Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

icetea01
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la icetea01 » 10 jun 2014, 18:48

Hadzic je po pravilu vezni igrac, to igra i najcesce u Sturmu. Nekad je igrao i def. veznog, kad je igrao u Riedu i tad kad je bio u dobroj formi, kad ga je cak i Austrija htjela. Sad, ove sezone Sturm nista nije pokazao, kao ni Hadzic, cak se i Austrijanci cude njegovom pozivu. Prema tome, nije sazluzio poziv, ali dali je on tome kriv? Da ste na njegovom mjestu, dali bi odbili poziv, pogotovi vi, koji ga bez razloga nazivate klocom itd. ? Decku je tu, i pomirite s tim, nije vam pobio pola familije da ga morate mrziti. I najzad, igrao je dosad tri puta, usao s klupe ili zavrsio prije 90. minute... i kad je igrao, igrali smo uvjek s nekim kombinovanim timom. Od Anela u takvoj situaciji sigurno neces vidjeti nikakvo svjetsko cudo, nema tu klasu, ali je daleko od toga kako ga vi predstavljate. Pogledajte ostale reprezentacije, tipa Australije, ove africke zemlje, itd. i vidjecete da imaju daleko "gore" igrace, dakle igrace u ligama rangu premijer lige ili cak gore, pa eto, mozemo i mi sebi dozvoliti nekog poput Hadzica. Ali haj, sta ja to vamo govorim, vi kao fudbalski strunjaci ste u to puno bolje upoznati nego ja.

Pored toga, mislim da Anela boli qrac za vam i necijem misljenjo o njemu, otisao je u Brazil, ne odigrao on tamo ni minute opet mu je to bolje nego da nije nikako isao. Ima platu sigurno preko 10k € u Sturmu (ako ne i vise, ali haj nek je toliko), dakle u cijeloj godini ima zaradu od ca. 150k €, i ebe se njemu sta neki balavac misli o njemu. Mislim da ga to cak i motivise. ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jun 2014, 19:17

Ne mrzimo mi njega licno, mi mrzimo kriminal, a on je u reprezentaciji zahvaljujuci kriminalnim radnjama.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 10 jun 2014, 19:19

icetea01 je napisao/la:Hadzic je po pravilu vezni igrac, to igra i najcesce u Sturmu. Nekad je igrao i def. veznog, kad je igrao u Riedu i tad kad je bio u dobroj formi, kad ga je cak i Austrija htjela. Sad, ove sezone Sturm nista nije pokazao, kao ni Hadzic, cak se i Austrijanci cude njegovom pozivu. Prema tome, nije sazluzio poziv, ali dali je on tome kriv? Da ste na njegovom mjestu, dali bi odbili poziv, pogotovi vi, koji ga bez razloga nazivate klocom itd. ? Decku je tu, i pomirite s tim, nije vam pobio pola familije da ga morate mrziti. I najzad, igrao je dosad tri puta, usao s klupe ili zavrsio prije 90. minute... i kad je igrao, igrali smo uvjek s nekim kombinovanim timom. Od Anela u takvoj situaciji sigurno neces vidjeti nikakvo svjetsko cudo, nema tu klasu, ali je daleko od toga kako ga vi predstavljate. Pogledajte ostale reprezentacije, tipa Australije, ove africke zemlje, itd. i vidjecete da imaju daleko "gore" igrace, dakle igrace u ligama rangu premijer lige ili cak gore, pa eto, mozemo i mi sebi dozvoliti nekog poput Hadzica. Ali haj, sta ja to vamo govorim, vi kao fudbalski strunjaci ste u to puno bolje upoznati nego ja.

Pored toga, mislim da Anela boli qrac za vam i necijem misljenjo o njemu, otisao je u Brazil, ne odigrao on tamo ni minute opet mu je to bolje nego da nije nikako isao. Ima platu sigurno preko 10k € u Sturmu (ako ne i vise, ali haj nek je toliko), dakle u cijeloj godini ima zaradu od ca. 150k €, i ebe se njemu sta neki balavac misli o njemu. Mislim da ga to cak i motivise. ;)
Motivise ga sto mislimo da je levat :clap: :clap: :clap:

Zato je Avdija htio odbiti doci na okupljanje jedva ga Safet nagovorio nije mogao vise trpiti pohebavanja na netu i po fb i forumima tako da vjeruj citaju oni i njima je stalo da se pise o herojima kao o dzeki besicu kolasincu! ;) A to sto su levati nisam ja kriv.. :kafa:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 jun 2014, 19:27

Ma daj molim vas ,sinoć ste samo čekali da pogrijesi da ga nazivate klocem, imao jedan pogrešan pas ili katastrofalan, ostalo odigrao solidno , nije kalibar za repke ali nije boga mi ni kloc! A to što bi vi sebi nekog dragog voljeli vidjeti na spisku, to je vas problem!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 jun 2014, 19:34

nije kloc ali je tanak ko kondom
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 20:11

adal je napisao/la:nije kloc ali je tanak ko kondom
:lol: :lol: :lol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 10 jun 2014, 20:37

Ja ne znam čemu ovi pogrdni komentari i postovi upućeni momku.

Jbg sinoć je bio loš i ne samo on ali ta jedna utamica ne mora stvarati utisak da je kloc, ubleha itd. Teren je bio katastrofalan tako da je igraču sa slabijom kontrolom lopte zayebano igrati.

Vjerujem da momak zna mnogo više nego što je sinoć pokazao, da je toliko loš koliko ga prikaziju vaši komentari pa momak bi igrao u Modriči a ne u Austriji. Nije mu Pape sredjivao klubove po Austriji. Čim igra u Austriji znači da posjeduje odredjene kvalitete, da se tako lahko probiti do Austrije ne bi Svraka i ostale svrake bh lige igrale po našim oranicama btw naravno nemam ništa protiv Svrake i vjerujem da zaslužuje više od Želje.

Uglavnom šta vi serete, što vi niste u poziciji kakvoj je on, što vi niste u Brazilu. Mrzim ovu našu osobinu kada provodimo vrijeme na ovom forumu i komentarisemo profesionalce a u medjuvremenu za sebe smatramo da smo Pogbe i Fabregasi.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 jun 2014, 21:06

adal je napisao/la:nije kloc ali je tanak ko kondom
:lol: :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 10 jun 2014, 21:11

Anel je veliki patriot, ali za reprezentaciju trenutno nije :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 jun 2014, 21:34

fukarezv je napisao/la:Anel je veliki patriot, ali za reprezentaciju trenutno nije :D
Mi koji ga "branimo" ovdje na forumu i ne tvrdimo to! Ali je decko ni kriv ni duzan ovdje vec osuden na propast i da napravi 10 dobri poteza , vecina nece ni pogledati ali jedan los i odmah ce biti los, kloc itd itd!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jun 2014, 21:54

Nije to jedan los potez. Covjek je los protiv Egipta, los protiv Obale, los protiv djece Santosa, los protiv mlade repke.

Trebamo mu dovesti Zeljine pionire, mozda se pokaze protiv njih, pa da i njegov poziv opravdavamo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jun 2014, 22:07

Ljudi moji ja ne bi imao nista da se on ugurao kao neki 23 igrac. Ali on je zamjena Besicu kako to ne vidite. Mi drugog DMF nemamo, a ja se bojim da bez takvog igraca ni sa Iranom nisu sigurni bodovi. Pa Kovac je poveo djete iz HNLa kao zamjenu za tu poziciju jer je pozicija vitalna a drugog nije imao. A mi vodimo covjeka koji ne zna oduzet loptu i predstavljamo ga kao igraca koji moze. Pa zar jos ne vidite da ne moze. Susic mu je cim je zaigro prvu utakmicu trebo reci Anele ne ide nisi u formi i pozvat Zahu jer je mislim on u onoj dodatnoj grupi. Ako Anel ne poslusa poslat Kolu da ga nagovori :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jun 2014, 22:10

Mozambik je napisao/la:Nije to jedan los potez. Covjek je los protiv Egipta, los protiv Obale, los protiv djece Santosa, los protiv mlade repke.

Trebamo mu dovesti Zeljine pionire, mozda se pokaze protiv njih, pa da i njegov poziv opravdavamo.
+1

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 10 jun 2014, 22:17

Mozambik je napisao/la:Nije to jedan los potez. Covjek je los protiv Egipta, los protiv Obale, los protiv djece Santosa, los protiv mlade repke.

+1
Zaboravio si da je los cijelu sezonu u popisanoj austrijskoj ligi u katastrofalnom klubu..to ce sve jedan podpisati, koji je ga malo pratio u Sturm Gracu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jun 2014, 22:21

U utakmicama protiv Egipta, Obale Slonovace, U21 Santos se vidjelo iz kojeg je razloga u reprezentaciji, a to se znalo oduze, to jest neki od nas su znali. Dosta jednostavno i tu ne treba praviti nauku od toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 jun 2014, 19:41

Zbog ovoga Seadovog kvaziigraca i Seadovih Vrsajevica su Zukanovic i Prcic ****.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 23 jun 2014, 18:44

Najjace kako se ovaj nasao na spisku :facepalm: Safet

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 23 jun 2014, 19:04

MB7 je napisao/la:Najjace kako se ovaj nasao na spisku :facepalm: Safet
ovo mu je dobar izlet bio i to je to :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 23 jun 2014, 19:08

fukarezv je napisao/la:
MB7 je napisao/la:Najjace kako se ovaj nasao na spisku :facepalm: Safet
ovo mu je dobar izlet bio i to je to :D
Safetu i njegovom strucnom timu takodjer. :oops:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 jun 2014, 19:16

yebo vam dan vam yebo, sta plujete sad po hadzicu nije covjek kriv sto ga susic pozvo za repku. nije dobar igrac nije kvalitetan za repku a nije kriv sto ga susic pozvo. makar sam siguran da je momak bio spreman da ostavi srce na teren a ne kao dzeko.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.