FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@asharak
Dobro mu je karijera počela iz FK Sarajeva prešao u Jelah da igra malonogometni turnir. Jbt u šta sebe čovjek dovede kada je glup to je nevjerovatno. Ma ko ga hebe imao je životnu šansu na Koševu da uspije u karijeri nije je iskoristio, neka sada igra po čobanskim klubovima.
Dobro mu je karijera počela iz FK Sarajeva prešao u Jelah da igra malonogometni turnir. Jbt u šta sebe čovjek dovede kada je glup to je nevjerovatno. Ma ko ga hebe imao je životnu šansu na Koševu da uspije u karijeri nije je iskoristio, neka sada igra po čobanskim klubovima.
SRETAN BROJ - 1725
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
komsije ne znam sta se raspravljate sa ovim tuzlacima.... ljudi imaju kompleks od lukavca, gracanice a kamoli od sehera... redovno im manijaci ulijetali u centar i ona poznata njihova bjezanija a ovdje prosipaju neku pricu...
ps. sretno u evropi, ali mislim da dalje od treceg ne moze niko proci
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
samke12345
- Kontakt:
to vam nikad necemo oprostit kad se bacali flase na nasu kapiju i pisali i pljuvali hajd nek ste napali mladje uletili al za KAPIJU vam necemo oprostitfedeltafrotta je napisao/la:komsije ne znam sta se raspravljate sa ovim tuzlacima.... ljudi imaju kompleks od lukavca, gracanice a kamoli od sehera... redovno im manijaci ulijetali u centar i ona poznata njihova bjezanija a ovdje prosipaju neku pricu...
- Burberry46
- Kontakt:
wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()
Letic bi nam dobro dosao
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sad zamisli kakve ti komplekse imas od tuzle kad na temi sarajeva navijac selje objasnjava o komplesima tuzlaka prema nekom trecemfedeltafrotta je napisao/la:komsije ne znam sta se raspravljate sa ovim tuzlacima.... ljudi imaju kompleks od lukavca, gracanice a kamoli od sehera... redovno im manijaci ulijetali u centar i ona poznata njihova bjezanija a ovdje prosipaju neku pricu...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na toj poziciji imamo Puzigacu.Burberry46 je napisao/la:wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()
Za HZ ti mogu odgovoriti, odavno se organizovano ne prati reprezentacija i to nije od juce, tako da si skroz fulio sa temom, prvo pricas gluposti, drugo nisi informisan, trece ovo je tema o FK Sarajevo, a ne o rukometu, cetvrto kad nesto zelis napisati prvo se informisi dobro i razmisli sta pises, a to o HZ je suvisno pricati, zna se ko smo i sta smo u BIH a i sire
![]()
Letic bi nam dobro dosao
Na nekim pozicijama imamo 3-4 igraca,koji bi mogli igrati u svim ekipama Premijer lige,a desnog beka ni na mapi.
doci ce desni bek ne znam sto se sikirate
do pocetka priprema ce se popuniti pozicije koje nam nedostaju
Sto je najgore odgovorno tvrdim da je jedan od najvecih talenata nase lige godinama unazad. Za razliku od mnogih prije njega uspio je stici u zdravu sredinu, finansijski potkovanu gdje mlad igrac sigurno moze napredovati al` njega izgleda vise interesuju kafane nego fudbal. Tuga, kada neko nema talenta onda od njega i ne mozes ocekivati bravure ali kada neko kao Travancic podbaci SVOJOM odlukom da ga fudbal ne interesuje onda je to svjetski bezobrazluk i debilizam.Sarajlijc@ je napisao/la:Alkoholicar i glupan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
bit ce ba polahko mozda cak i u ovoj sedmici dodju 2 3 igraca mjerodavne klase, i milo mi je sto se ovako suti i radi to je nesto fenomenalno nema nekih nagomilavanja igrca zvanicno jos mato nije otisao 80% nam je ekipe tu kud ces bolje a vecina njih uigrana bit se super sve ovo
a ove kvazi navijace sto nesto provociraju i trude se bit zanimljivi nidze veze imate svoj klub i bavite se njim a ne ovdje prosipat vse suplje i ublehaske price 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Za Island su krivi mediji , tek sinoc kad ss.ba na fejsu izbaci vodin tri razkike protiv Islanda ja saznam da se igra utakmica.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
brate pogresna temaHZ_ilidzaa je napisao/la:Za Island su krivi mediji , tek sinoc kad ss.ba na fejsu izbaci vodin tri razkike protiv Islanda ja saznam da se igra utakmica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Burberry46
- Kontakt:
Jeste ali nemas zamjenu za Puzigacu, Petrovic Bog zna kakav je i realno ne zna se ni gdje je likamypitar je napisao/la:Na toj poziciji imamo Puzigacu.Burberry46 je napisao/la:wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()
Za HZ ti mogu odgovoriti, odavno se organizovano ne prati reprezentacija i to nije od juce, tako da si skroz fulio sa temom, prvo pricas gluposti, drugo nisi informisan, trece ovo je tema o FK Sarajevo, a ne o rukometu, cetvrto kad nesto zelis napisati prvo se informisi dobro i razmisli sta pises, a to o HZ je suvisno pricati, zna se ko smo i sta smo u BIH a i sire
![]()
Letic bi nam dobro dosao
Na nekim pozicijama imamo 3-4 igraca,koji bi mogli igrati u svim ekipama Premijer lige,a desnog beka ni na mapi.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To je to, ja odgovorno tvrdim da je mogao biti bolji igrac od Husejinovica. Ali ako je on odlucio sa svojih 20 godina da su mu prece zene i alkohol pisaj ga.Rooney88 je napisao/la:Sto je najgore odgovorno tvrdim da je jedan od najvecih talenata nase lige godinama unazad. Za razliku od mnogih prije njega uspio je stici u zdravu sredinu, finansijski potkovanu gdje mlad igrac sigurno moze napredovati al` njega izgleda vise interesuju kafane nego fudbal. Tuga, kada neko nema talenta onda od njega i ne mozes ocekivati bravure ali kada neko kao Travancic podbaci SVOJOM odlukom da ga fudbal ne interesuje onda je to svjetski bezobrazluk i debilizam.Sarajlijc@ je napisao/la:Alkoholicar i glupan.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Baric je igrao u Vojvodini lijevog beka, tako da se moze koristiti po potrebi. Nama je prioritet desni bek. Ocukujem da se adekvatno pojaca ta pozicija.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Puzigaca ima 29 godina, zasto ne dovesti mladog,perspektivnog i talentovanog lijevog beka kao sto je Letic koji ima 21 godinu, Baric se pokazao kakav je i na koju god poziciju da ga stavis igrace isto a i Puzigaca nije pokazao bog zna kakav kvalitet na tom lijevom beku.cobefks je napisao/la:Baric je igrao u Vojvodini lijevog beka, tako da se moze koristiti po potrebi. Nama je prioritet desni bek. Ocukujem da se adekvatno pojaca ta pozicija.
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
naprijed su npr. on i Letic iste kvalitete, sad niasm bas obratio paznju kakav je defanzivno Letic, tu je Puzigaca los, to mu je veliki minus...simon je napisao/la:Puzigaca ima 29 godina, zasto ne dovesti mladog,perspektivnog i talentovanog lijevog beka kao sto je Letic koji ima 21 godinu, Baric se pokazao kakav je i na koju god poziciju da ga stavis igrace isto a i Puzigaca nije pokazao bog zna kakav kvalitet na tom lijevom beku.cobefks je napisao/la:Baric je igrao u Vojvodini lijevog beka, tako da se moze koristiti po potrebi. Nama je prioritet desni bek. Ocukujem da se adekvatno pojaca ta pozicija.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Prioritet je desni bek, to hocu da kazem. A treba i lijevog dovesti, ako je bolji od trenutnog kadra. Barica sam spomenuo u konteksti ako ne dodje drugi lijevi bek, da moze zatvoriti tu poziciju kad Puzigace nema. Naravno da Baric nije idealno rjesenje ni na desnom ni lijevom beku, ali moze zakrpiti tu poziciju po potrebi.
- franklampard8
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:Jos desni bek i to je to
Al' da bude jako kvalitetan.
Valjda nasa Uprava ima, bar neko ime u opticaju.
- franklampard8
- Kontakt:
Ima sigurno, al' sute. Tako i trebaamypitar je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Jos desni bek i to je to
Al' da bude jako kvalitetan.
Valjda nasa Uprava ima, bar neko ime u opticaju.
1946