oprat će seKvota je napisao/la:Nazalost dresova imamo samo do finala, a u finalnoj tekmi igramo gologuzi
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Nad tobom sunce najljepše sja
Zezam seesprit24 je napisao/la:Ma jok kakva jedna garnitura,pa sinoc su razmjenjivali dresove sa djecom i bacali na tribine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali krajnje neozbiljno i neprofesionalno, sad ne znam od koga da li od saveza ili od Adidasa mada me iskustva vuku da je naš savez tu nešto zayebao
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovi bijeli dresovi su samo za smeca, pa pogledajte, vidi se stol kroz njega, broj na ledjima...samirr je napisao/la:zato što broj 9 poklonjen u humanitarne svrhe na kojem se nalaze potpisi svih reprezentativaca naše zemlje.
tj...vidjet ce se dlake na prsima kod misketa...
sramota
-
Nerminovic
- Kontakt:
hurem je napisao/la:Ovi bijeli dresovi su samo za smeca, pa pogledajte, vidi se stol kroz njega, broj na ledjima...samirr je napisao/la:zato što broj 9 poklonjen u humanitarne svrhe na kojem se nalaze potpisi svih reprezentativaca naše zemlje.
sramota
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
+1hurem je napisao/la:Ovi bijeli dresovi su samo za smeca, pa pogledajte, vidi se stol kroz njega, broj na ledjima...samirr je napisao/la:zato što broj 9 poklonjen u humanitarne svrhe na kojem se nalaze potpisi svih reprezentativaca naše zemlje.
sramota
Ja sinoć mislio da su nam se svi igrači toliko oznojili od vrućine da im je dres natopljen znojem pa se vidi kroz njega
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sportska redakcija Bhrt-a u Brazil salje tim koji se sastoji od deset osoba. A to su:
Sef tima BHRT-a Belmin Karamehmedovic, Velid Spaho, Zoran Suko, Igor Kristic, Muhamed Konjic(co komentator), Adnan Ljubojevic, Salih Hadzijalic, Anel Dzankovic, Bojan Hadziabdic i Emir Morina.
http://nogolopta.com/?p=3423" onclick="window.open(this.href);return false;
Sef tima BHRT-a Belmin Karamehmedovic, Velid Spaho, Zoran Suko, Igor Kristic, Muhamed Konjic(co komentator), Adnan Ljubojevic, Salih Hadzijalic, Anel Dzankovic, Bojan Hadziabdic i Emir Morina.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
A sve se nema...IronMany je napisao/la:Sportska redakcija Bhrt-a u Brazil salje tim koji se sastoji od deset osoba. A to su:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A sta bi zajebao dobice nove dresove sa dodatcima na ramenima, isto tako za svaku utakmicu ce biti poseban dres sa natpisom (bar bi trebalo) nece igrat u ovim sto ih sad imaju i u kojim igraju.FaraonTM je napisao/la:Zezam seesprit24 je napisao/la:Ma jok kakva jedna garnitura,pa sinoc su razmjenjivali dresove sa djecom i bacali na tribine
Ali krajnje neozbiljno i neprofesionalno, sad ne znam od koga da li od saveza ili od Adidasa mada me iskustva vuku da je naš savez tu nešto zayebao, ne bi im bilo prvi put
Dosta repki na ovim pripremnim utakmicama uopce nema imena na dresovima
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
http://www.mlssoccer.com/worldcup/2014/ ... -world-cup
Evo Nijemci imaju po visina najvecu ekipu...mi Bosancerosi smo drugi
nasa prosjecna visina je 184,658
Najvece reprezentacije:
1.Njemacka
2.BIH
3.Belgija
Najnize:
1.Cile
2.Japan
3.Ekvador
Evo Nijemci imaju po visina najvecu ekipu...mi Bosancerosi smo drugi
Najvece reprezentacije:
1.Njemacka
2.BIH
3.Belgija
Najnize:
1.Cile
2.Japan
3.Ekvador
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Visca syebo sve sa visinom haha. Dobro je sto imamo i mali igraca kao on, dosta je brz i agilan.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- sigurnoable
- Kontakt:
Imam osjećaj da ćemo biti tim kao Dortmund sa novim budućim zvijezdama(Hajrovic, Besic, Kolasinac,Visca) i valjda ce ih na kraju kupiti veliki timovi kao što to radi Bayern i uništava Dortmund( našem timu će učiniti veliku uslugu) 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zna li iko ko je odgovoran za kondiciju igraca u reprezentaciji?
samoposmatram je napisao/la:Zna li iko ko je odgovoran za kondiciju igraca u reprezentaciji?

Ne diraj oko sokolovo

Za njega se maksuzije krojila oprema.... 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mogli bi komotno šator dići od ove njegove opreme.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
došo da završi sudiju protiv Argentine
radila maksuz jedna smjena u adidasu da njemu ovaj jedan komplet napravi 
Ma biće to tako sigurno nego onako se ja šprdam sa našim savezom, kad se uvijek nama dešavaju nekakve budalaštine moram šta ćupropuh je napisao/la:A sta bi zajebao dobice nove dresove sa dodatcima na ramenima, isto tako za svaku utakmicu ce biti poseban dres sa natpisom (bar bi trebalo) nece igrat u ovim sto ih sad imaju i u kojim igraju.FaraonTM je napisao/la:Zezam seesprit24 je napisao/la:Ma jok kakva jedna garnitura,pa sinoc su razmjenjivali dresove sa djecom i bacali na tribine
Ali krajnje neozbiljno i neprofesionalno, sad ne znam od koga da li od saveza ili od Adidasa mada me iskustva vuku da je naš savez tu nešto zayebao, ne bi im bilo prvi put
Dosta repki na ovim pripremnim utakmicama uopce nema imena na dresovima
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, enobarca, Goalgetter, legendarnadruga, Lobudaraczapamcenje, LondonBlues, misstianopenaldo, SanaBosna, Sarun, Vaya i 94 gosta.