FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 07 jun 2014, 17:58

Greška u koracima i mala igra riječi ...

Ispravka, dok god Pep bude marketinška kokoš njegovo mjesto u Bayernu biti će osigurano mjesto... Makar što se uprave tiče a za navijače ne fanove nego Schikeria, Sudkurve, Nordkurve itd baš nezz ...

Baš me zanima kao evo april 2015... Polufinale LP, Pep opet ima neke flashbackove i taktičko-genetsko-mutacijske oblike gdje Lahm igra lažnu 9tku a Gotze igra zadnjeg veznog, Alaba i XY bek ulaze u sredinu, Ribery i Robben igraju što dalje od aut linija, Bastian nezz ni jel krenuo il došao, Martinez ne igra ( :urnebes: ) i dobiješ po njušci 5 komada opet ...

Nešto me baš zanima kako bi se navijači a ne fanovi ponašali na stadionu ... Odavno nije bilo zvižduka i negodovanja na Alianz Areni ... Još od dolaska Nojera.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 jun 2014, 18:03

Bayern je više od trofeja. Pep ako se nastavi zaebavat' njemu je noga, pa da je golem k'o Aya Sofia.
Dobro, Švajni jest bliži peMziji nego juniorskim danima al' on je nešto po čemu se Bayern prepoznaje, uz Lama naravno. Koliko god on sad bio težak i načet' povredama ja nikad ne bih poželio njegov odlazak. Igrač koji uvijek može pomoć' kako na terenu tako i van njega i siguran sam da je prima violina u svlačionici. Njegova sentimentalna vrijednost u klubu se nemoRe kupit' i zato vjerujem da Basti karijeru završava u Minhenu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2014, 18:18

Pep je doveden da uzima trofeje i to veoma uspješno radi a ova priča oko Bastija je šupljak nikud on ne ide.Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši. :lol: Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.

Što bi rekli nije se rodio ko bi narodu ugodio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 jun 2014, 18:45

Saurman je napisao/la:Pep je doveden da uzima trofeje i to veoma uspješno radi a ova priča oko Bastija je šupljak nikud on ne ide.Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši. :lol: Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.

Po tko zna koji put ponavljam Bayernovi ultrasi su protiv Neuera bili iz samo jednog jedinog razloga a to je sto je isti od 5.godine bio uclanjen u Ultras Gelsenkirchen.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2014, 19:04

gerdmuller je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Pep je doveden da uzima trofeje i to veoma uspješno radi a ova priča oko Bastija je šupljak nikud on ne ide.Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši. :lol: Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.

Po tko zna koji put ponavljam Bayernovi ultrasi su protiv Neuera bili iz samo jednog jedinog razloga a to je sto je isti od 5.godine bio uclanjen u Ultras Gelsenkirchen.

Da je bio član Waffen SS-a nije zaslužio da se onako ponašaju prema njemu.Svako ko dođe u klub treba mu dati podršku a pogotovo kad je u pitanju jedan WC igrač kao što je Neuer.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 jun 2014, 19:10

Saurman je napisao/la:Kad se sjetim negodovanja kad smo doveli Neuera a čovjek među top 5 golmana svijeta.Kao on dolazi iz omraženog Schalkea dajmo mi šansu Kraftu koji je prima golove kroz uši. :lol: Da se razumijemo ne zanima me odakle igrač dolazi važno je samo da podigne kvalitet ekipe.Tako i ova priča sa Guardiolom ne valja ovo ne valja ono traži mu se dlaka u jajetu, a kad smo povezivali sa yebenim Slomkom onda su šutili.Imam i ja zamjerke na Pepa prije svega zbog ne igranja Martineza na svojoj poziciji i guranje Lahma u sredinu al' ne govorim da ga treba otjerati iz kluba zbog toga.

Pa logično da tebe kao nekoga iz BiH boli neka stvar za rivalitetom sa Šalkeom i to može valjda razumiti neko ko živi tamo i navijač je pravi a ne fan kao mi ... To je razlika fana i navijača ...

A Pep se neće otjerati dok je ova uprava na snazi, ekonomi, političari i Šamijaš-KHR ... Jedino da se desi par uzastopni razočarenja kao protiv Real-a tj. naruši imidž Bayerna pa onda se može pričati o njegovom odlasku a i to je pod velikim upitnikom...

Sve u svemu marketinški Bayern blista ali napuštanje "Bayernovog gena" je počelo polako i tako će ostati sve dok se ili Uli ne vrati iz zatvora (ili možda Kahn ne uđe u klub na neku funkciju??).
Centre forward je napisao/la:Bayern je više od trofeja. Pep ako se nastavi zaebavat' njemu je noga, pa da je golem k'o Aya Sofia.
Svaka čast na prvoj rečenici... Zavidim što se toga nisam sam sjetio ...

Još bi dodao da Bayern ne smije biti pojedinac... Pep stavlja sebe u fokus i želi da istakne svoju genijalnost a često ispadne da je luđak ... Treba njemu neko objasniti šta je to Bayern i da se pokori Bayernovom grbu, neka svoje ekstaze genijalnosti iživljava na nekom drugom mjestu a ponekad fudbal je jednostavna igra a sa njim imam osjećaj da se pokušava sve komplikovano samo ne ono jednostavno... Ako ne želi tako da radi sretno mu ...

Uostalom ovo je neko "više pitanje" ... Fudbal odavno nije strast nego je profit ... Upravo i Bayern postaje to - nestaje fudbalska strast a profit staje u prvi plan ... Bayern više nema vremena i profita da odgaja igrače i uvodi ih u klub kad mogu dati za igrača 40-50 mil. koji je u prvom mjestu marketinški gotov igrač ...

Za mene to nije više to TO... Čestitke i upravi i Pepu ali Bayern od sezone 13/14 mi više nije isti a teško da će se više i gledati isto ... Neko se zadovolji sa pobjedom i osvojenim titulama a neko i sa porazima ...

Uostalom meni ovaj klub nije prirastao srcu pobjedom nego porazom tako da ove što me vide kao redovni pljuvač Pep-a jer nismo osvojili LP džaba se trudite ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2014, 19:32

thulkazal je napisao/la:
A Pep se neće otjerati dok je ova uprava na snazi, ekonomi, političari i Šamijaš-KHR ... Jedino da se desi par uzastopni razočarenja kao protiv Real-a tj. naruši imidž Bayerna pa onda se može pričati o njegovom odlasku a i to je pod velikim upitnikom...

Sve u svemu marketinški Bayern blista ali napuštanje "Bayernovog gena" je počelo polako i tako će ostati sve dok se ili Uli ne vrati iz zatvora (ili možda Kahn ne uđe u klub na neku funkciju??).
Uli je doveo Pepa i mnogo pusta naglasio da ima apsolutnu podršku uprave.Bayernov gen je uvijek biti u vrhu evropskog fudbala i zasad su na dobrom putu,ne želim da se Bayern vrati u doba kad smo se patili sa Getafeom i gdje smo primali šamare od Zenita.

thulkazal je napisao/la:Pa logično da tebe kao nekoga iz BiH boli neka stvar za rivalitetom sa Šalkeom i to može valjda razumiti neko ko živi tamo i navijač je pravi a ne fan kao mi ... To je razlika fana i navijača ...
Jedino što je logično da svaki navijač ili simpatizer treba na prvo mjesto staviti klub a ne igrače.Dobrobit kluba je najvažnija,Bayern je gigant evropskog fudbala i kao takav za njega moraju igrati WC igrači.Kad se vratimo nekoliko godina unazad možemo vidjeti teške promašaje u transfer politici.Dolazak WC igrača a još ako je u pitanju švabo ću uvijek pozdraviti i podržati.

Šta smo sad trebali uraditi dovesti Slomku i da on fura Bayernov gen, mislim treba biti realan i reći da smo klepili najtraženijeg i najboljeg trenera na planeti.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jun 2014, 19:19

Jel dos'o' Garay?

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 08 jun 2014, 19:58

Dame i gospodo forumasi, nakon visednevnog nemanja interneta, nekako sam ga se dokopao, tek da vas pozdravim i okacim jednu sliku, koja mi je pala napamet sasvim slucajno.
slika
Nadam se da nas Manuel nema nekog svog David Bowiea :)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2014, 21:11

Dobar, dobar :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2014, 22:52

Ode Mandzo definitivno iz Bayerna, to je i potvrdio u SN-a.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2014, 23:07

Lillard je napisao/la:Ode Mandzo definitivno iz Bayerna, to je i potvrdio u SN-a.
Mandžukić: U Bayernu je meni bilo fantastično, kao što je to fantastičan klub. Doista donedavno nisam pomišljao da odem, pogotovo nisam mislio da bi se to moglo dogoditi već sada. No budimo iskreni, meni ne odgovara ovaj stil igre koji Guardiola želi provesti u Bayernu. Nakon prve utakmice s Realom u Madridu definitivno sam shvatio, koliko god se trudio, u tom načinu nogometa ne mogu dati najbolje od sebe. Kad je tako, onda se ne osjećam dobro i najbolje je za sve da se rastanemo. Hvala klubu koji je nudio i produženje ugovora, hvala i Guardioli, koji je veliki trener i svima želim doista sve najbolje u budućnosti. Bayern i njegovi navijači uvijek će biti najljepša i superemotivna priča moje karijere. Sada je vrijeme za nove izazove
To je to znaci.
Sretno mu gdje god se skrasio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jun 2014, 23:11

Usr'o se kad je saznao da dolazi Lewandowski.
Ne odgovara mu sistem Guardiole ,a najbolji strijelac ekipe i igrac sa gotovo najvise minuta odigranih u Bayernu.

Ipak hvala mu za sve sto je ucinio za Bayern, i sretno mu bilo u novom klubu. :kafa: :salut:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 jun 2014, 00:22

Ovosezonski Mandzukic je vise odmogao Bayernu nego li pomogao. Zbog toga mi je drago da ide jer kako i sam kaze ne stima mu ovaj sistem igre. Da je u pitanju onaj Mandzo pod Juppovom palicom druga bi se prica pricala. Ovako sretno mu gdje god ode i hvala za velicanstvenu pretproslu sezonu! :clap:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 jun 2014, 11:24

El Confidencial talks about a possible Kroos-Khedira swap
Manchester United In Talks With Schweinsteiger
http://www.vavel.com/en/football/premie ... um=twitter
According to the Sunday Mirror, Man United are preparing a £25 million offer for Muller
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2014, 18:03

Fotografija, 2006 godine. Pierre Emil Hojberg i ja prije sto je on otisao u Kobenhavn a prije toga smo igrali u istom timu 5 godina. Kad je on otisao u Kobenhavn i poslje u Brondby, igrali smo nekoliko puta jedan protiv drugog u 1. ligi U17 i U19 u Danskoj. Danas mi je dobar drug i jos smo u kontaktom.

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2014, 18:11

Nerminovic je napisao/la:Fotografija, 2006 godine. Pierre Emil Hojberg i ja prije sto je on otisao u Kobenhavn a prije toga smo igrali u istom timu 5 godina. Kad je on otisao u Kobenhavn i poslje u Brondby, igrali smo nekoliko puta jedan protiv drugog u 1. ligi U17 i U19 u Danskoj. Danas mi je dobar drug i jos smo u kontaktom.

slika
Jos jedna fotografija od kad smo bili djeca. Zaboravio sam da kazem da sam uvijek navijao za Bayern, nevjerovatno da imas druga sto sad igra u klubu.

slika
Ima li bujrum kod navijaca Bayern? :wave:

BackSpace United

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 jun 2014, 18:37

@Nerminovic

Dobro došao na stranicu najvećeg tima na dunjaluku :D. Nadma se da ćeš uživati u komentarisanju našeg Bayerna.

Pošto kažeš poznaješ Hojbjerga pozdravi ga od svih navijača Bayerna i BiH. Ja lično od Pjera očekujem da kad bude imao godina kao sad Kroos da bude i bolji veznjak od njega.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2014, 19:06

Bayern@heart je napisao/la:@Nerminovic

Dobro došao na stranicu najvećeg tima na dunjaluku :D. Nadma se da ćeš uživati u komentarisanju našeg Bayerna.

Pošto kažeš poznaješ Hojbjerga pozdravi ga od svih navijača Bayerna i BiH. Ja lično od Pjera očekujem da kad bude imao godina kao sad Kroos da bude i bolji veznjak od njega.
Hvala. :thumbup:
Hocu, nema problema. Nadam se da idem kod njega slijedece sezone, sad mi je bio drug kad smo osvojeli die Schale. Hojbjerg je jos mlad a cuda od igraca, nadam se da ce uspejti i da za nekoliko godina biti jedan od bitnih igraca ekipe.

BackSpace United

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2014, 19:20

Mandzo ode, meni iskreno nije drago,mislio sam da ce ostati i bez obzira na sve te probleme koji su bili ocigledni sa Pepom. Imam osjecaj da nam se Bayern raspada, aa ne zelim i ne mogu reci da je trener za to kriv, NIJE!! On ima svoju viziju i filozofiju rada i nje se drzi, da se ne lazemo covjek je odigrao jednu od boljih sezona,kada izuzmemo proslogodisnju!!!

Sto se tice ovog gore navedenog, Ribery i Robben su kljucni igraci ovog Bayerna, a njima mozemo dodati jos Martineza , sve ostale mozes zamijeniti dostojno, ali ovu trojicu ne!

E kada vidimo da Ribery ima problema sa ledjima, a imajmo na umu da nije najmladji dolazimo do zakljucka, da je prosla sezona vrlo vjerovatno bolja nego ova sto slijedi i tako dalje...
Robben dokle god bude igrao, igrat ce na istom nivou, to je covjek milion put dokazao, vracajuci se nakon povreda. Mnogi igraci sa dosta slabijim povredama nisu nikada vratili isti nivo igre kao sto su imali prije. Jedini problem jeste sto ni on nije najmladji!

Zamjene za tu dvojicu mi u ekipi nemamo!!! Ni pored Goetzea ili bilo koga drugog!!! A sto je najgore ni na trzistu trenutno nema igraca koji bi mogli biti zamjena za njih dvojicu!!! Jednog dana Pep ce otici iz Bayerna i trebat ce novom treneru sigurno opet nekoliko godina da postavi svoje temelje!!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []