San o SP , tačnije tituli na istom će ostati nedosanjan, jer skoro sigurno neće na narednom nastupiti. Euro možda još i uspije odigrati. Ipak njegova koncentracija treba biti sada na Bayern.
Što se tiče njegove ozljede, ne treba sada praviti velike drame, vidjet ćemo razvoj. Sjetite se samo kako je Robben bio otpisan, pa gle čuda čovjek se sada skoro i ne ozljeđuje. Naša medicinska ekipa će učiniti sve da ga u potpunosti opet osposobi i zato za sada nema razloga za brigu. Pogotovo što za sada nema naznaka da je to toliko komplikovano, da bi mu moglo stvoriti probleme na dosta duži period. Do početka sezone će on mislim biti spreman.
Ja mislim da mi neku posebnu brigu oko nasljednika ne moramo imati. Riberyja je teško doslovno zamijeniti, ali i kada se oprosti i završi karijeru, opet imamo tu neke varijante u kojima bi bitnu ulogu mogli odigrati Muller i Goetze. Tako baš da ono doslovno zamjenu za Riberyja trebamo - ne trebamo. A u budućnosti se mogu još neka rješenja ponuditi, ako šta tržište ponudi, tim bolje, ako ne, opet nema zime....