FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 08 jun 2014, 14:05

@asharak

Dobro mu je karijera počela iz FK Sarajeva prešao u Jelah da igra malonogometni turnir. Jbt u šta sebe čovjek dovede kada je glup to je nevjerovatno. Ma ko ga hebe imao je životnu šansu na Koševu da uspije u karijeri nije je iskoristio, neka sada igra po čobanskim klubovima.
SRETAN BROJ - 1725

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 jun 2014, 14:10

komsije ne znam sta se raspravljate sa ovim tuzlacima.... ljudi imaju kompleks od lukavca, gracanice a kamoli od sehera... redovno im manijaci ulijetali u centar i ona poznata njihova bjezanija a ovdje prosipaju neku pricu...

ps. sretno u evropi, ali mislim da dalje od treceg ne moze niko proci
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 08 jun 2014, 15:39

fedeltafrotta je napisao/la:komsije ne znam sta se raspravljate sa ovim tuzlacima.... ljudi imaju kompleks od lukavca, gracanice a kamoli od sehera... redovno im manijaci ulijetali u centar i ona poznata njihova bjezanija a ovdje prosipaju neku pricu...

to vam nikad necemo oprostit kad se bacali flase na nasu kapiju i pisali i pljuvali hajd nek ste napali mladje uletili al za KAPIJU vam necemo oprostit :evil: :evil: :evil: :evil:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 jun 2014, 16:04

wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota :facepalm: :puke:
:lol: Za HZ ti mogu odgovoriti, odavno se organizovano ne prati reprezentacija i to nije od juce, tako da si skroz fulio sa temom, prvo pricas gluposti, drugo nisi informisan, trece ovo je tema o FK Sarajevo, a ne o rukometu, cetvrto kad nesto zelis napisati prvo se informisi dobro i razmisli sta pises, a to o HZ je suvisno pricati, zna se ko smo i sta smo u BIH a i sire :wave:

Letic bi nam dobro dosao
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jun 2014, 16:09

fedeltafrotta je napisao/la:komsije ne znam sta se raspravljate sa ovim tuzlacima.... ljudi imaju kompleks od lukavca, gracanice a kamoli od sehera... redovno im manijaci ulijetali u centar i ona poznata njihova bjezanija a ovdje prosipaju neku pricu...

pa sad zamisli kakve ti komplekse imas od tuzle kad na temi sarajeva navijac selje objasnjava o komplesima tuzlaka prema nekom trecem :lol: :lol: :lol: ..a to ulijetanje koje spominjes mozes macku o rep okacit :lol: :lol: ..ganjali smo i mi vas po alipasinom..i sta :D :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2014, 16:13

Burberry46 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota :facepalm: :puke:
:lol: Za HZ ti mogu odgovoriti, odavno se organizovano ne prati reprezentacija i to nije od juce, tako da si skroz fulio sa temom, prvo pricas gluposti, drugo nisi informisan, trece ovo je tema o FK Sarajevo, a ne o rukometu, cetvrto kad nesto zelis napisati prvo se informisi dobro i razmisli sta pises, a to o HZ je suvisno pricati, zna se ko smo i sta smo u BIH a i sire :wave:

Letic bi nam dobro dosao
Na toj poziciji imamo Puzigacu.
Na nekim pozicijama imamo 3-4 igraca,koji bi mogli igrati u svim ekipama Premijer lige,a desnog beka ni na mapi.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 08 jun 2014, 16:14

doci ce desni bek ne znam sto se sikirate :) do pocetka priprema ce se popuniti pozicije koje nam nedostaju

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jun 2014, 16:17

Sarajlijc@ je napisao/la:Alkoholicar i glupan.
Sto je najgore odgovorno tvrdim da je jedan od najvecih talenata nase lige godinama unazad. Za razliku od mnogih prije njega uspio je stici u zdravu sredinu, finansijski potkovanu gdje mlad igrac sigurno moze napredovati al` njega izgleda vise interesuju kafane nego fudbal. Tuga, kada neko nema talenta onda od njega i ne mozes ocekivati bravure ali kada neko kao Travancic podbaci SVOJOM odlukom da ga fudbal ne interesuje onda je to svjetski bezobrazluk i debilizam.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jun 2014, 16:17

bit ce ba polahko mozda cak i u ovoj sedmici dodju 2 3 igraca mjerodavne klase, i milo mi je sto se ovako suti i radi to je nesto fenomenalno nema nekih nagomilavanja igrca zvanicno jos mato nije otisao 80% nam je ekipe tu kud ces bolje a vecina njih uigrana bit se super sve ovo :) a ove kvazi navijace sto nesto provociraju i trude se bit zanimljivi nidze veze imate svoj klub i bavite se njim a ne ovdje prosipat vse suplje i ublehaske price :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 jun 2014, 16:29

Za Island su krivi mediji , tek sinoc kad ss.ba na fejsu izbaci vodin tri razkike protiv Islanda ja saznam da se igra utakmica.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 16:29

HZ_ilidzaa je napisao/la:Za Island su krivi mediji , tek sinoc kad ss.ba na fejsu izbaci vodin tri razkike protiv Islanda ja saznam da se igra utakmica.
brate pogresna tema :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 jun 2014, 16:36

amypitar je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:

Letic bi nam dobro dosao
Na toj poziciji imamo Puzigacu.
Na nekim pozicijama imamo 3-4 igraca,koji bi mogli igrati u svim ekipama Premijer lige,a desnog beka ni na mapi.
Jeste ali nemas zamjenu za Puzigacu, Petrovic Bog zna kakav je i realno ne zna se ni gdje je lik :) naravno da nam i desni bek treba to i ptice na grani znaju :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jun 2014, 16:43

Rooney88 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Alkoholicar i glupan.
Sto je najgore odgovorno tvrdim da je jedan od najvecih talenata nase lige godinama unazad. Za razliku od mnogih prije njega uspio je stici u zdravu sredinu, finansijski potkovanu gdje mlad igrac sigurno moze napredovati al` njega izgleda vise interesuju kafane nego fudbal. Tuga, kada neko nema talenta onda od njega i ne mozes ocekivati bravure ali kada neko kao Travancic podbaci SVOJOM odlukom da ga fudbal ne interesuje onda je to svjetski bezobrazluk i debilizam.
To je to, ja odgovorno tvrdim da je mogao biti bolji igrac od Husejinovica. Ali ako je on odlucio sa svojih 20 godina da su mu prece zene i alkohol pisaj ga.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 08 jun 2014, 16:49

Baric je igrao u Vojvodini lijevog beka, tako da se moze koristiti po potrebi. Nama je prioritet desni bek. Ocukujem da se adekvatno pojaca ta pozicija.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 08 jun 2014, 16:59

cobefks je napisao/la:Baric je igrao u Vojvodini lijevog beka, tako da se moze koristiti po potrebi. Nama je prioritet desni bek. Ocukujem da se adekvatno pojaca ta pozicija.

Puzigaca ima 29 godina, zasto ne dovesti mladog,perspektivnog i talentovanog lijevog beka kao sto je Letic koji ima 21 godinu, Baric se pokazao kakav je i na koju god poziciju da ga stavis igrace isto a i Puzigaca nije pokazao bog zna kakav kvalitet na tom lijevom beku.
Ti si opet šampion !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 17:08

simon je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Baric je igrao u Vojvodini lijevog beka, tako da se moze koristiti po potrebi. Nama je prioritet desni bek. Ocukujem da se adekvatno pojaca ta pozicija.

Puzigaca ima 29 godina, zasto ne dovesti mladog,perspektivnog i talentovanog lijevog beka kao sto je Letic koji ima 21 godinu, Baric se pokazao kakav je i na koju god poziciju da ga stavis igrace isto a i Puzigaca nije pokazao bog zna kakav kvalitet na tom lijevom beku.
naprijed su npr. on i Letic iste kvalitete, sad niasm bas obratio paznju kakav je defanzivno Letic, tu je Puzigaca los, to mu je veliki minus...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 08 jun 2014, 17:12

Prioritet je desni bek, to hocu da kazem. A treba i lijevog dovesti, ako je bolji od trenutnog kadra. Barica sam spomenuo u konteksti ako ne dodje drugi lijevi bek, da moze zatvoriti tu poziciju kad Puzigace nema. Naravno da Baric nije idealno rjesenje ni na desnom ni lijevom beku, ali moze zakrpiti tu poziciju po potrebi.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 jun 2014, 18:03

Jos desni bek i to je to ;)
Al' da bude jako kvalitetan.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2014, 18:06

franklampard8 je napisao/la:Jos desni bek i to je to ;)

Valjda nasa Uprava ima, bar neko ime u opticaju. :idea:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 jun 2014, 18:18

amypitar je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Jos desni bek i to je to ;)

Valjda nasa Uprava ima, bar neko ime u opticaju. :idea:
Ima sigurno, al' sute. Tako i treba :)
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []