e hvala burazlegenda reala je napisao/la:Sutra od 21:00 svečano otvaranja, nakon toga utakmica Brazil-Hrvatska, sve ide na BHT-uKaunas je napisao/la: i da li neko prenosi to?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
e hvala burazlegenda reala je napisao/la:Sutra od 21:00 svečano otvaranja, nakon toga utakmica Brazil-Hrvatska, sve ide na BHT-uKaunas je napisao/la: i da li neko prenosi to?
Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponuduVFC89 je napisao/la:BHT HD stigao na Velnet
https://www.dropbox.com/sc/4n8hx5bw752g ... oHCKYHWFwa" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Poslije ovog samo kazem "je*em ti Bh telecom".vedator je napisao/la:
Joj tebe, pa biće, još zvanično nije startao nigdje, ovi neki su ubacili samo ime kanala ali nema signala još uvijek, sigurno će i telecom večeras, a sutra sigurno pusiti HDexorciiist je napisao/la:Pa na moja tv nije ni dosao taj kanal, mozda ga uopste ni ne bude?
Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
provjeri kanal broj 102Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
MissNet - Bihac.Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Aaaa dobra dobra. Jest da ne kontam otkud stadion Galatasaraya u svemu tome ali slika je veoma dobra.wr10 je napisao/la:Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno![]()
![]()
valjda ce i ova MojaTV ubrzowr10 je napisao/la:Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno![]()
![]()
zdf hd prenosi protiv argentine ..RiNo je napisao/la:MissNet - Bihac.Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Ako nista, imam ZDF HD (HbbTV) i Das Erste HD, valjda ce i oni prenositi utakmice.
Mada bih volio reprezentaciju gledati na BHT-u.
moze par slika?wr10 je napisao/la:Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno![]()
![]()
Da li ti imas neki paket od njih ili ti je onaj obicni ?legenda reala je napisao/la:provjeri kanal broj 102Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.