e hvala burazlegenda reala je napisao/la:Sutra od 21:00 svečano otvaranja, nakon toga utakmica Brazil-Hrvatska, sve ide na BHT-uKaunas je napisao/la: i da li neko prenosi to?
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
						"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponuduVFC89 je napisao/la:BHT HD stigao na Velnet
https://www.dropbox.com/sc/4n8hx5bw752g ... oHCKYHWFwa" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
100% sportski i krajnje opušten potpis
						- exorciiist
 - Kontakt:

Pa na moja tv nije ni dosao taj kanal, mozda ga uopste ni ne bude?

- exorciiist
 - Kontakt:

Poslije ovog samo kazem "je*em ti Bh telecom".vedator je napisao/la:
- legenda reala
 - Kontakt:

Joj tebe, pa biće, još zvanično nije startao nigdje, ovi neki su ubacili samo ime kanala ali nema signala još uvijek, sigurno će i telecom večeras, a sutra sigurno pusiti HDexorciiist je napisao/la:Pa na moja tv nije ni dosao taj kanal, mozda ga uopste ni ne bude?
Sve u svemu, svaka čast BHT-u, potrudio se svojski, iako im svi podmeću noge izgleda da su napravili dobar projekat i da će imati kvalitetne emisije sa gostima + u HD rezoluciji
Mi samo možemo kriviti svoje kablovske operatere koji samo gledaju kako da nam uzmu pare, a ne ulažu gotovo ništa u infrastrukturu ili im je to samo dobra izvlakuša da uzmu pare
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako mozes rec da su uradili dobar posao,a pustaju kanal tek dan prije prvenstva i to ne na svim operaterima.Opet ce ko zna koliko raje morat gledat onu mutnu sliku  

- legenda reala
 - Kontakt:

Ovo je najbrže što je moglo 70% države ne plaća pretplatu, politici nije u interesu jak državni servis i sl. ljudi su opremu dobili u aprilu, šta si ti očekivo da puste za dan to sve, ovo je pušteno samo naporima ljudi koji rade na televiziji, koji su sve radili da spreme do SP, naravno da su uradili dobar poso, kad znamo kakva je pozadina i u kakvoj državi živimo, jedan telekom koji ima milione dobiti ne može da pusti samo HD, šta dalje da pričamo
Operateri neće imati, jer ih boli **** za korisnike, a pola raje i sama ne zna šta je HD, da bi insistirala da im se to pusti

Operateri neće imati, jer ih boli **** za korisnike, a pola raje i sama ne zna šta je HD, da bi insistirala da im se to pusti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
						- exorciiist
 - Kontakt:

Svaka cast bht-u za ovo ali stvarno sramota od nekih operatera..

Ma samo da onaj signal na mojoj Web TV ne bude 4:3, ako bude kao na ovim Arenama bit ce fantasticno.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
						- legenda reala
 - Kontakt:

provjeri kanal broj 102Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
MissNet - Bihac.Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Ako nista, imam ZDF HD (HbbTV) i Das Erste HD, valjda ce i oni prenositi utakmice.
Mada bih volio reprezentaciju gledati na BHT-u.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno  

Aaaa dobra dobra. Jest da ne kontam otkud stadion Galatasaraya u svemu tome ali slika je veoma dobra.wr10 je napisao/la:Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
valjda ce i ova MojaTV ubrzowr10 je napisao/la:Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno![]()
![]()
15.10.2013.
Sad mi naumpade, moguće je da će nam pustiti utakmicu Galate iz Lige Prvaka da vidimo "na djelu" kakva je slika  

Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zdf hd prenosi protiv argentine ..RiNo je napisao/la:MissNet - Bihac.Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Ako nista, imam ZDF HD (HbbTV) i Das Erste HD, valjda ce i oni prenositi utakmice.
Mada bih volio reprezentaciju gledati na BHT-u.
- exorciiist
 - Kontakt:

moze par slika?wr10 je napisao/la:Samo da javim da je na telemachu dosla slika na bht hd, uzivo sa stadiona.. izgleda odlicno![]()
![]()
Da li ti imas neki paket od njih ili ti je onaj obicni ?legenda reala je napisao/la:provjeri kanal broj 102Elegant je napisao/la:Koja ti je klabovska kod mene je HS, tako da ne znam ni sta ce biti ?RiNo je napisao/la:Ovi sa moje kablovske ne znaju ni da ima BHT u HD rezoluciji. Kazu nije im BHT poslao ponudu
Nemam ja kanal 102, pogledaj koji je S ili C ako razumijes na sta mislim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.