kad porastes samo ce ti se kazat , ne da mi se raspravljat eto ok svi ste upravu . Jel uredu svi ste vi upravuSiamoNoi je napisao/la:Kako to tocno oni "igraju za kladionicu"?Kako to funkcionira?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
kad porastes samo ce ti se kazat , ne da mi se raspravljat eto ok svi ste upravu . Jel uredu svi ste vi upravuSiamoNoi je napisao/la:Kako to tocno oni "igraju za kladionicu"?Kako to funkcionira?
GameFKS je napisao/la:kad porastes samo ce ti se kazat , ne da mi se raspravljat eto ok svi ste upravu . Jel uredu svi ste vi upravuSiamoNoi je napisao/la:Kako to tocno oni "igraju za kladionicu"?Kako to funkcionira?
Ok.Ne brini,bit ce sve u redu.Drzi se brate.GameFKS je napisao/la:kad porastes samo ce ti se kazat , ne da mi se raspravljat eto ok svi ste upravu . Jel uredu svi ste vi upravuSiamoNoi je napisao/la:Kako to tocno oni "igraju za kladionicu"?Kako to funkcionira?
GameFKS je napisao/la:100%ljudi namjestali golovo se sp a on meni dodje i kaze a kako se to igra za klad. Al necu vise svi ste vi bili upravu ja nisam i eto
Sent from my iPhone using Tapatalk

Na onaj spisak od 23 imena,al sad je kasno vec.PavelNedved je napisao/la:Kakav Ranocchia, upada Bonucci, Chiellini ide lijevo, ali se nadam da se to neće desiti.