Hadzic je po pravilu vezni igrac, to igra i najcesce u Sturmu. Nekad je igrao i def. veznog, kad je igrao u Riedu i tad kad je bio u dobroj formi, kad ga je cak i Austrija htjela. Sad, ove sezone Sturm nista nije pokazao, kao ni Hadzic, cak se i Austrijanci cude njegovom pozivu. Prema tome, nije sazluzio poziv, ali dali je on tome kriv? Da ste na njegovom mjestu, dali bi odbili poziv, pogotovi vi, koji ga bez razloga nazivate klocom itd. ? Decku je tu, i pomirite s tim, nije vam pobio pola familije da ga morate mrziti. I najzad, igrao je dosad tri puta, usao s klupe ili zavrsio prije 90. minute... i kad je igrao, igrali smo uvjek s nekim kombinovanim timom. Od Anela u takvoj situaciji sigurno neces vidjeti nikakvo svjetsko cudo, nema tu klasu, ali je daleko od toga kako ga vi predstavljate. Pogledajte ostale reprezentacije, tipa Australije, ove africke zemlje, itd. i vidjecete da imaju daleko "gore" igrace, dakle igrace u ligama rangu premijer lige ili cak gore, pa eto, mozemo i mi sebi dozvoliti nekog poput Hadzica. Ali haj, sta ja to vamo govorim, vi kao fudbalski strunjaci ste u to puno bolje upoznati nego ja.
Pored toga, mislim da Anela boli qrac za vam i necijem misljenjo o njemu, otisao je u Brazil, ne odigrao on tamo ni minute opet mu je to bolje nego da nije nikako isao. Ima platu sigurno preko 10k € u Sturmu (ako ne i vise, ali haj nek je toliko), dakle u cijeloj godini ima zaradu od ca. 150k €, i ebe se njemu sta neki balavac misli o njemu. Mislim da ga to cak i motivise.