od vas, ali ček, treba znati ručnu u pravi moment potegnuti. Vuciiiiiiiiiiiiii.
Eto ga potegli smo, zadnji i prednji kraj pozicije izmijenili.
Čim poslije tog dvomeča sam govorio kako bi se omaleni Španac proveo,
Rib bi mu jednom loptu slagao da mu ovaj više nikad ne bi povjerovao, je li lopta ili noga, ili nešto fatamorgana.
Inače seco gdje si ti, gdje je gero ima li od njeg glasa ikakvog?
Uz Italiju i Njemacku, svakako najodvratnija.thulkazal je napisao/la: Definitivno jedna od odvratniji repki na svjetskom zahvaljujući Platiniju (Blateru).
Inace, zao mi je Riberija. Ovo je veliki psiholoski udarac. Valjda ce smoci snage i pronaci motivaciju da nastavi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost Riberya necemo gledati u Brazilu ali ako nista barem znamo da ce biti spreman za pocetak naredne sezone i da ce sa Bayernom odraditi cjelokupne pripreme.
Gotze sinoc uvaljao Armencima dva gola za svega 7 minuta i time jos jednom pokazao klasu.
Gotze sinoc uvaljao Armencima dva gola za svega 7 minuta i time jos jednom pokazao klasu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tokom sljedece sezone se mora pronaci zamjena za Ribery-a,jer vrijeme i povrede cine svoje,nece on jos dugo 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Shaqiri ce ocigledno put L'poola, ne spekulise se bezveze o njegovom odlasku u viceprvaka Engleske.
Veliki potencijal ali to u Bayernu nije imao priliku pokazati.
Na Bildu se pojavila informacija da se Kroos dogovara sa Realom.
Sve je na prodaju.
Veliki potencijal ali to u Bayernu nije imao priliku pokazati.
Na Bildu se pojavila informacija da se Kroos dogovara sa Realom.
Sve je na prodaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Druze, nemam pojma sta je sa poglavicom.
Ako Bog da hajr.
Ako Bog da hajr.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sve je na prodaju osim Pepa Guardiole
Dok god Pep uzima trofeje njegovo mjesto u Bayernu je sigurno. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Greška u koracima i mala igra riječi ...
Ispravka, dok god Pep bude marketinška kokoš njegovo mjesto u Bayernu biti će osigurano mjesto... Makar što se uprave tiče a za navijače ne fanove nego Schikeria, Sudkurve, Nordkurve itd baš nezz ...
Baš me zanima kao evo april 2015... Polufinale LP, Pep opet ima neke flashbackove i taktičko-genetsko-mutacijske oblike gdje Lahm igra lažnu 9tku a Gotze igra zadnjeg veznog, Alaba i XY bek ulaze u sredinu, Ribery i Robben igraju što dalje od aut linija, Bastian nezz ni jel krenuo il došao, Martinez ne igra (
) i dobiješ po njušci 5 komada opet ...
Nešto me baš zanima kako bi se navijači a ne fanovi ponašali na stadionu ... Odavno nije bilo zvižduka i negodovanja na Alianz Areni ... Još od dolaska Nojera.
Ispravka, dok god Pep bude marketinška kokoš njegovo mjesto u Bayernu biti će osigurano mjesto... Makar što se uprave tiče a za navijače ne fanove nego Schikeria, Sudkurve, Nordkurve itd baš nezz ...
Baš me zanima kao evo april 2015... Polufinale LP, Pep opet ima neke flashbackove i taktičko-genetsko-mutacijske oblike gdje Lahm igra lažnu 9tku a Gotze igra zadnjeg veznog, Alaba i XY bek ulaze u sredinu, Ribery i Robben igraju što dalje od aut linija, Bastian nezz ni jel krenuo il došao, Martinez ne igra (
Nešto me baš zanima kako bi se navijači a ne fanovi ponašali na stadionu ... Odavno nije bilo zvižduka i negodovanja na Alianz Areni ... Još od dolaska Nojera.
- Centre forward
- Kontakt:
Bayern je više od trofeja. Pep ako se nastavi zaebavat' njemu je noga, pa da je golem k'o Aya Sofia.
Dobro, Švajni jest bliži peMziji nego juniorskim danima al' on je nešto po čemu se Bayern prepoznaje, uz Lama naravno. Koliko god on sad bio težak i načet' povredama ja nikad ne bih poželio njegov odlazak. Igrač koji uvijek može pomoć' kako na terenu tako i van njega i siguran sam da je prima violina u svlačionici. Njegova sentimentalna vrijednost u klubu se nemoRe kupit' i zato vjerujem da Basti karijeru završava u Minhenu.
Dobro, Švajni jest bliži peMziji nego juniorskim danima al' on je nešto po čemu se Bayern prepoznaje, uz Lama naravno. Koliko god on sad bio težak i načet' povredama ja nikad ne bih poželio njegov odlazak. Igrač koji uvijek može pomoć' kako na terenu tako i van njega i siguran sam da je prima violina u svlačionici. Njegova sentimentalna vrijednost u klubu se nemoRe kupit' i zato vjerujem da Basti karijeru završava u Minhenu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pep je doveden da uzima trofeje i to veoma uspješno radi a ova priča oko Bastija je šupljak nikud on ne ide.Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši.
Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.
Što bi rekli nije se rodio ko bi narodu ugodio.
- gerdmuller
- Kontakt:
Po tko zna koji put ponavljam Bayernovi ultrasi su protiv Neuera bili iz samo jednog jedinog razloga a to je sto je isti od 5.godine bio uclanjen u Ultras Gelsenkirchen.Saurman je napisao/la:Pep je doveden da uzima trofeje i to veoma uspješno radi a ova priča oko Bastija je šupljak nikud on ne ide.Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši.Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:Po tko zna koji put ponavljam Bayernovi ultrasi su protiv Neuera bili iz samo jednog jedinog razloga a to je sto je isti od 5.godine bio uclanjen u Ultras Gelsenkirchen.Saurman je napisao/la:Pep je doveden da uzima trofeje i to veoma uspješno radi a ova priča oko Bastija je šupljak nikud on ne ide.Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši.Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.
Da je bio član Waffen SS-a nije zaslužio da se onako ponašaju prema njemu.Svako ko dođe u klub treba mu dati podršku a pogotovo kad je u pitanju jedan WC igrač kao što je Neuer.
Pa logično da tebe kao nekoga iz BiH boli neka stvar za rivalitetom sa Šalkeom i to može valjda razumiti neko ko živi tamo i navijač je pravi a ne fan kao mi ... To je razlika fana i navijača ...Saurman je napisao/la:Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši.Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.
A Pep se neće otjerati dok je ova uprava na snazi, ekonomi, političari i Šamijaš-KHR ... Jedino da se desi par uzastopni razočarenja kao protiv Real-a tj. naruši imidž Bayerna pa onda se može pričati o njegovom odlasku a i to je pod velikim upitnikom...
Sve u svemu marketinški Bayern blista ali napuštanje "Bayernovog gena" je počelo polako i tako će ostati sve dok se ili Uli ne vrati iz zatvora (ili možda Kahn ne uđe u klub na neku funkciju??).
Svaka čast na prvoj rečenici... Zavidim što se toga nisam sam sjetio ...Centre forward je napisao/la:Bayern je više od trofeja. Pep ako se nastavi zaebavat' njemu je noga, pa da je golem k'o Aya Sofia.
Još bi dodao da Bayern ne smije biti pojedinac... Pep stavlja sebe u fokus i želi da istakne svoju genijalnost a često ispadne da je luđak ... Treba njemu neko objasniti šta je to Bayern i da se pokori Bayernovom grbu, neka svoje ekstaze genijalnosti iživljava na nekom drugom mjestu a ponekad fudbal je jednostavna igra a sa njim imam osjećaj da se pokušava sve komplikovano samo ne ono jednostavno... Ako ne želi tako da radi sretno mu ...
Uostalom ovo je neko "više pitanje" ... Fudbal odavno nije strast nego je profit ... Upravo i Bayern postaje to - nestaje fudbalska strast a profit staje u prvi plan ... Bayern više nema vremena i profita da odgaja igrače i uvodi ih u klub kad mogu dati za igrača 40-50 mil. koji je u prvom mjestu marketinški gotov igrač ...
Za mene to nije više to TO... Čestitke i upravi i Pepu ali Bayern od sezone 13/14 mi više nije isti a teško da će se više i gledati isto ... Neko se zadovolji sa pobjedom i osvojenim titulama a neko i sa porazima ...
Uostalom meni ovaj klub nije prirastao srcu pobjedom nego porazom tako da ove što me vide kao redovni pljuvač Pep-a jer nismo osvojili LP džaba se trudite ...
Uli je doveo Pepa i mnogo pusta naglasio da ima apsolutnu podršku uprave.Bayernov gen je uvijek biti u vrhu evropskog fudbala i zasad su na dobrom putu,ne želim da se Bayern vrati u doba kad smo se patili sa Getafeom i gdje smo primali šamare od Zenita.thulkazal je napisao/la:
A Pep se neće otjerati dok je ova uprava na snazi, ekonomi, političari i Šamijaš-KHR ... Jedino da se desi par uzastopni razočarenja kao protiv Real-a tj. naruši imidž Bayerna pa onda se može pričati o njegovom odlasku a i to je pod velikim upitnikom...
Sve u svemu marketinški Bayern blista ali napuštanje "Bayernovog gena" je počelo polako i tako će ostati sve dok se ili Uli ne vrati iz zatvora (ili možda Kahn ne uđe u klub na neku funkciju??).
Jedino što je logično da svaki navijač ili simpatizer treba na prvo mjesto staviti klub a ne igrače.Dobrobit kluba je najvažnija,Bayern je gigant evropskog fudbala i kao takav za njega moraju igrati WC igrači.Kad se vratimo nekoliko godina unazad možemo vidjeti teške promašaje u transfer politici.Dolazak WC igrača a još ako je u pitanju švabo ću uvijek pozdraviti i podržati.thulkazal je napisao/la:Pa logično da tebe kao nekoga iz BiH boli neka stvar za rivalitetom sa Šalkeom i to može valjda razumiti neko ko živi tamo i navijač je pravi a ne fan kao mi ... To je razlika fana i navijača ...
Šta smo sad trebali uraditi dovesti Slomku i da on fura Bayernov gen, mislim treba biti realan i reći da smo klepili najtraženijeg i najboljeg trenera na planeti.
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel dos'o' Garay?
- farinelli123
- Kontakt:
Dame i gospodo forumasi, nakon visednevnog nemanja interneta, nekako sam ga se dokopao, tek da vas pozdravim i okacim jednu sliku, koja mi je pala napamet sasvim slucajno.
Nadam se da nas Manuel nema nekog svog David Bowiea 
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.