Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Calciomercato.itjopa17 je napisao/la:pretpostavlja li se koji će napad istrčati protiv engleske ?
nisam vidio, imaju jos 2 reklameAndrej je napisao/la:RAI
vrlo vjerovatno da će igrat za kladionicu, nisu dobili prijateljsku sto godina nije što neće ...FaraonTM je napisao/la:Jao danas kvote na Italiju protiv Fluminensea 1,90![]()
Samo ne znam da li će opet odigrati za kladionice neki x ili će ipak dobiti

Haha ne izmisljaj,2006. skrsili Njemacku u Italiji 4-1,Oranje 3-1 u Amsterdamu.GameFKS je napisao/la:Shvatite ljudi da oni igraju ovo sve za kladionicu.. Kao prije sp 2006 isto se "obrukali" pa osvojili
Sent from my iPhone using Tapatalk
ok nisu dovodjebi u vezu aha, jako si mi dobro sve objasnio . Kako ste naivni u pmPogba je napisao/la:10x si to napisao, a reprezentacija Italije nikada nije dovodjena u vezu s kladionicom.
Jednostavno su losi, prosto kao pasulj, nikakva kladionica.
Ili i Engleska onda igra kladionicu u zadnjim mecevima?!
Cerci zalutao u reprezentaciju.

Neka si ti lijepo objasnio kada su dovodjeni u vezu.Kakvo namjestanje pripremnih utakmica Italije,nemoj pizdarije pisat...GameFKS je napisao/la:ok nisu dovodjebi u vezu aha, jako si mi dobro sve objasnio . Kako ste naivni u pmPogba je napisao/la:10x si to napisao, a reprezentacija Italije nikada nije dovodjena u vezu s kladionicom.
bravo najpametniji ste , jedno je namjestanje a drugo igranje za kladionicuSiamoNoi je napisao/la:Neka si ti lijepo objasnio kada su dovodjeni u vezu.Kakvo namjestanje pripremnih utakmica Italije,nemoj pizdarije pisat...GameFKS je napisao/la:ok nisu dovodjebi u vezu aha, jako si mi dobro sve objasnio . Kako ste naivni u pmPogba je napisao/la:10x si to napisao, a reprezentacija Italije nikada nije dovodjena u vezu s kladionicom.
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 8 gostiju.