FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2014, 19:43

Šteta je što Ribery propušta Svjetsko prvenstvo. Međutim, svakako mu je sada utjeha da ima tu veliku internacionalnu titulu - Ligu prvaka, a ista je faktički u rangu SP. Tako da Rib će tugovati, ali će i prežaliti. Svakako naosvajao se titula, a imat će vjerovatno priliku da uzme možda i još jednu LP.
San o SP , tačnije tituli na istom će ostati nedosanjan, jer skoro sigurno neće na narednom nastupiti. Euro možda još i uspije odigrati. Ipak njegova koncentracija treba biti sada na Bayern.

Što se tiče njegove ozljede, ne treba sada praviti velike drame, vidjet ćemo razvoj. Sjetite se samo kako je Robben bio otpisan, pa gle čuda čovjek se sada skoro i ne ozljeđuje. Naša medicinska ekipa će učiniti sve da ga u potpunosti opet osposobi i zato za sada nema razloga za brigu. Pogotovo što za sada nema naznaka da je to toliko komplikovano, da bi mu moglo stvoriti probleme na dosta duži period. Do početka sezone će on mislim biti spreman.
Ja mislim da mi neku posebnu brigu oko nasljednika ne moramo imati. Riberyja je teško doslovno zamijeniti, ali i kada se oprosti i završi karijeru, opet imamo tu neke varijante u kojima bi bitnu ulogu mogli odigrati Muller i Goetze. Tako baš da ono doslovno zamjenu za Riberyja trebamo - ne trebamo. A u budućnosti se mogu još neka rješenja ponuditi, ako šta tržište ponudi, tim bolje, ako ne, opet nema zime.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2014, 22:34

@Effe naš Ribac je u godinama u kojima su povrede sve češće a i igra vrlo zahtjevnu poziciju gdje se dosta troši.Bojim se koliko će moći izdržati ovaj žestok tempo, morace razmišljati i o nasljedniku Bilala.

Što se tiče Mandže neka mu je sretno gdje god otišao jer dao je mnogo za ovaj klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2014, 22:40

Saurman je napisao/la:@Effe naš Ribac je u godinama u kojima su povrede sve češće a i igra vrlo zahtjevnu poziciju gdje se dosta troši.Bojim se koliko će moći izdržati ovaj žestok tempo, morace razmišljati i o nasljedniku Bilala.
Ma Goetze u top formi može sve igrat (što se ofanzivnog dijela tiče). Bez problema bi on i Ribacevu poziciju pokrio.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2014, 22:44

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:@Effe naš Ribac je u godinama u kojima su povrede sve češće a i igra vrlo zahtjevnu poziciju gdje se dosta troši.Bojim se koliko će moći izdržati ovaj žestok tempo, morace razmišljati i o nasljedniku Bilala.
Ma Goetze u top formi može sve igrat (što se ofanzivnog dijela tiče). Bez problema bi on i Ribacevu poziciju pokrio.... ;)
Kažu da je slabiji na krilu :) nadam se i ja da će on biti legitimni nasljednik Kinga Bilala a još je i švabo. :cool: :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2014, 23:08

Saurman je napisao/la: Kažu da je slabiji na krilu :) nadam se i ja da će on biti legitimni nasljednik Kinga Bilala a još je i švabo. :cool: :D
Šuplja priča..... :D Najjače partije čovjek odigrao na krilu(mislim u dosadašnjoj karijeri generalno). A nemam ja ništa protiv da on i iza špiceva igra, a možda da nam naleti na tržištu neki pogodan igrač kao Ribijeva zamjena.... ;) Al generalno i sad imamo rješenja....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2014, 23:45

Jooj nemoj mi Mšllera spominjati da moze zamijeniti Ribery-a, to bi isto bilo da kazemo moze Contento zamijeniti Alabu ;)
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2014, 00:02

Imamo mi Riberya broj dva u omladinskom pogonu.
Bolji je od brata u njegovim danima, ako nista drugo. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 02:05

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Kažu da je slabiji na krilu :) nadam se i ja da će on biti legitimni nasljednik Kinga Bilala a još je i švabo. :cool: :D
Šuplja priča..... :D Najjače partije čovjek odigrao na krilu(mislim u dosadašnjoj karijeri generalno). A nemam ja ništa protiv da on i iza špiceva igra, a možda da nam naleti na tržištu neki pogodan igrač kao Ribijeva zamjena.... ;) Al generalno i sad imamo rješenja....
Nisam bas siguran da je to suplja prica. Kako ja znam, Gotze je ovu sezonu bio nikakav kad je bio na krilu. Jedina utakmnica sto je bio ono wunderbar je bila ona protiv Hamburg u kupu. Gotze za mene nije rjesenje za Ribery ali trenutno je mozda jedini i najbolje rjesenje.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jun 2014, 02:12

Najbolja pozicija za Gotze-a je iza napadaca.
Iako igrac kao on moze pokrivat' i krilo.
Kad' se sjetimo sta je radio tandem Gotze-Lewandowski u Domuzu, ako to ponove u Bayernu...
Samo nebo je granica :kafa:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 jun 2014, 02:22

Bundesliga je napisao/la:Ovosezonski Mandzukic je vise odmogao Bayernu nego li pomogao. Zbog toga mi je drago da ide jer kako i sam kaze ne stima mu ovaj sistem igre. Da je u pitanju onaj Mandzo pod Juppovom palicom druga bi se prica pricala. Ovako sretno mu gdje god ode i hvala za velicanstvenu pretproslu sezonu! :clap:
spasio Pepunu guzcu u hrpu utakmica,zabio dosta vaznih golova, mandza nikad nije odmagao,samo vrsio kapric Pepu i zabijao.
uprava ce da pogrijesi kao i sa Gustavom , bit ce mo u deficitu sa igracima na odredjenim pozicijama a olahko ih se odricemo.
men zao mandze,ipak je on bio udarna ostrica sampionskog Bayerna ;)
VOLIM BAYERN

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 jun 2014, 07:14

Kako ti ga neće biti žao? Koji to još napadač igra onakvu defanzivu i vrši presing na suparničke igrače, a pritom mu i statistika prvu sezonu nije bila nimalo loša.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 jun 2014, 09:56

Nerminovic je napisao/la:
slika
a ti si ovaj skroz desno, ili?
Kako prodje tvoja karijera?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 10 jun 2014, 11:15

roma odbila 33 m eura od bayerna za benatiju
http://www.transfermarkt.de/as-rom-lehn ... ews/162346" onclick="window.open(this.href);return false;
FC BAYERN

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 11:51

sanmia je napisao/la:roma odbila 33 m eura od bayerna za benatiju
http://www.transfermarkt.de/as-rom-lehn ... ews/162346" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, La Gazzetta Dello Sport kaze da je Roma odbila 33M € i da trazi 60M €. Mislim da je Benatia dobar igrac ali 60M €, boli me glava. :kafa: :crazy:

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/09 ... 6228.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

BackSpace United

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jun 2014, 12:10

Ma i 40 je previše za njega, što su se povampirili. Ono sranje od kluba da za Luiza 50 miliona i sad svaki stoper na svijetu toliko vrijedi. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 jun 2014, 12:16

FRANK RIBERY je napisao/la:Ma i 40 je previše za njega, što su se povampirili. Ono sranje od kluba da za Luiza 50 miliona i sad svaki stoper na svijetu toliko vrijedi. :oops:
Ma Italijani i njihovo dizanje cijena. Bayi treba stoper to je evidentno pa zato su i ponudili ovih 33 miliona sto je i samo po sebi mnogo. Samo da Badstubera zaobidju povrede pa mogu zabiti tih 60 miliona tamo gdje sunce ne sija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 12:19

Nema smisla, Dante je opet sezonu 11/12 bio bolji i taj transfer je bio 5M €. Hajde ti sad meni reci kako da je Benatia vrijedan 33M €? :nedam:

BackSpace United

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 jun 2014, 12:28

Nerminovic je napisao/la:Nema smisla, Dante je opet sezonu 11/12 bio bolji i taj transfer je bio 5M €. Hajde ti sad meni reci kako da je Benatia vrijedan 33M €? :nedam:
Prvo velkom međ' najbolju raju na forumu a i šire. :) A za to drugo se može izdvojit' par razloga. Dante je već bio u BL i odmah je bilo lakše. Dante je WC jer je cijela naša ekipa WC, al' ruku na srce momak je uistinu bio odličan,i na kraju krajeva naša uprava je pogodila sa njim al' baš. A za ovo drugo, možeš da dodaš poremećen sistem vrijednosti uopšte. Ne može ti u normalnom svijetu k'o što kolega reče Luiz imat' vrijednost od 50 milki, to nikako, msm vide to i 'talijani i odmah zaključuju mogu oni možemo i mi. Ovog Benatiu haman traži pola Evrope te mu cijena i iz tog razloga enormno raste. Msm, volio bih da dodje kod nas al' za neku normalnu cijenu, možda se u upravi razmišlja i o nekoj razmjeni igrača.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 jun 2014, 12:34

@ Nerminovic
I od mene dobro dosao medju raju :)
S Benatiom je slicna situacija kao s Martinezom, pa je zbog toga uprava spremna ponuditi enormnu kolicinu novca kako bi se pojacala ekipa. Sto se tice vrijednosti igraca, nema to veze s vrijednoscu, to je samo ono sto traze u Romi. Ne moze me niko ubijediti da jedan stoper ma kako se on zvao vrijedi vise od jednog Riberya ili Robbena. Kao sto rece kolega Centre, potraznja za Benatiom omogucava Romi da podize cijenu igracu. Ja sam uvjeren da Badstuber moze da se odlicno uklopi na stopera samo da ga zaobidju povrede, ali to je najveci problem. Koljeno je labilno i kada se jednom povrijedi ta povreda se vraca.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 12:40

sekerbay je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
slika
a ti si ovaj skroz desno, ili?
Kako prodje tvoja karijera?
Da, ovaj mali. :lolno:
Dobro je, mislim igram u 2. ligi U19 i sad se nadam da ce biti nesto poslje ljeta oko prvom timu. Jos sam U19 igrac samo mjesec dana znaci kad se vracam kuci iz Bosne bice interesantno. :)

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []