kraljttbvb je napisao/la:Zao mi Reusa, ali mescini da mu qurcenje dodje glave... Sad ga ovako povrijedjenog treba prodati i za te pare dovesti neko beton pojacanje!
Nek' se oporavlja kod nekog drugog, vec imamo jednog Gundu, ne treba nam jos jedan
Ja ne znam da je Reus ikad izjavio da ce ostati poslije 2015.-e a ovo ljeto sigurno nije nista dogovorio ni s Barcom niti bilo kim drugim, tako da ne vidim zbog cega ove tenzije.Sapuiza je napisao/la:Ako se dogovorio s Barcom ko ga ****, nek polomi obje noge. Vise postujem Lewu s kojim smo unaprijed sve znali i koji nije kenjao bajke od ovih koji se kletu u vjernost klubu a onda odmagle s prvom jacom ponudom.
Momak je samim prelaskom u BvB i odbijanjem Bayerna pokazao kako razmislja i sta mu je cilj u karijeri...ako mu je dalji cilj da igra za Barcelonu onda nek' mu je sretno jer koliko god je velika stvar igrati za BvB,sigurno nije nista manja za Barcelonu.
Jedino sto mu ja ne bi oprostio je Bayern,sto se i nadovezuje na ovo sto je pisao @keno94