Nemojte, eto vas tamo na vašoj temi, pričajte o akademijama, duplim krunama, stadionima, TOP transferima..mma_hz je napisao/la:Samo ser ite golubovi moji..![]()
a kasnije ce biti "sta ce ovi pitari na nasoj temi" kuknjava kuknjava
Samo nas zaobiđite

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemojte, eto vas tamo na vašoj temi, pričajte o akademijama, duplim krunama, stadionima, TOP transferima..mma_hz je napisao/la:Samo ser ite golubovi moji..![]()
a kasnije ce biti "sta ce ovi pitari na nasoj temi" kuknjava kuknjava
evo sto se tice Nede nije jos to zvucno pojacanje da kazes odmah je za prvih 11 al mislim da ce biti prva izmjena jer je ostavio dobar trag u kazahstanu i azerbejdjanu, e sada ocekujte jos najmanje 3 igraca,stoper,krilo i jos jedan spic,ima jos igraca koji se nude al u sustini ce biti igrac na kojoj nam poziciji fali taj ce se ciljano dovoditi,90%juniora izlazno godiste ce potpisati ugovor,selimovic izgleda ostaje to sam juce saznao nije 100% al jeste 90% sigurno...imena vam ne mogu govoriti,pojedini znaju strpite se do sutra eventualno do petka bi se trebalo sve znaticentrala je napisao/la:Ajde SUPER znam da si budan da nespavas daj neku provjerenu
Jesu imamo dobre igrače ja sam upratio u juniora onu broj 5 na štoperu vidi se da je Edis radio na njemu pravi štoper brz i inteligentan, pa ona 20 broj taj može igrat u svakom prvom timu, pa broj 8, 10 i 11 to su pravi igrači i vidi se da je to pravi potez te treba odmah potpisati u seniorski tim.Kevin je napisao/la:ma bolje vam je mladima davat priliku...
evo široki je u boljoj financijskoj situaciji pa nikoga nije doveo nego štopera ovog iz travnika jer je dzidic vani 6 mjeseci..vratili ove malce sto su bili na posudbama, danas prozivka i to je to..
a jos su vam i kadeti i juniori prvaci ako sam dobro upratio
Pa ne ističe se meni Hasković nešto previše. Taj osmica je dobar, kao i 11. Šmekeri pravi, samo što onaj 11 previše carini loptu. To je Grebenar ako sam dobro upratio, ali mali ima dobru kontrolu lopte, odličan šut sa obje noge. Mislio sam da je osmica Hadžović ili tako nekako. Meni se svidio i 20 broj pravi Xavi svuda ga ima a ima i precizne brze lopte. Dado međutim tako jednostavno igra i zbog toga mi se sitče, ovi ostali su tu negdje. Svako ima taj neki nedostatak ali opet ima i dosta dobrih stvari. Dobar mi je bio i desni bek, pa i lijevi ali ne toliko kao desni. Stoperi su baš dobri.ChWilla je napisao/la:kašić je koliko ja kontam lijevo krilo, osmica, omalen i sa sličnom frizurom k'o hasković (desetka) koji se po meni ističe više i od dade.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.fkzeljeznicarba je napisao/la:Tri godine od smrti Josipa Katalinskog
http://fkzeljeznicar.ba/tri-godine-od-s ... skog/9037/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta šta šta šta to za istok??? Od kad to, kako to de malo objasniSarajlijaTM je napisao/la:Stvarno je edis extra radio s djecom,a gledam sad bas na tekmi juniora,covjek se ne gasi,prati svaki detalj bas,nazalost nije jos htio na klupu prvog tima...Docice i njegovo vrijeme,sigurno![]()
Prica se da je bogi tu,gotovo sigurno,bekrija nije,bar ne ove sezone.Zola i tomo su vjerovatno talnuti,sto je i za ocekivati.Neka idu dalje,zasluzili su,a u nasoj ligi ionako samo mogu obnoviti povrede i sje.bati karijeru,prije ili kasnije.
Terena sto se tice,svaka cast siljku,kad se vrate s priprema pomocni bi trebao biti gotov,dosta modernizovan,jedan veliki i jedan manji,za seve.Iza istoka ide balon sa umjetnom travom,sigurno,nije suplja,a do pocetka pl bih glavni teren bi trebao dobiti drenazu bolju,prskalice i novu travu.Znaci tereni full
nove reklame,jumbo plakati na istoku,pomocnim terenima,istok u funkciji...
Ne znam,mislimo li na iste igrace,ja i super,ali na isti broj igraca sigurno
Svi na prozivku,pa ce biti jasnije
Prijetelju, ja bi onaj istok totalno izolirao dok se ne nadju sredstva da se popravi, pa bilo to parama, kompenzacijom, guzovace, ili kako god. Do tada stavio reklamni prostor, pa ko zeli reklamu; BUJRUM. Ne kazem da ce sad firme navaliti, ali bitno je da ima prostor. Slozices se sa mnom da izgleda i jadno i tuzno, i pomalo neozbiljno za klub. Zivio Zeljeznicar, Zivjeli Manijaci.zubanovic89 je napisao/la:Šta šta šta šta to za istok??? Od kad to, kako to de malo objasniSarajlijaTM je napisao/la:Stvarno je edis extra radio s djecom,a gledam sad bas na tekmi juniora,covjek se ne gasi,prati svaki detalj bas,nazalost nije jos htio na klupu prvog tima...Docice i njegovo vrijeme,sigurno![]()
Prica se da je bogi tu,gotovo sigurno,bekrija nije,bar ne ove sezone.Zola i tomo su vjerovatno talnuti,sto je i za ocekivati.Neka idu dalje,zasluzili su,a u nasoj ligi ionako samo mogu obnoviti povrede i sje.bati karijeru,prije ili kasnije.
Terena sto se tice,svaka cast siljku,kad se vrate s priprema pomocni bi trebao biti gotov,dosta modernizovan,jedan veliki i jedan manji,za seve.Iza istoka ide balon sa umjetnom travom,sigurno,nije suplja,a do pocetka pl bih glavni teren bi trebao dobiti drenazu bolju,prskalice i novu travu.Znaci tereni full
Btw pade mi na pamet sad jedna onako logična ideja (relativno logična) , one stolice sto su skinuli sa sjevera, slovo O zašto ne prebaciti na istok mislim da bi taman se popunilo ono par redova koliko ima.
Pa ja, al kad bi se stavile stolice i počupao korov imao bi simpatičnu tribinu za jesenju polusezonu i na proljeće kad ne pada ništa, pogotovo kad nema gostujućih navijača. Staviti istu cijenu sjevera i istoka da se s godišnjom može ući i na jednu i na drugu tribinu, ja bi prvi išao na istok kad god je fino vrijeme.Letach je napisao/la:Prijetelju, ja bi onaj istok totalno izolirao dok se ne nadju sredstva da se popravi, pa bilo to parama, kompenzacijom, guzovace, ili kako god. Do tada stavio reklamni prostor, pa ko zeli reklamu; BUJRUM. Ne kazem da ce sad firme navaliti, ali bitno je da ima prostor. Slozices se sa mnom da izgleda i jadno i tuzno, i pomalo neozbiljno za klub. Zivio Zeljeznicar, Zivjeli Manijaci.zubanovic89 je napisao/la:Šta šta šta šta to za istok??? Od kad to, kako to de malo objasniSarajlijaTM je napisao/la:Stvarno je edis extra radio s djecom,a gledam sad bas na tekmi juniora,covjek se ne gasi,prati svaki detalj bas,nazalost nije jos htio na klupu prvog tima...Docice i njegovo vrijeme,sigurno![]()
Btw pade mi na pamet sad jedna onako logična ideja (relativno logična) , one stolice sto su skinuli sa sjevera, slovo O zašto ne prebaciti na istok mislim da bi taman se popunilo ono par redova koliko ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.