Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba momci, budite ozbiljni!!!! Slobodno stavite svo imanje, da Bosna nece izgubiti!!!!!
Jesil ti stavio makar cenera na listić hehe.
Ja zadovoljan ako izgubimo 2 razlike. Prva utakmica , prejak protivnik bitno je da se momci adaptiraju na pritisak, klimu pa da prorade protiv nigerije i šija.
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba momci, budite ozbiljni!!!! Slobodno stavite svo imanje, da Bosna nece izgubiti!!!!!
Jesil ti stavio makar cenera na listić hehe.
Ja zadovoljan ako izgubimo 2 razlike. Prva utakmica , prejak protivnik bitno je da se momci adaptiraju na pritisak, klimu pa da prorade protiv nigerije i šija.
hehehe ma slobodno, kad ti tvoj prijatelj kaze .....a sto se tice nigerije i irana, mislim da cemo s crncima odigrati X, a iran pobjediti i da ce nam biti dovoljno za prolazak, jer ce crnci s iranom remizirati
sanjam jednom u 5 god.ali sinoć sam sanjao BiH-ARG 1:1,neću se buniti ako tako bude što se mene lično tiče momci su ispunili sva moja nadanja samim plasmanom na SP a sve ostalo može doći kao naknadni bonus,samo molim Boga da se neosramotimo neka igraju muški pa šta bude-bude
Nerminovic je napisao/la:Higuain povrijeden, znaci igra Lavezzi.
Ovo nije dobra vijest. Higuain im bar malo uspori igru. Lavezzi je jos jedan mali brzanac kao Aguero i Messi. Doduse bez Higuaina nebi igrali nista na glavu i visinu. Ali ta tri brzanca + di Maria znaci cetri brzanca. Bi bilo skoro pa nemoguce zaustaviti istovremeno. I sam Lavezzi bi dozivio ovu utakmicu kao sansu da se nametne u prvi tim. I igrao bi preko 100%. Inace i Messi i Aguero ponekad povuku rucnu zbog mogucih povreda. A Levezzi uvjek igra na full.
u utakmici punih sudijskih gresaka u kojoj ce biti ostecene obje ekipe rezultat ce biti 3:2 za argentinu. prelijepu utakmicu punu golova ce ukenjati sudije za glupim zutim kartonima, dizanjem tenzija na terenu i pregrst nepostojecih ofsajda i pogresnih odluka na stetu obje ekipe. ipak sam rezultat ce u konacnici ukazati na cinenjenicu da cemo ipak mi biti nesto vise osteceni za ne sviran penal i ponisten gol iz nepostojeceg ofsajda
Jedva cekam da vidim trkacki raspolozenu ekipu. Prije svih Lula/Hajra... Trkom, disciplinom i dobrom duel igrom se moze dobiti svaka repka, uz naravno odredjenu dozu srece.
Oko 60. min. Misketa mijenja Medo, Pjana ide vise naprijed i tako postaje prava prijetnja protivniku..
LenBias je napisao/la:kako se blizi utakmica sve sam nesto sigurniji da cemo izvuci pozitivan rezultat
Zar ti nisi do jucer bio bojkotas koji je prizeljkivao poraz od OB i Meksika i pljuvao Papeta, sad odjednom najveci optimista
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Zar ti nisi do jucer bio bojkotas koji je prizeljkivao poraz od OB i Meksika i pljuvao Papeta, sad odjednom najveci optimista
Rio, daj mi tvoju prognozu Brasil-Hrvatska i Argentina-BiH.
Ocu da uzNem neke pare na kladzi.