H.I.M je napisao/la:
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
jos 96 sati 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
BIH 2 - 1 Argentina
To ja garantujem...slobodno to mozete iskoristiti na kladionicama ili sta vec...halal vam bilo
Pauk 02:04 (centralno evropsko vrijeme) cetvrtak 12.06.2014
To ja garantujem...slobodno to mozete iskoristiti na kladionicama ili sta vec...halal vam bilo
Pauk 02:04 (centralno evropsko vrijeme) cetvrtak 12.06.2014
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Poslijepodnevni trening,11 06 2014 Guaruja
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
kako se blizi utakmica sve sam nesto sigurniji da cemo izvuci pozitivan rezultat 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Daj ba momci, budite ozbiljni!!!! Slobodno stavite svo imanje, da Bosna nece izgubiti!!!!!
Jesil ti stavio makar cenera na listić hehe.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba momci, budite ozbiljni!!!! Slobodno stavite svo imanje, da Bosna nece izgubiti!!!!!
Ja zadovoljan ako izgubimo 2 razlike. Prva utakmica , prejak protivnik bitno je da se momci adaptiraju na pritisak, klimu pa da prorade protiv nigerije i šija.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
hehehe ma slobodno, kad ti tvoj prijatelj kazeterabajt je napisao/la:Jesil ti stavio makar cenera na listić hehe.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba momci, budite ozbiljni!!!! Slobodno stavite svo imanje, da Bosna nece izgubiti!!!!!
Ja zadovoljan ako izgubimo 2 razlike. Prva utakmica , prejak protivnik bitno je da se momci adaptiraju na pritisak, klimu pa da prorade protiv nigerije i šija.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
koliki je koeficijent da ce vise od pola raje biti trezni u nedelju navece?
sanjam jednom u 5 god.ali sinoć sam sanjao BiH-ARG 1:1,neću se buniti ako tako bude
što se mene lično tiče momci su ispunili sva moja nadanja samim plasmanom na SP a sve ostalo može doći kao naknadni bonus,samo molim Boga da se neosramotimo neka igraju muški pa šta bude-bude 
Ovo nije dobra vijest. Higuain im bar malo uspori igru. Lavezzi je jos jedan mali brzanac kao Aguero i Messi. Doduse bez Higuaina nebi igrali nista na glavu i visinu. Ali ta tri brzanca + di Maria znaci cetri brzanca. Bi bilo skoro pa nemoguce zaustaviti istovremeno. I sam Lavezzi bi dozivio ovu utakmicu kao sansu da se nametne u prvi tim. I igrao bi preko 100%. Inace i Messi i Aguero ponekad povuku rucnu zbog mogucih povreda. A Levezzi uvjek igra na full.Nerminovic je napisao/la:Higuain povrijeden, znaci igra Lavezzi.
Jedina sreća što sada i mi imamo trkače koji će moći pratiti taj ritam u vidu Bešića, Sea, Lulića pa možda i Hajrovića, ali i Mujdže do 70-te minute.
u utakmici punih sudijskih gresaka u kojoj ce biti ostecene obje ekipe rezultat ce biti 3:2 za argentinu. prelijepu utakmicu punu golova ce ukenjati sudije za glupim zutim kartonima, dizanjem tenzija na terenu i pregrst nepostojecih ofsajda i pogresnih odluka na stetu obje ekipe. ipak sam rezultat ce u konacnici ukazati na cinenjenicu da cemo ipak mi biti nesto vise osteceni za ne sviran penal i ponisten gol iz nepostojeceg ofsajda 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Jedva cekam da vidim trkacki raspolozenu ekipu. Prije svih Lula/Hajra... Trkom, disciplinom i dobrom duel igrom se moze dobiti svaka repka, uz naravno odredjenu dozu srece.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar ti nisi do jucer bio bojkotas koji je prizeljkivao poraz od OB i Meksika i pljuvao Papeta, sad odjednom najveci optimistaLenBias je napisao/la:kako se blizi utakmica sve sam nesto sigurniji da cemo izvuci pozitivan rezultat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio, daj mi tvoju prognozu Brasil-Hrvatska i Argentina-BiH.rio_Ferdy88 je napisao/la: Zar ti nisi do jucer bio bojkotas koji je prizeljkivao poraz od OB i Meksika i pljuvao Papeta, sad odjednom najveci optimista
Ocu da uzNem neke pare na kladzi.
ne znam da l' ćemo pobjedit', al' izgubit' nećemo sigurno .. previše se forsira Argentina u novinama, nemaju oni nikakvu šansu da osvoje SP 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.